23 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag tror att cornelia ställde kravet sälj eller köp loss då det skurit sig både med cornelias syster och uppenbarligen henne med.. Sen är det kul att tyra jämt skrivit att de äger 50 procent var av henne när enligt cornelias inlägg inte alls var så utan cornelia ägt 70 procent hela tiden. fröken tyra har verkligen svårt att hålla sig till sanningen!

   Är du säker på det? Här skriver nämligen Tyra att hon och Annica skulle äga 50% var och ta föl på henne men uppdelningen mellan Tyra och Cornelia kan jag inte hitta nånstans.

    Stensäker! Dock hittade jag inte det inlägget på bloggen heller. Bara det från i februari med corvara status där hon förklarat att cornelia har henne men att hon aldrig kommer sälja hela henne utan att cornelia ska nå toppen med hennes stöd…?!?! Haha.. Förlåt men komiskt. Cornelia är grym på det hon gör. Dock har jag för mig att hon både svarade i det inlägget på kommentarerna om försäljningen och sedan gjorde ett till inlägg men nu fanns bara en kommentar i det inlägget o så såg det inte ut förut och på inslagna där tyra även skrev om det finns inget kvar från februari så hon har möjligt raderat och justerat för att anpassa sin sanning säkert. Förvånar mig inte! Men ska kolla lite mer om jag kan hitta det i nått annat inlägg hon svarat på kommentarer för jag vet att hon gjort det.

    http://corneliarylen.se/blogg/ här skriver hon att hon fick köpa 70% först, dock så undrar jag varför man delar så ojämnt från början? Någon som vet?

    Sofie: Jag vet inte vart de fick just 70% ifrån, men det är vanligt att man som proffs inom vad det nu kan tänkas vara vill äga minst 51% av hästen/företaget osv. Som majoritetsägare har man en helt annan ställning när det gäller att fatta viktiga beslut.

   Cornelia har ju skrivit att det var Tyra som numera ville att hon skulle köpa loss hela Corvara, så jag tror inte att det gick till sådär 🙂 sen vad det var som fick Tyra att ändra sig har jag ingen aning om.

    Jag tror väl inte cornelia skulle outa tyra. men alla får ju tro som de vill 🙂 jag ser bara en röd tråd i att samarbetet med hennes syster inte funkade, och att tyra inte uppdaterat eller hälsat på varken corvara eller fleur på så lång tid. Miss tyra har ju en inte lätt för samarbete. Men som sagt alla får tro vad de vill 🙂 jag tror bara inte tyra helt plötsligt ringt o sagt att hon vill sälja de sista procenten. Jag tror nått skett.

    Vet inte vad du menar med att ”Cornelia inte skulle outa Tyra”, men när någon frågade Cornelia hur hon lyckades få Tyra att sälja hela Corvara så svarade Cornelia att det var Tyra som hade tjatat på Cornelia att köpa loss Corvara. Därför tyckte jag inte att det var troligt att det skulle vara Cornelia som satte krav på Tyra att sälja hästen till henne för då stämmer ju inte det Cornelia skrev och jag ser inte varför hon skulle ljuga om det. Att det har skärt sig mellan dem tror dock jag också. Sen om Tyra bara ägde 30% så var det väl lika bra för henne att sälja hela och få mer pengar, som ägare av 30% har hon ju ändå inget att säga till om, så jag tycker inte att det var konstigt att hon sålde Corvara. Det ironiska blir ju bara att hon AAAAALDRIG skulle göra det.

   ”…att hon aldrig kommer sälja hela henne utan att cornelia ska nå toppen med hennes stöd…?!?! Haha.. Förlåt men komiskt.”

   Jag tänker att Tyra med detta menade att hon skulle hjälpa C+C att nå toppen genom att lägga in pengar i satsningen (t.ex. som sponsorryttare för Star rider) och finnas där (t.ex. grooma), inte att hon skulle vara deras tränare eller aktivt rida Korven.

   Jag tror att även Tyra insåg att C är proffs på svåra hästar och att T därför inte har så mycket att komma med efter någon vecka när C fått rida in sig och upplevt vilka svårigheter det fanns/finns i ridningen och hanteringen.

    Svarar alla här 🙂 jag svarar aldrig på någon annans svar när jag inte håller med någon om vad den tror då jag inte finner det lönt så hamnar sällan i såna här diskussioner 🙂 ni får tro precis vad ni vill och ingen behöver hålla med mig eller tro som jag men det jag skrev var svar till Camilla om vad jag tror skett 🙂 var aldrig meningen att få medhåll eller starta diskussion med andra som tror annat så jag lämnar diskussionen här med det 🙂

   Vet inte vad man ska tro. Men Cornelia säger iaf nu att Fleur har det bra och är man bra människor, men att det är Tyras ensak att berätta om var hon tagit vägen. Hoppas att hon kommit till människor som faktiskt vill behålla henne nu, så hon slipper mer stress i sitt liv. Jag väntar iaf spänt på inläggen om Corvara och Fleur. Det kommer nog bli en riktigt offerkofte-bitch-attityd-i-dont-care-what-you-thing-about-me-buhu-stackars-mig-fest!

    Meeen… kommentaren hamnade fel 🙁 Den skulle stå som fristående..

    ..Eller .. tada .. lååång bloggpaus!

   Stella har rätt- och CamCam! Tyra har skrivit att Cornelia och hon äger C ”tillsammans”, underförstått 50/50. Cornelia har istället hela tiden skrivit att hon äger den största delen av C.
   Det där svamlet om att Annica skulle få en del av C stämmer också (se nedan). När folk kommenterade och frågade Tyra hur hon kunde sälja när Annica också ägde C svarade inte Tyra på deras frågor.
   Min teori är att Corvara varit en brakförlust för Tyra. Därför valde hon att behålla en del ifall Cornelia, mot all förmodan, skulle få ordning på C. Då kunde hon tjäna en bra hacka på sin del senare när hästen såldes vidare.
   Nu kunde ju inte Tyra hålla sig sams med fam. Ryle’n heller och då blev väl situationen ohållbar. Tror även att Fleur är inblandad på ett hörn i det här.

   ”ridingbytyra.se/2015/11/19/corvara-har-besegrat-mig/
   19 nov. 2015 – Jag har gett en del av hennes ägarskap till Annica eftersom hon ska ha hand om … Sedan ska vi ta ett föl på Corvara i vår och äga 50/50.”

  Och det var ju det Camilla frågade 🙂 vad vi tror så det jag svarade på 🙂 sen respekterar jag till fullo att inte alla delar min tro 🙂

  Och fleur som läsarna varit med och betala och som aldrig heller skulle säljas utan vars m Tyra och få lugn och ro och trygghet är vips försvunnen. Antagligen skulle Tyra mitt i bråket m Cornelias syster hämta hem henne men hon gick inte att lasta

   Halloj!

   Finns det en chans att du kan tänka dig ett nick som skiljer sig lite mer än ett ”m” från mitt? Lättare att undvika missförstånd om vem som sagt vad. 🙂

    😉

    Ha ha ha 😉 😆

  Kan nån säga vem Cornelis syster är? Måste helt ha missat det!!

  Och vad har hon (har hon haft?) med Tyra att göra??

   Hon var chef över hela Starrider i typ en kvart..

    Men vad heter hon?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.