Genomtänkta inlägg

Nellie Berntsson:

nels

När det gäller hennes hästar så kan hon fila på ett inlägg i flera dagar för att allt ska bli rätt och för att det inte ska bli några missförstånd.
Chris Brown däremot – inte lika viktigt att förklara för sina unga och lättpåverkade fans..
Hon utlovade ett långt inlägg där hon förklarade sitt stöd för den dömda kvinnomisshandlaren men det lyser fortfarande med sin frånvaro.

Det kanske kan vara något att fila på tillsammans med mamsen på tåget upp till Stockholm?

8 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Äntligen någon som har förstått att det är mamsen som driver Nellies blogg och inte hon själv!

      Varför skulle det vara det? Tänker på att de flesta av hennes inlägg är dåligt skrivna med många stavfel m.m. Eller syftar du på att hennes mamma bestämmer vad som ska skrivas?

        Har du följt hennes blogg? Hon startade den när hon var 10. Självklart slänger mamma in stavfel för trovärdighetens skull.
        Det har förbättrats med åren, men du har alltid kunnat se stor skillnad på inläggen Nellie själv skrivit och inläggen någon annan (mamman) skrivit.

        Om du kollar mammans instagram så stavar hon likadant. Både hon och Nellie hoppar alltid över ordet ”har”. De skriver t.ex. ”Vi pratat” istället för ”vi har pratat”. Om det betyder att Nellies mamma skriver inlägg eller om det bara beror på att Nellie har tagit efter sin mamma vet jag inte. Förr kan jag tänka mig att hon var delaktig en del i bloggen, men nu tror nog ändå jag att det är Nellie själv som skriver, även om hennes mamma säkert är med på ett litet hörn. Men det är väl o andra sidan inte så konstigt.

    Gillar Nellie, men hon gör sådär ofta vilket är rätt tröttsamt. Alltså skriver att hon ska skriva om något/lägga upp bilder från någon händelse och sedan kommer det aldrig. Hon lovade bilder från poolpartyt hon var på i helgen t.ex. Inte så att världen går under för att vi inte får se några bilder från ett poolparty, men bloggar som gång på gång skriver att de ska lägga ut saker SENARE är tröttsamt i mitt tycke.

    I början, för några år sedan, märktes det väldigt tydligt när/att mamman skrivit vissa inlägg. Idag tror jag faktiskt att N skriver i stort sett allt själv. Jag har svårt att tänka mig att en stolt 15-åring skulle låta mamsen tala för en….. Och borde inte mamman stava bättre…? Och ha lite bättre meningsuppbyggnad?

    Jag stör mig mer på annat. Som t.ex. dessa solglasögon som hon ständigt hävdar att hon själv designat. Eh….. Att designa glasögon är rena rama rocket science och inget en 15-åring fixar. Överhuvudtaget. Jag kan tänka mig att hon på sin höjd fått peka ut och välja vissa färger, that´s all. Jag tycker det är falsk marknadsföring att skriva, stup i kvarten, hur hon själv minsann designat. GLÖM det, bara! Hon har själv sagt att hon inte kan teckna, hur skulle hon då kunna DESIGNA nåt så komplicerat som solglasögon??

    Annars – igen, hon är duktig, driven och ambitiös så man måste buga sig. Också.

    Usch, tänk om det är avlivning av hästar?
    Oavsett anledning blir jag alltid ledsen över sånt, hoppas att det inte är det.

      Varför skulle hon avliva en häst som är frisk?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.