Är det här en pik?

Cornelia Rylén & Tyra:

tyra1

Tyra vill ju hela tiden få det att låta som att Cornelia Rylén hyllar Starrider och deras ridtights men om man ska tolka Cornelias Instagrampost så ger hon dem en stor, fet diss.
Äckligt silikonkladd? Jo jo..

Det verkar var skurit sig lite mellan ryttarinnorna..
Chockerande att Tyra kommer i konflikt med ännu en person?
I think not.

tyras2

Tack Magdalena för tips.

18 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Menar hon inte att SRs byxor INTE har silikonkladd? 🙂

   SR h a r ju silikon, byxorna hon har på sig (FITS) har det inte.

    Vet du vad det är för material? ” Friktionsmaterial i linjemönster anpassat för att ge rätt grepp på rätt ställen. ”

   Det är ju inte SRs tights hon har på sig.

    Evelina;
    Från star riders hemsidan, under filiken om oss.”Star Rider använder väl utvalda textilier och bästa kvalité på silikon så att alla ryttare får ett fast grepp i sadeln och kan därför också stolt säga att Star Rider har 100 % nöjd kund garanti på våra byxor vilket är väldigt unikt.”

    Självfallet undrar jag vad det är FITS har inte Star Rider. Någon skrev att FITS inte har silikon, på sidan står det att ” Friktionsmaterial i linjemönster anpassat för att ge rätt grepp på rätt ställen. ”
    Därav undrar jag VAD det är för material.

  Det som talar mest för att det skurit sig är väl Cornelias egen kommentar på hennes blogg där hon skriver ”Tyra har tyvärr en tendens att lova och säga lite för mycket”.

  Men visst låter Cornelias instagram post som en diss, för Starriders byxor har väl ”silikonkladd”? ;D

  En som var med under plåtningen hos Tura hävdar att ridskorns inte alls är smutsiga utan slitna. Snälla är jag blind på riktigt??

  Cornelia verkar så himla dryg. Synd eftersom hon är duktig med hästarna men jag tappar i alla fall intresset för henne när hon ska vara så himla ”cool” hela tiden, det blir bara töntigt och drygt.
  Tyras tights har jag enbart hört skit om! Alla jag känner som provat dem säger att de är värdelösa.

   Tycker motsatsen – hon verkar helt odryg!

    -Anna, tycker som dig. Cornelia verkar både ödmjuk och trevlig, tar alltid på sig fel och skyller aldrig på hästen. Hon tar sig ofta tid och svarar på frågor och synpunkter på blogg och insta och delar gärna med sig sina tips och erfarenheter.
    Hon har en viss jargong med pojkvän och kompisar på sitt insta men jag tolkar det mest som humor och självironi.
    Hon slutade f.ö använda SR-byxorna samtidigt som systern slutade på SR.

   Jag kan hålla med till viss del, oftast tycker jag Cornelia är en skön människa som kör sitt eget race och skiter i vad andra tycker men sen kommer de där stunderna när hon går över till att bara vara dryg och irriterande och verkar nästan bete sig som en 15-årig tjej som tvunget ska synas och höras mest

    Håller med. Har ofta tänkt på att hon verkat väldigt osäker och förklär det i en attityd där hon vill göra sig lite lustig och ”I don’t care” men det är just när människor beter sig så som de blir dryga. Hon är säkert jätteduktig och bra på alla vis men jag får också starka dryhetsvibbar.

   Tycker snarare hon verkar sympatisk och verkar ha lite humor. När hon utvärderar resultat tex tar hon med det bra och det dåliga. Nä, håller verkligen inte med om att hon verkar dryg.

   Jag brukar kolla in hennes instagram bara för att hon skriver roligt, roliga hashtags och ja jargongen mellan henne och hennes vänner/pojkvän. Dock tycker jag hon verkar lite dryg när hon svarar vissa läsare. Visst att en inte ska ta skit, men är det verkligen läge att vara lite vass när typ en 15-årig hästtjej råkar ställa en fråga… sparka uppåt tycker jag 🙂

  Nu skrattar Tyra i kommentarerna åt de som kommenterar ang. smutsiga skor och undrar varför de inte lyssnade på kritiken från förra gången.
  Är det verkligen good for business?
  Jag skulle ALDRIG få för mig att uttrycka mig så till mina eventuella kunder :S
  Skrattar hon åt skiten under naglarna som de matchar med sina armband också?
  Så sjukt oprofessionellt och löjligt!

  Hon verkar helt slutat märka inlägg som reklam också: http://ridingbytyra.se/2016/06/28/tisdag-28-juni-2016/

  _En_ riktigt duktig ryttare och det är Cornelia? Vad hände med Eva Ursin då, som rider höga klasser internationellt och också tydligen älskade Star rider-kläderna? Tyra snackade ju ett tag som att de vore bästa vänner och Eva var så duktigt och proffsig. Skar det sig där med? Eller är det inte tillräckligt med reklam eftersom hon inte syns i sverige eller har några direkta sociala medier att följa?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.