Mitt i allt drama..

Jag vill bara att ni ska veta att jag har fått personliga ursäkter från alla som var inblandade i den här #finestgate – tja, förutom från den där ”Lisa” men henne skiter jag högaktningsfullt.
Jag har även fått stöttande mail från andra storbloggare jag aldrig träffat tidigare men som varit med i bloggen som skriver saker som ”Jag tycker att du ska köra på! Detta är tecken på att det går bra!”

Även fast jag tycker ursäkten som las ut på Finest var i blekaste laget så hade jag ett långt samtal med VDn på Finest som förklarade hur läget var och att jag inte har gjort något fel och att dom var uppriktigt ledsna för allt som hänt men ägarna bestämmer. Tanken var att jag skulle få godkänna inlägget innan det publicerades men det fick jag inte.. 🙂

Och jag accepterar den. Så klart.
Nu letar jag efter någon ny som vågar ta sig an en blogg som skakar om lite i bloggvärlden och som tycker att den behövs – även när det blir lite obekvämt.
För jag ÄR lite obekväm där jag petar runt som en gammal myrslok och det kommer jag fortsätta med.

62 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Wonderbar!

    Länk till ursäkten kanske ska läggas upp i inlägget? 🙂

    De har alltså bett om ursäkt de fegisarna? Bra! 🙂
    Tyra menade ju på att Finest också ansåg att du hade passerat ALLAAAA gränser för vad som var okej och till och med lagligt!
    Kan du inte länka till eller klistra in deras ursäkt?
    Orkar helt seriöst inte försöka hitta den på deras urusla sida 🙁
    Det skulle också vara SÅÅÅÅ intressant att höra vad andra bloggare har att säga om spektaklet. Tror du inte att några skulle vilja dela med sig av vad de tycker här på bloggen?

    Vad jag tycker är iaf att det här inte borde få försvinna som en fis i rymden!

      Ursäkten, förklaringen var inget att läsa om jag ska vara ärlig. Bara en massa ordbajs om att finste är rena som snö inte tar någons parti. bla bla blaaa. Och inte gick det att kommentera deras sk förklaring heller.

      Nä fegisar är vad de är.

        Håller verkligen med. Det där var knappt en ursäkt utan mer en bortförklaring kan jag tycka. Det blev lite hett om öronen och de blev rädda.

        Glöm inte att avstängningen gjordes ”efter noggrant övervägande”. Hah! Bull!

    Snälla se till att det är en portal som faktiskt fungerar då. Finest var skit rakt igenom. Ingenting fungerade.

      Puss på den = no way att mama är en plattform att gilla. UI är som sagt den enda som funkar vad jag vet bra, men med tanke på vem som de har signat så blir väl det eeehh…. lite känsligt? 🙄

    Vad fick du för ursäkt? Hittar den inte på Finest hemsida.

      Ok, hittade den. Patetiskt! Lika fega som vanligt! Vad är det för jävla skitsnack ” Vad som är fakta och inte i bloggen är inte Finest sak att utreda, och vi påstår inte att personen bakom bloggen brutit mot några lagar. ”
      Så man stänger av någon utan att kolla fakta? Förtroendeingivande. Verkligen.

      Ja, det där var ju inte så utsvävande direkt. Men vad jag utläser från det hela är att de helt enkelt inte vill ha nå bråk.
      MEN något som är mer intressant är ju att de skriver här att ”vi påstår inte att personen bakom bloggen brutit mot några lagar” medan Tyra skriver ”Finest.se har stängt ner den där bloggen nu eftersom dom själva tycker hennes blogg passerat alla gränser för vad som är lagligt och okej”.
      Alltså …..
      ……
      LJUGER Tyra? VA?! Nu föll hela min verklighet samman här!

      Herre gudarnas i själve satan att hon är som alltid ska vrida på sanningen.. ;(((((

        Tror ni att en kommentar som ifrågasätter hennes ljug här får finnas kvar på hennes blogg?

        En liten länk till pressutskicket på Tyras blogg kanske kan få hennes läsare att fundera lite.

        En länk som Tyras sen raderar illa kvickt…

    Ursäkten finns på förstasidan på Finest. Riktigt lågt av dem, men de är styrda av ägarna, som bara vill ha yta, utseende och annat skit som unga människor tror är den verkliga verkligheten. Men ingenting som ifrågasätter saker och ting.

    Men trist för Finest… rent monementärt. Bloggbevakning hade lika många läsare, ensam, som de tio översta platserna på topplistan… ihopräknat!

    Their loss!

      Precis vad jag tänkte kommentera till dem i deras sk förklaring. 😀

    Wow… Awkward for Finest 😛

    Oh fy faen vilken lam förklaring. Den där Elin Wahlsten imponerar inte direkt med sina PR-skills…

    Vilken seriös bloggportal stänger ner någons blogg pga lösa grunder och dessutom inte kontaktar ägaren av bloggen innan? För att sedan be om ursäkt för just detta?

