57 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Känner mest UÖÄÖHHH vad tröttsamt med dessa ”Jag är …” -titlar.

    Men vad pinsamt dåligt gjort, av Bonnier som är så stora dessutom. Nellie som dessutom godkänt bilden, ser ju knäppt ut. Ärmlös…

    Är det Nellie /mamma-text med &-tecken blandat med och?

      Men shit, jag har inte tänkt på det innan men när jag kollade några inlägg nu så är vissa inlägg skrivna med genomgående ”&” och andra med genomgående ”och”. Så är det mamma berntsson som är inne och smygbloggar mellan varven tro? Har svårt att tro att en människa skulle vara så inkonsekvent och använda olika i olika inlägg. Om det var blandat i alla hade man kunnat köpa det, men detta, näe… #konspirationsteori

      Men oj vilken tabbe! ? gick in och kollade och även texterna är skriva helt ”olika” där man jämför och och &.

      Men jösses, det har jag inte tänkt på innan. Varför denna skillnad i inläggen vad gäller &/och? Skulle det kunna vara så att det är två olika personer som skriver? CamCam, kan inte du gräva lite i detta?? 🙂

        Det vet alla som följt bloggen och är äldre än de idoldyrkande fansen att mamma drev bloggen från början och fram till för två år sedan. Nellie skrev med men alla åsiktsinlägg och viktiga inlägg gjorde mamsen. Ingen tror väl att ett barn som kämpat med att klara skolan utan att gå om sitter och skriver tre fyra inlägg om dagen med viktiga budskap till fjortisdyrkarna. Men inte gnälla utan istället hyllar vi mamman som lyckats göra dottern till tonårsidol

      Aldrig tänkt på innan. Men nu gick jag in och kollade, känns ganska uppenbart att det är hennes mamma som skriver vissa inlägg.. Känns märkligt. Varför gör man så?

        För att få dottern att framstå som mogen begåvad och unik

    Jag förstår inte vad det är som ska vara redigerat? Strecket på tröjan är ju från hennes BH som putar ut lite, det vita mellan henne och hästen är ju solljuset.

      Eh, om solljuset kan lysa igenom där hennes arm borde sitta fast så är ju något lite tokigt redigerat. Antingen är armen smal som en tändsticka i fästet eller så har någon gjort en tabbe..

        Men det är väl solljuset som nuddar hästen som är sådär ljust? Ljuset kommer snett uppifrån.

        Precis, det är ju helt klart ljuset? Om du tittar på mulen är där samma sak, vit ljus som landar på hästen. Hästar har ju en liten utbuktning precis där, där benet börjar.

        Vadå konstig redigering? Hon står ju med armen/sidan bakom hästens hals och bog samt att solljuset nuddar hästen på ett sätt att det blir ljusare, syns på flera ställen. Nej,titta om så aerni att det inte är nått konstigt.

    Jag tycker att den snea #JAGÄGERMIGSJÄLV är mer märklig. Är den sned? Är det meningen att den ska sitta snett? Eller är det en illusion..?

      Och vem skulle annars äga henne? Slavverksamhet är sedan länge avskaffad vad jag vet? Och hur äger man sig själv? ”Hej jag skulle vilja köpa mig själv tack” ”det blir 49kr och 50 öre”

        Och så svara jag mig själv på det. ”Jag är nellie” jaha vem skulle du annars vara?

        Hade ju varit lite mer cliffhanger om hon skrivit ”jag är Bertil” #jagägerenblåtusenfoting

    Nej, bara nej. Titeln låter såååå mainstream , tänker bara på den här ”I’m Cait” serien som är ännu sämre än The Kardashians. Skillnaden är bara att The Kardashians är underhållande. Nellie är ju ursnygg som vanligt, men gillar inte omslaget. Håller med ovasntående om att #jagägermigsjälv är väldigt konstigt, var det inte #skickavidarenätkärlek som var ”hennes” hashtag? Nej, jag fattar inget.

    Hur många sidor kan hon ens få ihop? En sida för varje levnadsår kanske? Varför ska alla skriva självbiografier, i mitt tycke ska man ha presterat någonting.

      En sida om varje person de blivit ovänn med, då fyller de lätt en bok

    Varför är det en hashtag på boken? Känner mig gammal som inte fattar…

    Haha. Läste texten på boken uppifrån och ner.
    Jag är Nellie NELLIE BERNTSSON #JAGÄGERMIGSJÄLV

    Jag tyckte den största tabben var att ena ögat har eyeliner vid nedre fransraden men inte det andra :p

      Var du tvungen??? Nu kommer jag störa ihjäl mig på det! Hahaha! ?

    Heter det inte upphaussat? 😉

      jo

    Undrar om alla elaka ponnymammor som tidigare har antytts kommer att hängas ut? Och alla andra vuxna som varit elaka? Är detta boken som skulle ha släppts förra sommaren?

