fun.

Om man sluta lyssna på bitterfnitter som ”Lisa” och Tyra så är det faktiskt så här det är..
Om man ORKAR ta reda på någonting själv alltså..

aaaaass

24 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag är beroende av din blogg, CamCam! Fortsätt precis som du gör!

    Alltså jag går sällan in på tyras blogg men när jag väl gör det tar det typ 3 minuter för sidan att laddas?! Nån annan som upplever det? Och reklamen om horoskop….? Går verkligen utför med hennes blogg.. Fast det har det ju gjort länge :)))

    Jag gillar din blogg för alla andra skvallerbloggar har antingen varit inställsamma och mesiga och i princip bara rapporterat vad bloggarna skriver, eller extremt oengagerade och fåniga (typ hotgossips, sämsta skvallerbloggen någonsin….). Du skriver med humor och petar hål på bloggarnas gigantiska egon.

      Varför måste man då ” peta hål på” bloggarnas gigantiska egon? Är det humor och för vem?

        Klart det är humor! Det är alltid roligt att se uppblåsta personer snubbla och falla på sin egen grandiosa självbild. Som när Dessie skryter om hur bra hon är på att köra bil och sen snapchattar i 100 knyck och förväntar sig medhåll men blir sur när läsare påpekar att en bra förare håller fokus på vägen, inte posar med putmun in i kameran.

        Om inte annat så är det väl nyttigt?
        Det kan inte vara särskilt hälsosamt som i flera bloggares värld, gå runt och skriva inlägg om saker de köpt och hur lyckliga de är fastän de dagen innan skrivit att allt är skit. Och gud bevars om en läsare kommer med ett olyckligt påstående eller kommentar som inte passar in i ”mallen”. Då är läsaren avundsjuk och blir blockad från bloggen.

        Så jag håller med. Det är bra att camcam petar hål i deras fasad. Det behövs.

    Hej,

    Angående inlägget nedan, alla som hängt med riktigt länge minns ju att Bellas Omega Seamaster var en studentpresent från hennes föräldrar..?

    http://www.blondinbella.se//06/viktigt-med-beloning/#comments

      Kan det vara så att hon äger flera? En som hon belönat sig själv med också?

      Men, hon gick inte ut gymnasiet.
      Hon hoppade av studierna för att satsa på sina företag.

      Lina – Jag tänkte också på det! Vill dessutom minnas att hon verkligen betonade att hon inte bara fick ett bidrag till att köpa klockan, hon fick hela beloppet men fick välja ut modellen själv. Jag missunnar henne inte att ha klockan på något sätt, men just den var det ju hennes föräldrar som köpte och inte hon själv som en belöning till sig själv.

      http://www.blondinbella.se/2009/06/en-vecka-kvar-till-studenten/

      Ja men precis. Kanske ett inlägg för Camcam att skriva om? Det är ju inte bara Tyra som ändrar sig stup i kvarten. Blondinbella kommer med vilken historia som passar bäst för stunden, alltid stört mig på det. Så, har Bellsan två Omega Seamasters?

    Gillar också din blogg och förstår inte kritiken överlag, men ibland är det bara små ord som slinker med som lämnar lite bitter eftersmak. Varför kalla Tyra bitterfitta? Sämsta ordet för övrigt, och ger bara henne vatten på sin kvarn.

      Kan faktiskt hålla med där. Trogen läsare sedan februari, och jag är inne här varje dag, men det är vissa ord som jag tycker är lite för… ja, bittra.

    Nu är det över en vecka sen som Tyra bloggade (nåja, skrev ett riktigt blogginlägg).
    Hur lång tid tror vi det tar innan hon kommer tillbaka?
    Blir det ännu en nystart snart?
    Hur länge till kommer hon försöka hålla bloggen vid liv trots att hon uppenbarligen inte vill blogga längre?

    Föruppfattade meningar *aj vad ont i ögonen jag fick* Föruppfattade meningar, igen *AJ, var tvungen att peta ut mina ögon*

      Den kommentarens rätta plats är under inlägget ”Tråkigt…”

    Haha fast kom igen.. Du är ju minst lika både gnällig, självömkande och bitter som Tyra, ”Lisa” och resten av bloggarna. Var och varannan dag måste du ju lägga ett inlägg där du gnället över att någon annan klagat på dig och publicera en tillhörande bild för att bevisa att ”det finns minsann dom som håller med dig också!”
    Jag blev även full i skratt när du la upp bilden på instagram med en printscreen på en artikel om dåden i Orlando, där du tyckte att Tyra m.fl borde läsa för att få lite perspektiv. Då har du alltså själv suttit och bölat ut i alla möjliga medier ett dygn innan för att din blogg inte längre var välkommen på portalen du ville vara på. Och du ska prata om perspektiv. .
    Jag gillar din blogg, men tycker att den hade varit ännu bättre om författaren haft en liten smula självinsikt 😉

    Nu har jag nog missat något. ”suttit och bölat ut i alla möjliga media” skriver du.
    Vilka?
    Vill läsa.

      Bloggen hon fick låna när hennes var nedstängd och instagram

        Ja, jag höll på att trassla in mig rejält i offerkoftan men som tur väl är kan jag liknas vid lite av en spindelman så jag tog mig ur. Böööööööl! Och förresten så förstör man sminket om man bölar..

    Nej kalla inte andra tjejer för fittor, även om det sitter ett bitter framför.

    Annars: keep up the good work! du är bäst!

    Camilla, ändrade du i rubriken? För nu står det ju Bitterfnitter men jag tänkte inte på vad det stod innan.

    Jag vet inte hur jag ska tolka hur du kommenterade min kommentar, ville bara förmedla att jag fick höra rykten om bloggen, jag kollade upp den och slutsatsen blev att jag älskar den 😉

      Jag läste DIN kommentat och älskade den! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.