    Menar du att Tyra och Dessie har erkänt att de hade fel? 😮

    Menar du att du fått ursäkt från Tyra och Dessie oxå??

      Dessie/Lisa – same shit, different name! 🙂

    Betyder det att du har fått en ursäkt från Tyra också?

      Kanske det, kanske…?

        Whaaaat, cray cray! 🙂

        Skulle inte accepterat en ursäkt från henne om hon inte samtidigt går ut på sin blogg o ig och berättar att hon överdrev och hittade på mycket av det hon skrev. Lätt annars att be om ursäkt.

          Hon har bett om ursäkt till mig. Jag vet det. Hon vet det. Ni vet det. Resten skiter jag faktiskt i.. Jag är gammal och trött – jag vill köra vidare bloggen som den var innan och inte lägga en massa tid på att slåss om spadar i sandlådan med henne. Det hade hänt förr eller senare ändå eftersom Finest är så strykrädda så det var väl tur att det hände nu så ni slapp den där kackiga blogglayouten och den förbannade pilen? ???????????

        Hon må ha bett dig om ursäkt men hennes inlägg om dig och bloggen finns kvar. Och alla kommentarer som försvarar dig/bloggen är effektivt raderade från både hennes blogg och Instagram. Känns inte riktigt som den mest genuina ursäkten. Hon tog ifrån dig blogginkomst, spydde galla över både dig och Finest, fick bloggen stängd och (om jag förstod det rätt) du fick jobba rätt hårt med att få tillbaka den. Tror inte att Tyra kommer att skriva ett inlägg om att hon hade fel, men om hon verkligen menar att hon är ledsen för det som hänt så skulle hon iallafall radera det hon skrivit om dig. Så som du tog bort inlägget med hennes pojkväns adress när hon bad dig om det.

        Betyder det här att du inte kommer skriva om Tyra i framtiden?

          Icke! Jag kommer givetvis skriva om henne och det sa jag till henne i telefon igår vilken hon accepterade. Så sitt lugn i båten. 🙂

        ?? Jag är så glad att du är tillbaka!! Det behövs någon som du som petar och rör om lite ? Don’t ever change.

    Det mest underbara är väl ändå att Tyra/Lisa var tvungen att krypa till korset och personligen be Camcam om ursäkt.

    Den damen borde verkligen tänka på vad hon skriver på sin blogg. Inte bara när hon hänger ut folk och skriver en massa ”hitte på”.

    Ofta undrar jag, varför inte hennes närstående gör en intervention med henne. Som det är nu, verkar hennes närstående stötta henne, direkt och indirekt. Vare sig om Tyra drogar eller inte. Även om Tyra skulle ha slutat med knaprandet av piller, uppför hon sig fortfarande som en missbrukare. Hon skulle verkligen behöva tillbringa 6-8 veckor på ett behandlingshem, utan att kräva ”Prinsessbehandling”. Göra hela resan, där drogbeteende och drogtänkande bryts ner… så den äkta Tyra kan komma fram. Därefter ska en strikt efterbehandling genomföras.

    Det skulle kunna bli hennes räddning om att bli en hel människa.

    Ja, jag kan väldigt mycket om detta.

      Vi vet ingenting om denna ursäkt.

        Jo!

    Om du har tid och lust att gräva i Dessies kommentarsfält figurera samma avatarer under väldigt många olika namn rätt frekvent. Vet inte om det går att få ut något vettigt av det, men bara ett tips!

      Man väljer ju inte avatar när man kommenterat, de är ju slumpmässiga.

        I WordPress är dom kopplade till ipnummer.

        CamCam, nej du har fel. avarten i wordpress är kopplad till vilken mail du uppger i fakatrutan när du ska kommentera.

        Jag vet att jag har rätt då jag själv testat att kommentera från min fasta ip men med olika mailuppgifter. 😉

        Pröva själv vetja 😉

        *avataren…

    Ärligt talat fattar jag inte varför Dessie kukade ur så jävligt från ingenstans. Dom roligaste/pinsammaste/mest diskuterade inläggen här handlar inte ens om henne. Det enda kuliga hon gör är att vara kass på engelska (men provar trots allt, kudos för det!), skriva och fotografera illa och hålla i sin tofs. Hennes blogg är så tråkig att jag slutat läsa den sedan hon fick Theo. Graviditeten var ju trots allt lite spännande!

      Vadå?! Menar du att du inte får underhållning nog av att läsa hennes rafflande inlägg om möten och vad hon åt till lunch?! :O *obs ironi*

        Eller hur!? Hon ska vara glad att hon ens har en kategori här. Det är det bästa straffet, CamCam! Att INTE skriva om dom som söker det mest! Jag förlåter dej aldrig om Depp hittar henne via bloggbevakning *asgarv* We would never hear the end of it!