      Säkert! Plus att de nu hunnit klämma in Malin, Matilda, pudd och säkert några andra som de inte tycker om

    Men… Är inte hon 15 år? Och har skrivit en bok om vadå? Jag har noll koll på henne men hon är ju bara ett barn. Är inte det lite väl tidigt att fläka ut sitt liv i en självbiografi (som jag antar att det är)?

    Om man läser de senaste dygnets kommentarer på tyras reklaminlägg så är samtliga överdrivet positiva. Är det Tyra som försöker bättra på imagen?

    Om man läser de senaste dygnets kommentarer på tyras reklaminlägg så är samtliga överdrivet positiva. Är det Tyra som försöker bättra på imagen tro? Skulle inte förvåna mig det minsta samt att tre av mina kommentarer saknas..

      Varför blev det två…,

    Är inte hon ett barn? Vad har hon att skriva om?

    Jag avböjer kommentar ang att analysera omslaget till bits and pieces, men tycker hela Nellie produkten är så oerhört sorglig /tragisk.
    Och folk sitter och förfasar sig över utländska sk ”barnstjärnor” osv . Finns ju en aldeles egen inhemsk Nellie !

    Ryser ….:( stackars tjej … Oavsett hur, vem, vad osv . Sjukt !

    SÅ KASS REDIGERING!

    Bara pinsamt… är ju ett omslag. Hallå!

    är det bara jag som inte fattar vad som hände mellan Nellie och Malin och mellan Nellie och Matilda. först var dom (familjen B) bästavän med malin och sedan helt plötsligt verkar dom brutit kontakten helt och sedan samma sak med matilda. Någon som vet?

      Ja det har jag funderat också jätte mycket på. Nellie och Malin startade ju även upp en egen klubb och stall vid namn STB (stall trollnäs Berntsson)

        Undrar också… CamCam, kan du luska lite? :3

    Hashtagen #jagägermigsjälv känns fel, men inte pga redigeringen utan budskapet som den ger.
    Vill absolut inte att någon ska misstolka något utav det jag säger nu. Bara en fundering som jag har.
    Hashtagen får mig att tänka på våldtäkts offer vilket verkligen är sorgligt och hemskt. Brukar man inte snacka om att man ”äger sig själv” och att ett ”nej är alltid ett nej” när man inte känner sig redo. Någon som förstår vad jag menar?
    Om Nellie vill stödja sådant så tycker jag bara ett det är riktigt moget och bra av henne. Men samtidigt så brukar hon inte prata så mycket om sådant på sin blogg. Utan hon är mest inriktad på ”mobbning”. Vill bara försöka förstå vad Nellie menar med #jagägermigsjälv då den kan tolkas på vädigt många olika sätt.
    Någon som förstår vad jag menar med detta?

      Nej jag tycker inte rubriken kan tolkas till det du specifikt associerar till nej. Om alla skulle tolka rubriker från Nellie eller ngn annan utifrån just sitt eget personliga perspektiv så skulle motiveringar hittas varje gång . Det stämmer sant oavsett ämnen, uttryck, vem som skriver eller inte skriver osv – folk läser in tolkningar utifrån eget perspektiv universalt .

      Jag tycker som sagt Nellie som produkt är det som är relevant om något .
      Det är liksom grund aspekten . Oavsett sen vad folk tycker /tänker /drar slutsatser runt .

      Håller med dig, Klara!

    Känns lite som att Nellie har gett sig ut på för djupt vatten eller?

    Vadå konstig redigering? Hon står ju med armen/sidan bakom hästens hals och bog samt att solljuset nuddar hästen på ett sätt att det blir ljusare, syns på flera ställen. Nej,titta om så aerni att det inte är nått konstigt.

    Någon som vet vad som hände med Kissies parfym? Tror det var runt 2010-2012 hon pratade om att hon skulle göra en?

    Jag tycker omslaget är fint, jag! Boken ska ju köpas av barn och unga ungdomar och då ska den se ut sådär och ha såna rubriker.

    Däremot irriterar det mig att förlaget i sin beskrivning av boken beskriver Nellie som Toppryttare och YouTube-raket. Inget av det stämmer. YouTube-grejjen ägde rum för ett par år sen och sen har det inte blivit nåt mer, och nån toppryttare anser jag henne inte vara. Inte än, inte på långt när. Hon kan säkert bli, men är det inte än.

    Men jag undrar också vad som hände med Malin och även med Matilda. Med tanke på hur allt annat tystats ner med kuslig järnhand, kan man fråga sig varför inget sagts offentligt här heller. Det känns lite obehagligt tycker jag.

    Verkar inte ha blivit något mellan henne och Frans?

      Tror ej det. De följer åtminstone inte varandra på Instagram men så har det kanske alltid varit?

