Det händer på Instagram..

Lady Dahmer, Blondinbella & Carolina Gynning:

Lady Dahmer försöker piffa till sina svullna fötter med nagellack eftersom den inte försvunnit efter graviditeten.
Har inte nagellack med utseendefixering att göra på samma sätt som att – tja…ta bort kroppsbehåring eller gå ner i vikt – saker som Dahmerskan å det grövsta motsätter sig?
Vad tycker ni?

gynn3

Bella har tagit kärleksbilder med sin bil. 
Helt rätt. Man ska ta bilder med saker man älskar.
Hade jag kunnat hade jag tagit bilder med min personlighet för den är verkligen GOOOOOOOOOOOOOALS! (och ödmjuk)

gynn2

Gynnningskan bjuder på en bikinibild och visst är detta samma bikini/bordsduk som Engla har på sin header?

gynn

Gillar ni förresten de här sammanfattningsinläggen av saker som händer på Instagram?
Eller ska varje bild vara ett eget inlägg?

32 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ser ut som att Engla har en baddräkt, eller att den i alla fall sitter ihop på magen – annars väldigt likt! Jag gillar dessa ihopslagna med lite olika människor – very nice! 😀

    Bara för att man ogillar utseendefixeringen i dagens samhälle får man ändå göra vad man vill med sin kropp.

      Precsi. Många som missuppfattar vad LD vill få fram.

      Inte så konstigt iofs då man behöver följa henne noga för att förstå nyanserna. Men även om jag långtifrån alltid håller med henne så säger hon aldrig emot sig själv. Hon har alltid en tanke bakom. Jag håller däremot inte med att den tanken altid håller (men ibland gör jag) men det är en annan sak.

      Och hon om någon kan faktiskt ändra sig ifall man har tillräckligt med argument att övertyga. Hennes känslor är det svårare med att komma fram till att resonemang om men det är ju klart försåtligt. Känslor är inte grundade i något som kan likans vid ”fakta”.

      Stämmer INTE. LD har skrivit tidigare att hon väldigt gärna vill raka benen, men väljer att inte göra det då ”det sänder fel signaler” till sina barn. Vilket nagellack lika gärna kan göra(?!). Men, LD är ju också den absolut mest motsägelsefulla (hycklaren) bloggerskan av dem alla.

    Gillar som du gör nu att det är i samma inlägg. Kollar nästan aldrig instagram längre så kul att få en lite uppdatering om vad som händer där med vira kära bloggkändisar

    Alltså, om du tror att man inte ska måla naglarna för att man väljer att inte raka sig har du nog missförstått vad det handlar om. Jag rakar mig sällan, kanske 1-3 ggr om året. Det beror på att jag dela tycker det är tråkigt att raka sig och dels för att jag inte ser kvinnors behåring som äckligt. För mig är det lika naturligt att ha hår under armarna som en man. Om man vet vad håret är till för så inser man också att håret inte är det minsta ofräscht. Dock innebär det inte att jag aldrig målar naglarna eller sminkar mig eller så. Jag gör mina fransar regelbundet för att jag trivs med det och har även gjort s.k 3D- bryn. Vad var och en väljer att göra med sin kropp är ens ensak så länge man typ inte tatuerar in Heil Hitler i pannan.

    Kul uppdatering. Ang LD så förespråkar hon, såvitt jag förstår, att alla har rätt till sin egen kropp oavsett om det är håriga ben eller Barbie-look. Tror hon aktivt försöker bryta normer med att inte raka sig tex, men samtidigt dömmer hon inte det motsatta. Jag rycker det är helt rätt, ingen ska fan lägga sig i hur en väljer att se ut, oavsett. Har själv en del att jobba på att inte dömma Barbie-looken tex.

      Precis, så uppfattar jag också LD. Rätten till att se ut som man trivs med att göra utan att folk ska kommentera eller håna det. Att man inte måste anpassa sig efter samhållets normer utan vara som man själv vill så länge det inte skadar någon.

    Nästan skämskudde på Bellas bilder.

      Äsch de motiverar väl henne kan jag tänka mig?:)

        Ja, det gör de säkert. Alltså jag menade inte att Bella inte ska ta sådana bilder om hon vill, men om jag kom hem till någon som ägde en Porsche och hade förstoringar på väggen föreställande sig själv med bilen hade jag nog börjat skratta högt (pga tro att det var ett skämt där de driver med sig själva) alternativt höjt på ögonbrynen och sagt något i stil med ”eeh, jaaa, okej?”.

        Okej, det hade inte jag vågat 🙂

    Det ser ut som att Bella är inklippt, bara jag??

      Ja, det gör det faktiskt!

      Tänkte också på det – tycker speciellt om det PS låret.

    Dessa inlägg är super! Blandat med dina vanliga episka ??

