MEN SKÄRP DIG!!

Catrin Hedlund:

panetoz2

panetoz  panetoz3 panetoz4 panetoz5

Eftersom jag var inne på Catrins blogg tidigare idag och läste om hennes återfallsrisk så blev jag nyfiken på om hon någonsin faktiskt gått ut och dementerat alla sina lögner om Daniel från Panetoz om hur han skulle vara pappa till hennes yngste son och jag hittade ingenting. Verkligen ingenting. Hon vägrar uttala sig om barnens pappor och det tror jag, det..

Hur fan är man funtad när man – kanske inte vidhåller – men vägrar erkänna att hon hittat på alltihop även EFTER faderskapstestet visat att han INTE är pappan.
Har hon ens träffat honom? Än mindre legat med honom?
Borde inte det här klassas som stalking och trakasserier?

Jag har ibland tyckt att folk går onödigt hårt åt henne bland kommentarerna på sin blogg men det här får mig att ändra uppfattning helt. Människan är ju inte klok!
Stackars Daniel och hans familj för allt hon utsatt dom för.
Fy fan!

Det här är en lämplig kandidat för Jerry Springer om inte annat!!!

bikinikollage
Bilden är ett montage.

35 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ja hon verkar helt jävla galen, hon skrämmer mig den där kvinnan.

    Jo, tyvärr så har Daniel träffat henne en gång och de bytte telefonnummer på grund av att han trodde det kunde ge jobb med musiken.
    Annars var det inget mera som han har uttalat sig om henne
    Han har även blivit misstrogen av sina närstående att han skulle vara fader till hennes yngsta son.
    Därför gjorde han faderskapstest för att bli frikänd i denna fråga.
    Men, han fick arbeta för att få igenom det.
    Stackars man!
    Vilket helvete han har haft på grund av denna person!!!

    Nellie har läst ditt inlägg om &-och! Hennes ursäkt var rolig xD

      Och nu kom svaret tillbaka på bloggen, stt alla bara är avundsjuka på henne. Oväntat, not!

        Ja, det är ju troligare att jag är avundsjuk på en 15årig tjej än att jag inte tycker att det är helt okej att hon inspirerar barn att skriva kommentarer som denna: ”DU ÄR MIN STÖRSTA FÖREBILD NELLIE! Jag vill också se så gammal ut, min dröm är att bli bikinimodell och mitt mål är att förlora oskulden innan jag fyller 11 i juni ️ Tack för att du är en så bra förebild, innan dig vågade jag tex inte dricka på fester osv för jag tyckte jag var ung men du har lärt mig att åldern bara är en siffra ️ Kram från ditt största fan”

        Jag undrar om jag är avundsjuk på att JAG inte förlorade oskulden när jag var 11 eller för att min 13 åriga bonusdotter inte känt behovet än av att kasta fittan efter killar på stan för att bli populär – allt medan bonusmamma så klart rasslar efter och förevigar det hela för henne att sen lägga upp på sociala media. Hmmm…jag KAN inte riktigt bestämma mig. Kanske att det är båda ändå?

        Jag har också läst om tioåringen som skrev detta till Nellie.
        Nellies svar var mer eller mindre puss och kram till flickan som skrev att hon också ville förlora oskulden innan hon fyllt elva år som Nellie.
        Hur förvarar Nellies mamma vad flickan skrev samt vad hennes dotters svar till flickan?
        Är det åter igen något konstruktionsfel på telefonen, att det blir puss ock kram-svar?

        Det ska stå försvarar och inte förvarar.

        Vänta, va?? Förlorade Nellie oskulden när hon var elva år gammal??? ?

        Sov hon med pojkvännen på eget hotellrum när hon var 9 år så kan du ju fundera lite på hur gammal hon var

        Angående 10-åringen så är det väl någon som driver? *hoppas*

        Jag har inte läst denna blogg alls. Menar ni att hennes mamma bloggat om/låtit sin dotter blogga om att hon blev av med oskulden innan hon var 11? Utöver hångelbiler på 9-årngarna? Om folk anmäler Hugo och Paula och Dessie och alla andra bloggmorsor för små skitgrejer, hur kan inget ha hänt här?