        Nix! De följde varandra på Insta tidigare…..
        Vad tråkigt. Man kan väl följa varandra på det viset fastän det inte blev nån romans? Eller är allt antingen eller…?

    Orkar inte leta efter inlägget där någon skrev om att det eventuellt är Nellies mamma som skriver vissa inlägg. MEN! I de inlägg där ”och” används istället för ”&” gör skrivaren ofta ett mellanslag efter sista ordet och punkt, även andra tecken har mellanslag innan de skrivs. (Sjukt störande? Varför gör man så?) Exempel: ”Det var allt som jag hade att säga .” Eller: ”Trevligt att ni kunde komma idag , det var en kul kväll !”
    Så skriver även mamman, när hon väl lägger upp någon längre text på sin Instagram. Mamman använder dessutom aldrig ”&” utan ”och” där dessa ”mellanslag-punkt” förekommer. Alltså drar jag slutsatsen att mamma Nellie är inblandad i vissa inlägg! Rörigt skrivet men ändå glasklart. Stackars Nellie som antagligen blivit indragen i detta för så längesen.

      PS. Se bild på mammans instagram från 10e februari för perfekt exempel. Bild på champagne.

      Men alltså, Elin….. Wow, du borde bli kriminalare! Snyggt observerat!!

    CamCam, du läser och recenserar boken åt oss sen väl? :))))

    Camishhh vad tycker du om idén att låta dina läsare få skriva ett gästinlägg en gång i veckan eller något? Kanske bara spännande utdrag ur livet, någon speciell händelse, eller göra djupdyk i något som kretsar bloggare? Jag skulle nog tycka det var intressant… 🙂

    Riktigt tråkigt namn på boken tycker jag… Var hon tvungen och ta ett namn som redan fanns, bara det att hon bytte ut Zlatan till Nellie?
    Kommer nog läsa recenssionerna innan jag köper boken! Förra ”boken” hon gav ut var ju mer en kunskapsbok om hästar kändes det som.. Hoppas verkligen hon kmr skriva ut alla dessa smaskiga detaljer hon sagt ska nämnas allt som oftast 😀

    Något som stör mig jättemycket är att hennes hand är kapad, hade sett bättre ut om de försökt hålla den innanför ”cropen” för omslagsbilden.

    Solklart är att mamma Berntsson skriver inlägg och styr och ställer. Hon lever på sociala medier och snokar, raderar, skriver och hetsar rundor. Det är SÅ läskigt hur man kan exponera sin dotter på det viset som de gjort, får hoppas den yngsta dottern kommer undan lindrigare.
    Det är synd om Nellie som har haft 50 olika pojkvänner offentligt de senaste åren och visar allt, allt, allt i bloggen.
    Det skulle vara roligt att veta varför det skär sig heeeeela tiden mellan familjen B och alla de blir vänner med. Man vill veta vad som hänt med alla hennes vänner, med Malin Trollnäs, med Matilda, med Jacob Hellström mf mf mf.
    Nu sitter ju mamma B och gulligullar med Hannes Melin på sociala medier, får se hur lång tid det tar innan det går åt helskotta.

    Jag hoppas att det är nellie själv som tar de ”felaktiga” besluten att out:a alla sina killar, eller ber sin mamma skriva inlägg osv, och att det inte är hennes föräldrar som drar igång allt. Dock blir jag fundersam över hela Tessie-Nellie-grejen! Har ni tänkt på att det först är sedan någon månad tillbaka som N skriver att det är samarbete medan hennes mamma ALDRIG skriver det på sin Insta (där måste man också meddela att det är sponsrat/samarbete). Detta tyder så klart på att mamman är anställd eller liknande, men det finns ingen sådan information att hitta! (Nyfiken!)

    Och det där om att Nellie alltid lagt upp speciella bilder med sina pojkvänner (tex Adam när de var nio-tio år gamla). Jag tror inte riktigt att hennes föräldrar tagit bilderna utan Smilla i så fall, och att de alltid kört på: gör din grej, vi stöttar dig om det inte fungerar fullt ut!

    Slutligen.. jag vill också veta vad som har hänt mellan familjen B och alla deras nära vänner. Jag förstår att det skar sig i folks ögon ute på Tjörn med hela spektaklet kring dem, men sedan i Lysekil? Ska de flytta från Ystad om 1-3 år också med orden ”Hatar ystad, sämsta platsen/staden” som det nu blivit med Lysekil? Tror det finns mycket bakom kulisserna, för även om Nellie är ”för stor” enligt vissa, tror jag att en familj som beter sig normalt inte får hela städer emot sig!

    Men som sagt, hoppas inte familjen ligger bakom allt, utan att det är Nellie själv som råkar göra fel val ibland men kommer upp på fötter igen. Tragiskt om hon inte vill det till 100% själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.