Tråkigt..

Dessie:

aaaaaaaaaa

Jag tycker faktiskt att det är tråkigt att läsa DET HÄR inlägget från Dessie eftersom jag tyckte mig ana en uns av seriositet i Dessies inlägg och valde att skriva det HÄR inlägget som svar till det.
Så även om Dessie vill tolka in en massa elakheter i inlägget så finns det faktiskt inga där.. Men det är nog svårt att sadla om ifall man varit på måltavlan länge.
Men mitt uppsåt med inlägget om DESSIEs inlägg var faktiskt inget annat än genuint.
Jag har också ett hjärta – tro det eller ej..

 

31 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ja, det är rätt sorgligt att se hur dåligt hon mår när hon själv inte verkar inse det. Hoppas hon kryar på sig!

    Dessie tror väl att det hjälper att skylla på andra istället för att ransaka sig själv.

      Utveckla gärna hur du tänker.

        Hon skriver ju att de negativa kommentarerna beror på den här bloggen när det i själva verket är hennes eget beteende på hennes egen blogg som gör att folk blir allt mer negativa. Folk har i månader, långt innan den här bloggen dök upp, klagat på hennes dåliga uppdateringar, hennes lögner, dryga attityd mot folk i kommentarerna, hennes infantila skryt om pengar och livsstil (inte konstigt att folk blev förbannade på henne när det kröp fram att hennes glassiga livsstil sponsrades av svarta pengar och Simons knarkhandel) och hennes nonchalans inför att filma medan hon kör bil. Allt det har läsarna kommenterat om i år men Dessie väljer nu att skylla negativa kommentarer på den här bloggen vilket jag tycker tyder på totalt brist på självinsikt.

        Fast nu läser du fel. Hon skriver inte att det ÄR pga denna blogg, hon skriver att hon GISSAR på att det är anledningen till att de fortsätter.

        Och där tror väl inte ens du att hon har helt fel? Det kan du ju själv läsa här bland kommenterna att så är fallet.

        Om vissa kommentarer är motiverade eller inte låter jag vara osagt, men hon skyller inte ifrån sig.

        Nej, nej. Hon SYFTAR på att det har med den här bloggen att göra. Inte gissar. Tänkte först att hon trodde att syfta på = gissa men läste igenom texten några gånger till och är inte så säker längre. Tror faktiskt hon menar att hon syftar på den här bloggen när hon skriver att hon av någon anledning får mer kritik än vanligt.

      Samma som med damen Tyra :)) alla andras fel, aldrig henne eget

        Fatar faktiskt inte vad ni syftar till. Vad är det hon skyller ifrån sig? Ni kanske inte håller med om hennes ”ursäkter” men det är ju inte samma om att hon lägger skulden någon annan stans, eller har jag missat något?

        Hon skriver ju själv att hon inser att hon just nu tar kommenterar lite hårdare än vad hon annars gör pga ur balans, så……?

        Till Hmm (vet inte om kommentaren kommer rätt:
        Hon skriver ju att det forsat in negativa kommentarer utan att hon förstår varför, men att hon gissar att det beror på en ny skvallerblogg. Tror det är vad som syftas till.

        Em: Den hamnade helt rätt. 🙂

        Jag tror du har rätt i vad de syftar till men tänker att de inte riktigt fått till begreppen riktigt.

        Har hon helt fel tycker du? Kan det vara så att denna blogg är EN av orsakerna till att det kommer många kommentarer?

    Nej du har inget hjärta, du är inte trevlig och inte häller rolig. Du är en riktig elak jäkel utan hjärta som borde stäng ner bloggen.

      Men nu tar du i lite. CamCam är inte en elak jävel. Du kan tycka att hon inte är kul och att hon enligt dig inte bör blogga, men att säga att hon är utan hjärta är direkt fel och inte en åsikt för dig att ha.

        Hade hon haft ett hjärta hade hon inte drivit den här bloggen så enkelt är det.

        Hur många inlägg har du läst?

