Vart har alla tagit vägen?

Jag var inne en sväng på Svenska Bloggare kikade runt och det ekar verkligen tomt där inne. 
Det måste vara sjukt tråkigt att blogga och ställa frågor till läsarna och få noll respons.
Vad tycker ni? Vad tror ni? Vart ÄR NI????

Har hon inga läsare kvar alls?
I december 2015 hade varje inlägg omkring 30-50 kommentarer och nu får hon vara glad om det ramlar in en eller två.
Många inlägg har 0 kommentarer.
Vad beror det på?
Hon hävdar ju att hon har lika många läsare som tidigare – vilket inte går att säga emot eftersom hon inte har någon publik statistik – men jag undrar jag..

Ni som är här inne och läsare – har ni bytt blogg eller kom ni hit rena och orörda som små skvallerbloggs-oskulder?

dec2015juni2016

94 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag har bytt. Visste inte att du fanns (ve o fasa) men hittade denna blogg för ca två månader sedan och kollar nu flera gånger om dagen /beroende

      Samma här! Var extremt oimponerad på de bloggar om bloggar som fanns och så fort jag hittade Bloggbevakning har jag helt slutat läsa andra (sämre!) motsvarigheter.

    Har bytt! 🙂

    Har bytt ?

    Har bytt hit!

    Brukade läsa (och kommentera i) den andra bloggen förut, men tyckte aldrig att den var något vidare bra egentligen :
    Sen du startade din har jag nog bara besökt den andra en eller två gånger.

      Precis som jag.
      Går inte ens att jämföra den här bloggen och svenskabloggares..

      Precis som jag också!

      Exakt samma här!

        Samma här haha!

    Bytt blogg.

      Samma här!!

    Jag läser båda men jag kommenterar bara här 🙂

      Samma här! Kommentera aldrig på andra längre, och klickar in mig hit mycket oftare. Tack och lov för denna blogg <3

    Jag tror det har med att man måste tjorva med registrering och inloggning för att kommentera, jag orkar åtminstone inte logga in där för att lämna någon kommentar 😛

      Det måste man inte, bara att klicka i kommentera som gäst 😉

      Ja dels det och sen får man ju inga svar i den andra så det känns ju som att prata med en vägg. Oftast står det roligare saker i den här bloggen också som känns värda att kommentera. Detta är den enda bloggen jag kommenterar i.

      Och dessutom är det roligare här när man kan gilla kommentarer!

    Läser bara här numera

    Också bytt. Men är inne och kollar där ibland!

    Jag läser din mer än den andra 🙂 Mycket mer uppdatering, och roligare läsning här 😀

    Jag har bytt! Kommenterade dock aldrig på förra. Men sen jag hittade hit har jag i stort sett slutat läsa alla andra bloggar du tar upp här. Med undantag från Paulas och Hugos!

    Har bytt hit 🙂 gluttar där ibland

    Kollar båda men din oftare. Har aldrig gillat att kommentera mycket oavsett blogg 🙂

    Bytt blogg. Kollar in den andra någon gång då och då men kommenterar aldrig längre. Jag har tyckt om hennes blogg, men hon har inte lyssnat på oss läsare angående våra önskemål och det skulle nog vara svårt för vem som att konkurera med någon som har sådan bred koll som du har. De flesta av oss känner väl att vi hittat något bättre helt enkelt 🙂 har väl alltid varit lite så att det kommit nya skvallerbloggar och tagit över föregångaren. Det gjorde svenskabloggare för inte allt för länge sedan själv och nu är vi där igen.

    Har bytt hit. Hon var bra men sedan fick hon barn och hinner inte med bloggen regelbundet längre. Sedan är hon inte så konspirations teori lysten så det blir bara platt och dött där nu

    Bytt! Älskar hur du skriver här. Klart roligaste läsningen och jag klickar nog in mig här ngr gånger för ofta per dag?

    Har bytt, är här inne nu säkert 3 timmar om dagen för du levererar och snappar snabbt upp vad läsarna kommenterar och gör inlägg om det. Kvällarna är tråkiga när du somnat

      Förlåt, jag ska genast sluta med det. 😉

        Ja kom igen nu Camcam, är alltid lika tråkigt att kolla efter midnatt och där är inget nytt… För att inte tala om på morgonen när man äter frukost sådär vid 8 och det fortfarande inte uppdaterats. ??

      Håller med!!! Dygnet-runt-uppdateringar här hade gjort mitt liv så himla mycket bättre! Bloggbevakning är beroendeframkallande. Kanske tidsinställda inlägg för oss nattmänniskor? Vet att det är sjukt mycket begärt och hoppas att det inte tolkas som kritik för det är det inte. Det är bara en komplimang!!!

        Haha jaa. Tror vi är väldigt bortskämda då det ramlar in nya inlägg på denna blogg oftare än någon annans. Kan ni tänka er någon annan blogg uppdatera nattetid? Vissa får man nöja sig med ett inlägg på bara.

    Har aldrig läst den andra, men följt din från start. Bläddrade igenom åtta sidor i den andra nu och snaark vad tråkigt.

    Jag har också bytt. Men kollar den andra ibland 🙂

    Bytte hit från den andra, kollar den ibland men inte alls lika ofta som tidigare.

    Oskuld på skvallerbloggar! Eller nästan bloggar överhuvudtaget! Men numer är jag fast! Sambon frågar ibland vad det är som är så spännande, och tillägger innan jag svarat -äre bloggbevakning nu igen?? ?