    Är inte Finest rent allmänt rätt ointressanta numera? De har väl passerat sina glansdagar?

    Läste att Annica Englund också lämnat Finest. Tack och lov

      Jag fattar inte riktigt Englunds inlägg.. Först ”dissar” hon MyShowroom och säger att de inte haft ett bra rykte yadayada men att de är bra nu tack vare Loppi. = Dissar Rosas som ju var delägare i portalen innan. Sedan skriver hon att hon är bloggkollega med Rosas som att det är ett plus. What?

        Men hon skriver ju att det är starka kvinnor som driver det nu.Hon kanske inte gillade hur det var förut. Alla kan väl ändra sig eller måste man alltid tycka samma ??

    Tyra har, sin vana trogen, nu raderat inläggen om Bloggbevakning samt plockar bort oönskade kommentarer på sitt instagram. Hann dock se att hon knappt fick 500 likes på inläggen om detta och hon har runt 70” följare där, det säger väl en del om vad folk egentligen tycker..

      Fast Tyras blogginlägg finns kvar…

    Kolla med Katrin Zytomierska ? hon gillar också att röra om, hade väl varig klockrent ???

    Fast nu skriver Tyra att det är långt ifrån rätt att hon bett dig om ursäkt

    Och att hon är en vuxen människa som inte tar bråk via bloggen. Nej eller hur. Ha ha det är så man undrar om hon tror själv på det hon skriver.

      Ja, så får hon hävda det. 🙂

      Fran Tyras kommentarsfalt :
      Tyra
      14 juni, 2016 kl. 21:39
      Saga- Ja du Saga. Du verkar ha missat hela poängen i denna situation. Jag har blivit uthängd och omskriver nästan DAGLIGEN i flera MÅNADER. Att jag tillslut får nog och gör det sista jag nånsin velat, efter att ha mailat och ringt och bett bli lämnad ifrån, ja då ska jag bli anklagad för att hänga ut någon? Jag skrev inte ett ont ord om tjejen som driver bloggen, så var är uthängning som du anser att jag har gjort? Jag skrev bara sanningen, helt 100% ärligt vad som hänt mig, för det är JAG som får stå ut med allt näthat pga hennes inlägg! Har du någon förståelse vad jag har varit med om, eller mina anhöriga som också omskrivits och få läsa hemska kommentarer om sig själva, under flera månader? Det hade varit väldigt intressant att höra ditt svar på! Utan att ”det är sånt man får ta om man är offentlig”, för nej, det är inget som någon människa ska behöva få ta. Jag har som sagt aldrig valt att bli skriven om på detta sätt, jag har inte valt att någon annan vuxen person ljuger om mig som företagare! Om någon människa tycker det är fel av mig att jag tillslut sa ifrån och skrev ETT inlägg, ja då är det tyvärr ert problem. Jag hade kunnat skriva 100 inlägg, men jag skrev ett inlägg efter det att hela helgen förstördes pga en lögn som jag fick massor av hat och skit för! Jag stängde av kommentarsfältet i det inlägget att det inte är acceptabelt med näthat åt något håll på min blogg. Det skrev absolut elaka kommentarer om mig också, men det var väldigt många fler kommentarer om ”henne”, och det är inte heller ok! Jag tar mitt ansvar som ansvarig utgivare på min blogg och vill inte att det ska pågå näthat om någon annan, även hur jävla arg jag är! Att du ser det som att jag smutskastar, det är bara helt sorgligt. Jag har ALL rätt till att vara arg och förbannad när någon LJUGER om att jag te x aldrig betalar ut någon lön- det är rent förtal och ärekränkning! Det är hon som valde att skriva ut det, hon kan räkna med att någon går i taket och blir förbannad över en sådan lögn. Ingen har tvingat denna vuxna människa att skriva det- BARA hennes eget fel! Hon hade helt kunnat skippa att skriva sånt skit. Kan människor som du inte se det och vill ta hennes parti- fine! Jag ser ingen anledning till att skriva om detta i inlägg, min blogg ska vara proffsig och inspirerande, och jag kommer ALDRIG lägga mig på samma nivå och hålla på som en barnunge och älta detta i tusen år. Hoppas du får svar på din fråga, Mvh Tyra

      Kunde inte halla mig, sa jag skrev ett svar pa Tyras kommentar. Publicerar den har också :

      ”Jag skrev inte ett ont ord om tjejen som driver bloggen…” Läs ditt inlägg igen – du kallar henne bl.a. en sorglig människa, idiot och sjukt dum i huvudet.