      Men jag hittar inteee 🙁 vart har hon svarat??

        Tror inte att en tioåring skrivit den där kommentaren. Personen skriver ju bättre än vad 70% av dagens vuxna gör.

        Inlägget om hur falsterbo närmar sig.
        ”Vill även påpeka att jag skriver med ”&” på telefonen ”och” på datorn. Enklare & snabbare så. När jag skriver mer ordentliga inlägg som ex åsiktsinlägg blir det på datorn. Men ni som följt mig länge vet att jag svarat på intervjuer och andra sammanhang att jag ofta skriver mina inlägg via mobilen då jag oftast inte är hemma och tillgänglig vid datorn. P.U.N.K.T .Ni är ju med mig vart jag än går och det är telefonen med;) ”
        Såhär skrev hon 🙂

    ”bilden är ett montage”, jag dör vad du är bäst CamCam.

    Cam Cam, följer du kändis fashionistan från Ullareds tv-programmet? Alva von orronvade? Om du kollar avsnittet därifrån på kanal 5 annars så får du se deras leopardlya. På IG är hon aktiv med

      Hon som bodde med sin mamma?
      De som levde som en parodi på Hollywoodfruarna?

        Ja

    Finns dom i verkligheten? Trodde dom mer var en plojgrej för tv

      ???

        Herregud, kollade bara in IG. Deras högsta önskan är tydligen att se likadana ut. Vad säger man, kollade även in mammans vet inte om bentattueringen på låret gjorde sig med väskorna riktigt.

      HAHA jag gick i samma klass på gymnasiet som Alva. Kollar hennes ig ibland och dunkar mitt huvud i väggen efteråt. Jag vill bara vråla ”vad har det blivit aaaaaav dig?!”

    Men va, nu hänger jag inte med.. Är han inte pappa till hennes äldsta pojke?

      Nä, han är inte pappa till något av hennes barn. Hon påstod att han skulle vara pappa till den lilla killen men det var bara ren och skär lögn visade det sig när han tog ett faderskapsprov.

      Den äldste har en pappa som har kämpat för att få träffa sitt barn, den yngste har en farsa som vänstrade, har ett barn med sin fru i samma ålder som Kelian, hon har skrivit öppet om det i en kompis blogg.

        Åh men då borde de ju gå att hitta 🙂 hade varit intressant att läsa:)

        Någon länkade ut det i flaschback, misso någontings blogg, det var ett inlägg iöom otrohet att det inte går att förlåta och Catrin skrev då att Pappans fru förlät honom för atg han vänstrat och att dom har ett ungefär lika gammalt barn tillsammans, nice, dom var alltså gravida samtidigt

    Fyfan, hon är en stor jävla läskig psykopat. Att hon inte inser det själv! Stackars Daniel alltså. Och stackars hennes barn som måste växa upp med en sån kriminell mytoman morsa

      Är man galen kan man inte inse att man är galen. That’s the magic of it 😛

    Har ni tråkigt i helgen kan ni avnjuta denna underbara flashbacktråd på 138 sidor <3 https://www.flashback.org/t2669218

    Ge inte denna människan mer tid i rampljuset:) det är ju det hon vill ha. Hon verkar ha någon form av psykisksjukdom..

    Om inget annat är detta väl att förtala någon som Catrin gjorde när hon skapade ryktet om att han Daniel var pappa till hennes barn?

    Hoppas för allt i världen att hon söker hjälp, läggs in eller vad som helst. För det man läst om henne är fan inget att hänga i julgranen.

      Personer som är psyksjuka på det sätt som hon är söker inte hjälp, för de tycker helt enkelt inte att det är något fel på dem.
      Så det är väl eventuell tvångsvård isf, men det är hon nog inte tillräckligt farlig för.

    Instagramkontot catrin_hedlund_bedragerskan la precis upp en bild på Kelians personbevis! (Kelian = barnet Catrin påstått i två år att Daniel Nzinga skulle vara pappa till.)

    Spoiler alert: Daniel är inte barnets pappa.

      Tack!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.