Ey Gäri!

Molly Sandén:

Jag är så pass gammal att jag var tvungen att googla på vad ”gäri” betyder men nu vet jag! =)
Gäri = tjej

Mollan och Linda Pira släpper en låt tillsammans och jävlar vad bra – googlingen till trots.
Det här kommer nog bli lite av ett anthem i sommar för alla tjejer/kvinnor/brudar och babes!

In och lyssna på ”Ey, Gäri!!!

12 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det är mycket humor (men troligen inte på det sätt Dessie trodde) att läsa hennes svar på några frågor om bloggen! Notera att igen är svaren på svenska och engelska annorlunda… Och kom ihåg barn, Dessie tycker kvalité är bättre än kvantitet. Synd att hon inte har varken eller på bloggen….

  .
  Hur tjänar man pengar genom att blogga?

  SVAR: Alltså först och främst så måste du ju ha läsare.. Men det är inte så viktigt som alla tror, alltså att du måste vara STÖRST och ha MEST läsare för att tjäna bra pengar. Allt handlar mer eller mindre om ditt namn, vem du har valt att framställa dig som. Det finns ju bloggare som har mycket mindre läsare än andra, men tjänar ändå det dubbla liksom. Så stirra er inte blinda på siffror hos läsare, för det är viktigare att du har ett bra varumärke och en bra relation med dina läsare för då pratar ni ju lite samma språk och på så sätt har du en starkare köparskara, och det leder ju till att såklart – mer företag vill synas med dig. Men som svar på den här frågan då.. det handlar väl mer eller mindre (kort sagt) att sälja ditt namn.

  4. How can you make money on a blog?

  ANSWER: First of all, it’s important that you have readers on your blog. You do not actually have to have several thousans of readers as long as you have a strong readership. Readers isn’t everything, the most important is your brand. Your name. I usually say ”Quality before quantity” As you can see there are blogers with alot more readers than other bloggers, but the bloger with the smaller readership earns more money. So as long as u have a good name that other brands want to be seen with, you will make money, and to the acutally questions: How do you make money on a blog? Well, it’s more or less about selling your name.

  Svara

   Är readership ett ord?

   Svara

    Jag orkade googla. Det är ett ord ???

    Svara

   Jag gillar att hela svaret går ut på att påpeka för hennes kritiska läsare att hon minsann tjänar mest/massa pengar på bloggen trots att hon inte har så mycket läsare.

   Svara

   ”mycket mindre läsare än andra” ger mig konstiga bilder av små små pysslingar som läser bloggar.
   Förvånansvärt få skiljer på ”färre” och ”mindre”

   Svara

  Nej, Gud vilken dålig låt. Men CamCam är ju musikexpert så man ska väl lita på dig, haha. Tycker själv den är väldigt ”allalåtarsomgårpåradionjustnu” blandat med lite ”kvinnornaskataövervärlden” (”:

  Svara

  Men vad är grejen med baddräkterna i garaget?? Jag stör mig så otroligt mycket på när kläderna inte alls passar in i omgivningen!!!

  Svara

  Fruktansvärt pinsam video. Stylingen, Mollys ”gangster-moves” och de där trötta kalvarna till jyckar som bara ville gå och lägga sig. Inte någonting som kommer rulla i min playlist iallafall..

  Svara

  Jag blev faktiskt lite besviken, jag hade sett fram emot den där låten och hade lite högre förväntningar. Denna kändes lite som den där gamla låten ”Ge mig lite mer”, eller vad den nu heter.

  Svara

  Enda jag kan tänka på är hur fantastiska ögon linda pira har, hon kan döda med dom och se ut som en teddybjörn. Skit fina.

  Svara

  Det enda jag kan tänka på är de efterblivna kommentarerna.. #nohate?

  Svara

  Kanon bra låt!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.