Fab? Like a hooker?

Dessie:

IMG_1191Vi har väl alla olika uppfattningar om hur man känner sig ”fab” hemma men ett par fejk-klackisar av streetwalkermodell är inte mitt sätt.
 Är det ditt?
Vi får väl mest vara tacksamma för att hon väljer att vara fab i dem hemma och inte medan hon kör bil för då hade hon förmodligen Snapchattat sig hela vägen in i en trafikolycka.

Tjocka Hetsätarkatten bruka låna mitt läppstift när han vill känna sig fab.
Läppglansen är dock off limits sen jag kom på honom att äta på det som smakade jordgubb. SÅ torra läppar har ingen, inte ens han!

Om Dessan börjar känna sig vardag och inte så fab längre i sina glittrisar så har jag hittat ett helt gäng skor till henne så hon kan känna sig fab året ut! 
Snällt va?

fabkoll

 

36 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Nej bu. Hoppas det inte blir mer inlägg där du jämför olika bloggare med prostituterade. Det känns väldigt 14-åring som tror hen är cool.

      Men det har jag inte gjort.. Hennes skor däremot är classic stripper shoe.

        Nej, nu måste jag invanda har…..Dessies skor ar INTE vad du kallar ”classic stripper shoe”. Inte i USA iallafall (vet ej laget i Sverige).
        Hennes ar antingen Loubs (Louboutins) eller kopia pa Loubs.
        Om du vill se ”classic” stripper shoe kolla pa pleaserusa.com speciellt market Pleaser. Mina personliga favoriter ar Bejeweled 701-DM.
        Om du någonsin ar i Las Vegas och vill shoppa skor kan jag rekommendera Red Shoes som ligger pa Sahara. Mycket bra urval.
        En sak till…..jag använder såna skor men jag ar inte en streetwalker eller hooker.
        Ganska sa fult uttryckt av dig for övrigt.
        Thanks.

        ”Sophisticated – like a hooker?” Det är kanske därför folk inte fattar skämtet med Vänner-referensen! Jag gillar att du har många sånna, relaterar själv nästan allt som händer till något från Vänner!

          Nej, den verkar har gått ett par stycken förbi…
          Hur kan man INTE kolla på Vänner lika många gånger som jag gjort så man kaaaaaaan dom!? =)

      Var jämför hon dessie med en prostituerad?

        ”Fab like a hooker”? Sen när är det okej att prata om andra tjejer så?

          Ah, du kollar inte på Vänner? Maaaaa bad!

        Sen är ju prostituerade också människor. Sluta döma andras yrkesval, tack. (Till z)

          Herreguuuuuuud….det var en Vänner-referens. Jag tror varken Dessie eller någon annan blir prostituerad bara för att dom har på sig ett par skor utan det var en skämtsam referens som tydligen flög sekundärkränkthetsmaffian förbi på mils avstånd. SHOOOOOOSH!
          Om jag tycker att någon är…säg, ett ”kukhuvud”…menar jag då att jag tycker att han ser ut som spetsen på en penis? Nej. Det gör jag inte. Nu har jag inte för vana att kalla folk för det men exemplet är bra.

      Jeees.. lättkränkta much? 😛
      Ta några andetag, det är bara skor 😀

    Eh va? Är det RIKTIGA fiskar i de skorna? ?

      Verkar praktiskt att ha sina husdjur tillgängliga i skorna om man känner sig lite ensam.

    Kul att Dessie ska vara med i en podd om preventivmedel när hon själv blev oplanerat gravid.

      Hon kanske ska vara med för att berätta vad som kan hända när man inte använder preventivmedel, sånt är viktigt också. Inte rent fysiskt utan vad det kan göra med en person.

      Ja, det roliga är ju ändå att hon uppenbarligen inte kunde något om preventivmedel när hon skrev om det i bloggen. Fantastiskt.

      Haha, ”kul” på vilket sätt? Hon medverkar inte som en expert på ämnet, utan en vanlig privatperson. Ibland sker oplanerade graviditeter, det gör en inte mindre berättigad att delta i samtal om preventivmedel.