      Med undantag för att ha visat att Andreas är skriven på en annan adress än du (ett inlägg hon tog bort efter du bett henne) vem av dina anhöriga har hon skrivit om och vilka hemska kommentarer har dom utsatts för?

        Vilken soppa. Blir ju helt snurrig. Tyra verkar ha fått både sitt långtidsminne OCH närminne förstört.

        Även jag skrev ett svar på den kommentar från Tyra du klippt in här. Skrev:

        ”I ditt inlägg i lördags kallar du Camilla för ’sorglig människa’, ’idiot’ och ’mobbare’. Du skriver även bland att Camilla driver en blogg ’som handlar om att kränka, smutskasta, göra narr av- och förnedra andra människor!’, att hon driver en blogg som ’hetsar andra till mobbning, förnedring och smutskastning’, att hon ljuger och påstår saker som inte är sanna samt att hon ’är kapabel till vad som helst för att få läsare’.

        HUR menar du att detta inte är att hänga ut en person?

        Jag förstår att även du känner dig uthängd av henne men du KAN verkligen inte hävda att du inte skulle hänga ut henne.”

        Inväntar fortfarande granskning…

        Saga, nu gillar jag ditt inlägg som helhet men vill ändå bara berätta för dig att det Tyra sysslat med inte är att hänga ut någon. Att hänga ut någon är när man tar någon som antingen varit relativt anonym eller någon som försökt att vara helt anonym och hänger ut vad hen sagt på ett ställe som når många och då i samband med det, och här kommer det viktigaste, skriver ut namnet på personen i fråga. Mao du publicerar vad hen sagt just i syfte att lyfta fram hens namn/peroson i rampljuset för alla att se och minnas.

        Allt som du lägger ut på nätet är publik och allt vad du säger där kan inte användas emot dig som en uthänging. du har redan ”hängt ut dig själv” så det kan ingen annan göra åt dig.

        Vad du istället borde ha fokuserat på är vilka överdrifter eller rena lögner Tyra skriver samt peronangrepp och invektiv för CamCam är publik och kan således inte bli uthängd, Däremot förtalad och smutskastad, det som Tyra så ”fint” säger att CamCam gjort. 😉

        Och nej, den kommentaren blev inte godkänd…

      Hon skriver på sånt otroligt omoget sätt. Who does she think she’s kidding?

      Och du LJUGER om att hon ALDRIG betalar ut lön … whaaat, var fan får hon det ifrån? Hon ljuger så mycket att hon själv tror på sina lögner. Pinsamt!

    NU tror jag att jag blir galen på denna Tyra!! I ett svar på sin blogg (inlägget heter trasig svans) har idioten svarat på en kommentar med ”Tyra
    14 juni, 2016 kl. 21:48
    Anna- Men snälla du. 1. Jo, det är sant att hon brutit mot lagen. Det finns ingen lag gällande näthat, men Att påstå en sak om någons företag som är lögn = ärekränkning och förtal = bryta mot Sveriges lag.”

    Detta kan vara det sjukaste jag läst. Det är ju EXAKT vad denna Tyrafigur gör om och om och om igen. Hänger ut människor och deras företag hela tiden, allt från stall till sadelutprovare. Vet hon inte vad hon har skrivit, är hon så fruktansvärt körd i huvudet? Sen när någon påpekar att hon hänger ut privatpersoner med namn mm så säger hon att det är dem som företag hon skriver om. Och sen slänger hon in det svaret till Anna i sin blogg ”men Att påstå en sak om någons företag som är lögn = ärekränkning och förtal = bryta mot Sveriges lag”.
    Hon måste vara svårt sjuk eller bara helt jävla galen. Stoppa människan någon!

      Frågan någon ställde gällde ju varför Tyra sagt att Finest kickat bloggbevakning för att ”de också tycker att hon gått över alla gränser för vad som är lagligt och okej”, när detta inte är sant någonstans.

      Varför hon ljög om det svarade hon ju dock inte på, haha.
      Tyra borde få en egen dokusåpa, den skulle vara så sjuuukt underhållande!

        Exakt – jag har samtalet med Finest VD inspelat där han säger att jag inte gjort något som helst fel men att ägarna inte accepterar något drama överhuvudtaget efter Katrin. Men vill Tyra säga det så får hon göra det.. Herregud.. är det så viktigt för henne så låt henne hållas.. =)

    Som detta inägget från Tyra. Hur kan hon få hålla på så? http://tyras.se/2015/10/15/sanningens-stund-ar-kommen/

    Bästa med detta är ju att Tyra gjort dig en tjänst vad det gäller att skapa ny trafik till din blogg.

    All publicitet är bra publicitet.

    Jag hittade hit från hennes inlägg och denna sida är nu inlagd som bokmärke. Tack Tyra för det. :p

    Varför får http://finest.se/falsksanning/ ligga kvar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.