        Följdfråga, de inlägg som du läst, ge gärna exempel, vad anser du var syften med det?

    jag har läst bloggen i flera dagar och sträckläst det mesta. Bloggen går ut på att piska upp hat mot andra människor och göra dem ledsna. Bloggen är till för att håna och förminska andra människor och det gör man inte om man har ett hjärta.

      Du och jag läser inte samma blogg <3

      Den här bloggen går inte ut på att håna, förminska eller piska hat mot någon. Det Camilla gör är att kommentera och problematisera andra bloggar och den perfekta yta som visas upp (det är åtminstone så jag läser det här). Det är ofta lite sarkastiskt och inland ifrågasättande men alltid med värme och glimten i ögat.

      Man måste kunna skoja med personer som har så extremt stort inflytande som just bloggare har. Annars skulle alla 14-åriga tjejer kunna få för sig att det är normalt (som i att alla gör det) att plastikoperera sig, att se ut som bloggarna gör på sina photoshopade bilder eller att äga väskor som kostar motsvarande en genomsnittlig persons årsinkomst.

      Jag tror att många reagerar så starkt för att bloggarna tidigare har varit helt fredade från granskning. Om jag varit bloggare hade jag sett Bloggbevakning som ett erkännande av att bloggare är de makthavare de är (och vill vara). Visst, det är klart att det svider ibland att inte bli struken medhårs men om man inte pallar ens en humoristisk granskning så kanske man inte ska göra anspråk på rollen som offentlig person?

        *ibland

    det är det tyvärr vi gör bara att du inte har ett hjärta du häller.

      Åh hjärta i flytande format, vilken härlig grej! Alla borde ha tillgång till det. Tänk att kunna beställa in en hjärt-drink på krogen tex <3

        Hade beställt en på direkten. 😀

      abc: Eller så är det bara så att vi har olika läsförståelse.

    Är det bara jag som tycker att Dessie, i sitt numera raderade inlägg, beskriver vad som låter som början på en depression?

    Små problem känns som enormt stora, konstant låg, vill inte jobba…

    Om du läser det här Dessie: uppsök läkare. Det finns fantastiskt effektiva mediciner mot depression. Och skulle det visa sig att du inte är kliniskt deprimerad så har du fått prata med någon om hur du mår och inland kan det räcka ❤️

      *ibland

      Jag tror detsamma. Skrev en kommentar i hennes blogg för några dagar sedan där jag bad henne ta en paus och fundera på hur hon egentligen mår, så verkar faktiskt som att hon börjar inse nu. Tycker synd om henne, hoppas hon blir bättre.

      Jag kände absolut igen mig i vissa delar av det hon skrev, det här att vara överkänslig för kritik och att ta saker alldeles för personligt. Personligen ser jag mig inte som deprimerad men för ett par år sedan så började jag få PMS (och det är ju vanligt att PMS blir starkare ju äldre man blir). Jag började ta typ premalex (finns inte exakt den här i Italien) och jag mår så mycket bättre.

      Så Dessie, om du läser detta så kan du försöka prata med en barnmorska om PMS medicin om du tycker psykolog kan kännas läskigt.

    Nja..Eftersom D. nu tyckte ditt inlägg var elakt så var det det. Tolkningsföreträde yuo know. Istället för att skriva ett till inlägg där du skriver om ditt stora hjärta mm. och att du menar väl och inte är elak, och därmed snyltar på D.:s tolkningsföreträde, så kan du väl skriva ett personligt mail till D. där du uttrycker hur ledsen du är för att du uttryckte dig så klumpigt att ditt välmenande uppsåt helt gick henne förbi. Om du nu är det vill säga. Tveksamt gissar jag.

      Att någon känner sig kränkt behöver verkligen inte betyda att någon gjort sig skyldig till att kränka. Dessie har tolkningsföreträde vad gäller hur hon känner, inte vad gäller hur andra skulle ha agerat. Stor skillnad!

      Påstod jag inte heller. Men inlägget var elakt ur D.:s perspektiv. Bara att svälja liksom. Gör om gör rätt osv. om man nu är ledsen på riktigt för det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.