    Det här med att raka eller inte raka benen, jag har superblont ljust fjun som knappt syns men rakar ändå benen varje vecka, särskilt på vintern, eftersom det kliar och gör ont i hårsäckarna när jag har strumpbyxor på mig. Tänkte på det när jag såg LD:s behåring för om håren på mina ben blev så långt skulle det klia som fan under strumpbyxorna. Är det en vanesak kanske? Eller det kanske inte kliar och gör ont för alla?

      Tycker du att Lady Dahmer känns som en strumpbyxor kind of a girl? =)

        ?

        Inte den blekaste, men även hon kan väl frysa om benen på vintern? Alternativ ha behov av långkallingar under byxorna. Men frågan var egentligen, får andra kliiga ben eller ont i hårsäckarna när för långt hår pressas mot strumpbyxor? Typ som när man haft håret på huvudet i tofs för länge.

      Nej, jag har inte det problemet. Mina ben ser inte en rakhyvel 10 av årets månader. Har riktigt fjuniga men ganska långa hår, långt ifrån grova. Gillar fullt utväxta, håriga ben ? Liksom ett änglahårfluff på benen.

      Jag fick jätteont, inte bara i strumpbyxor utan vilken beröring som helst. Kunde knappt somna när jag hade mycket hår och täcket låg över benen, vidrigt. Men nu har jag lasrat bort det, är nog nåt av det bästa jag har gjort!!

      Nej ja har också samma problem, ibland tänker ja att ja vill hugga av benen för att det kliar och sticker så mycket och ont gör de ibland så ont så ja vill gråta

      Samma här! Jag ville verkligen kunna sluta raka benen för jag brydde mig verkligen inte alls om behåring, oavsett kön. Men efter att det blivit ca 1cm så bara gick det inte att ha någon sorts tighta byxor eller strympbyxor, då slet jag av mig dem efter 10 min. för att det gjorde något så viiiidrigt ont! Jag ska nog testa att lasra bort håret också som ovan skrev, det går ju fan inte att leva med att behöva raka sig 1ggr i veckan så man slipper svettas i jeans hela livet.

    Jag gillar de här inläggen.

    Kontrasten mellan LDs lurviga ben och pedikyr är helt underbar.

    Man kan ju gilla färg & nagellack trots att man inte lägger tid på att raka benen! Det ena behöver inte utesluta det andra. : )

    jag tycker fan att Gynning är sjukt snygg.. Och jag gillar Bellas skinnbrallor och frisyr. Och jag tycker fan synd om LD för det där ser ICKE skönt ut, hoppas hon får pissa ut vätskan snart eller hur det nu går till.

    Har följt LD rätt så länge och hon är/har varit intresserad av hud- och hårvård. Kommer ihåg några inlägg från förr iallafall =)
    Lite off topic, men jag tycker att hon verkar så trevlig trots sin kaxiga image

    Alltså jag har inte rakat mina ben på ett bra jävla tag och jag har inga såna där fina blonda fjun utan jag har mörkt hår på benen, typ som LD. Jag personligen tycker inte att det är snyggt med håriga ben utan jag föredrar faktiskt när jag rakar mig men fan vilket jävla jobb det är att ha en hårfri kropp 24/7. Jag kan raka mig på morgonen och ha stubb på eftermiddagen typ… Vem fan pallar hålla efter detta heltidsjobb? Sen hade jag garanterat rakat mig om jag ej varit singel faktiskt. Kanske sorgligt att jag känner så men jag hade inte varit bekväm med att vara intim med någon orakad.
    Sen var det någon som undrade om det inte är obekvämt med långt hår i strumpbyxor och jag får faktiskt svara nej på den frågan, jag upplever faktiskt mer att det gör ont när mitt hår på benen blivit stubb och håller på att växa ut. När det är långt så är hårstråna mjuka och verkar lägga sig ”rätt” så att säga 🙂

      Som jag skrev ovan, laser! Jag hade också hår som växte ut på några timmar, och eftersom det var ganska mörkt och grovt och jag är tokblek syntes det små svarta prickar under huden även som nyrakad. Har också känslig hud och fick lätt röda prickar när jag rakade armhålor och bikini så kunde inte göra det för ofta. Lasrade både armhålor, bikini och underben när jag ändå höll på och det var världens bästa grej, nu är jag hårfri dygnet runt året runt och behöver aldrig tänka på det mer. Kan inte nog rekommendera det till folk med snabbväxande hår! 🙂

    Vad hände med gynnings fötter. Är bilden photoshoppad på något sätt så de blivit så långa av det? Hon är för övrigt riktigt snygg.

    Nää jag är ledsen men det här går bara inte för mig…:(
    Alltså jag rakar mig verkligen inte hysteriskt varje dag o är eg inte särskilt fåfäng men jag hade aldrig aldrig aldrig visat mig i så lurviga spiror. Tycker det ser rent gräsligt ut o det kliar i fingrarna på mig att få sätta vax/ rakhyvel/ epilator på full effekt på henne. Samma känsla jag får när jag ser någon med svarta pormaskar på näsan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.