        Hon hade p-stav men tog ut den och då blev hon gravid. Ibland sker oplanerade graviditeter, men som ung tjej som inte vill bli gravid är Dessie inte den första personen jag skulle ta råd från när det gäller preventivmedel. Jag tycker inte det känns ansvarsfullt att ut staven och ha sex innan man använder ett annat preventivmedel.

        ”Kondom känns inte alls som ett alternativ” – Dessie

        Lyssna på podden själv: http://preventivpodden.libsyn.com/

        Absolut är hon berättigad till att vara med. Vanligtvis vet dock folk varför de använder en viss typ av preventivmedel, och om de inte vet det så ger de i alla fall inte felaktig information angående hormonella/icke hormonella alternativ till tusentals läsare.

    Jag tycker dom vart snygga! Som partyklackar, inte vardagsskor ?

    Eeeh, vänta. Tror du glömde dessa: http://lovejeffreycampbell.com/style/barbie-dolls-head/

    HA!

      Huh! Känns som nåt från När lammen tystnar, typ. Sjukt creepy.

        Or else it gets the hose again

    #HataPlagiat

    Fan jag tycker att det har kommit en del torrisar bland kommentarerna. Saknar när det bara var humoristiska och legendariska personer här. Nu är det för mycket seriösa debatter. Hoppas att det återgår till normalt imorgon igen!

      Instämmer!

      Mitt bidrag till det är jag har svårt att låta felinformation stå oemotsagt. Vet inte om jag någonsin kommer kunna sluta med det. 😉 🙂

        Felinformation och åsikter du inte håller med om skulle jag nog säga snarare 🙂

        Trin: Nja åsikter vet jag nog inte om jag håller med om. Är det någon särskild du tänker på.

        Visst kan jag invända mot en åsikt, har förmodligen hänt en och annan gång, men jag har inga problem med att låta dem vara oemotsagda. 🙂

        Trin igen: Däremot så är det ju så ibland att folk tycker att det finns något att ha en åsikt om, att det går att tycka att något är på ett visst vis. Men naturen och fysik går liksom inte att tycka hur det ska vara. De bara är och det kan jag berätta helt utan att själv lägga min värdering i vad jag känner inför det.

        Vissa verkar tro bara för att man är budbäraren av budskapet att man själv tycker budkapet är bra. Så är det ju naturligtvis inte alltid. Folk behöver lära sig att skilja dessa två åt. 😉 🙂

      Och jag älskar dessa seriösa diskussioner. Tycker det är intressant

        ?

      Håller med. PK-maffian börjar ta över. Man ska vara okej med att LD lägger upp kladdiga bilder på barnafödsel, för det är ”så natuuuuurligt”. Man får inte skämta om sjukdomar, yrken, klädstilar o.s.v. Man får inte ha andra politiska åsikter. Man måste bli sur om allt som skämtar om något. Man får inte ge konstruktiv kritik. Man får inte driva. Und so weiter. (Eller förlåt, jag skrev på tyska. Betyder det att jag är nazist nu?)

      Folk är för jävla tråkiga och känsliga numera alltså…

        Nej, jag tror snarare att du är en volkswagen…alternativt en bratwurst..

    Åh kolla! Ett par fauxboutin!

    Hahahahahah kommer ihåg när jag var liten o såg dem genomskinliga skorna i affärerna så såg jag så mycket fram emot att bli stor och kunna använda dem. Berättade det för min mamma med och hon skrattade med en orolig blick medan hon förklarade vad det var för skor. Tur att man inte är densamma förevigt hahahah. Däremot så var ju dessies skor superpopulära för några år sen? Det fanns ju ingen sko som gjordes utan platå typ och alla Jeffrey Campbell skor som alla donnade runt i hade ju ofta exakt den platån. Så jag tänker faktiskt snabbare på ”åh nej, det måste gå mer tid mellan döden och återuppfödelsen av en trend,dem skorna är fortfarande eklia” än på strippa. Tycker fortfarande att strippskorna är coola som fan btw.

    Jag har själv såna skor dock har jag pajat min fot så jag kan inte gå i dom längre men jag tycker dom är snygga o inga hooker shoes ;).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.