      Hahaha min sambo med!! Men han fattar ännu mindre för han är italienare och vi bor här nere så att ens försöka förklara är ju hopplöst. Bloggbevakning är min skimrande dagliga dos av Sverige. ?

      Tror för övrigt att Sverige är ganska ovanlig i Europa med sina bloggerakor. Jag har inte stött på någon som riktigt kan förstå sig på konceptet.

    Har bytt!

    Bytt 🙂 har ibland kommenterat på den andra men det är liksom inga diskussioner där så då låter jag hellre bli att kommentera

    Jag läste hennes blogg förr. Då hittade jag din och jag stannade här, du har så mycket bättre inlägg! Har faktiskt inte kikat in ett bra tag på svenskabloggare!

      Samma här. Bytte för ett par månader sedan och har aldrig gått in på SB sedan dess.

    Långt ifrån oerfaren vad gäller skvallerbloggar. Jag har hängt på hotgossips, ”djungelvaddennuhette” och skvallerbloggens tidigare under flera års tid, men din är överlägset bäst! ❤

    Har bytt 🙂 Denna blogg är mycket bättre!

    Var inne där stundtals tidigare men tyckte den saknade egentlig finess – det har däremot denna. 🙂

    Bytt

    ocksa bytt. tyckte hon lange hon var for mesig och ”snall” mot bloggarna. nastan lite smorig.

    blev glad nar jag hittade dig for du har lite krut i dig, kritisk men med befogenhet. har funnits skvallerbloggar som har byggts upp pa att ”hata” bloggarna och andra skvallerbloggare (som svenskabloggares) som byggts upp pa att vara for mesig. du ar alldeles perfekt pa det tycker jag 🙂

    Jag har bytt. Läste båda era bloggar ett tag, men efter att Sandra/Madde lät grovt rasistiska saker ligga kvar på sin blogg, utan att ens besvara varför hon lät det vara kvar så har jag vägrat gå in där igen.

      Samma här!

        Jag med!! kommenterade också nån gång där hon hade varit inne och ”censurerat” men lämnat kvar massor av obehagligheter, men hon svarade inte. Fick ont i magen av det kommentarsfältet, fattar inte hur hon kunde låta sånt stå!

    Har bytt som många andra. Svenska bloggare har aldrig vart bra kan man ju inte påstå men var ändå den bästa som fanns förut. Krasst är det ju en skvallerblogg som inte törs skvallra utan mest gör en copy paste på vad någon skrivit under dagen.

    Jag har också bytt. Kollar fortfarande den andra typ varje dag men typ en gång per dag jämfört med kanske tio gånger per dag med denna. Den andra bloggen är inte välskriven, det är mest det. Väldigt opersonlig också. Ibland är det intressant med rena jämförelseinlägg som hon gör men oftast är den väldigt torr.

    Har du förresten fixat så att man kan få en notis när man får svar på sina kommentarer? Det är kanske det enda jag gillar bättre med den andra bloggen. Det är drygt att leta sig tillbaka på inlägg, klicka sig in för att se om någon har svarat på det man skriver. Det orkar aldrig jag..

      Oj, det måste jag ha missat att ni ville ha.
      Det ska jag kika på asap!

        Vi gillar också att du verkligen tar till dig av våra förslag och idéer, snabbt dessutom! Hatten av för dig!

      Ja det vore super! Vill inte kryssa i att få epost varje gång nån svarar så notiser skulle vara guld.

    Har mer eller mindre bytt. Läste de andra sporadiskt och kommenterade sällan.

    Har läst din blogg nästan från första dagen du startade. ???

    Varför SV inte får svar är för arr hennes frågor är helt menlösa och totalt onsprerDe utan fantasi. ?

      •Oinspirerade

    Jag läste svenskabloggare först eftersom det inte fanns någon annan skvallerblogg (vad jag vet). Hittade sen din underbara blogg i Kissies kommentarer, tror jag. Jag kikar fortfarande in på svenskabloggare lite då och då för att se hur det går där, men är inte precis en trogen läsare. Har bytt till din blogg! Här är jag en trogen läsare! 😉

      Samma här!

    Bytt. Störde mig på både språket och vad jag uppfattade som dålig läsförståelse hos svenska bloggare. Det kändes som hon hade svårt för att plocka ut det relevanta i originalinlägget och skriva en sammanfattning som reflekterade det.

    Dessutom var det tråkigt att en så liten grupp bloggare avhandlades. Det kunde läggas upp en vimmelbild på fem välkända bloggare och sen var bildtexten ”här är en bild på dessie och paow”.

    Plus alla ”pik-inlägg” som iofs de flesta skvallerbloggar jag läst under åren har gjort. Typ ”Förförra veckan skrev kissie att hon hatar bananer och om man zoomar in bilden i dessies senaste inlägg ser man att hon har en banan i sin väska. Tror ni att det är en pik till kissie?” Eh…nej, hon var nog bara sugen på banan.

    Har dock ingen koll på hur bloggen är nuförtiden då jag aldrig kom tillbaka efter att fått nys om ”den andra bloggen” i svenska bloggares kommentarsfält och lyckades googla mig hit 🙂

      Ditt första stycke. Amen! Påpekade detta ofta för SB men det gick liksom aldrig fram.
      En annan grej som jag retar mig på är hur hon sätter en väldigt specifik titel, och sedan skriver inlägget. Det slutar med att inlägget inte alls har huvudfokus på det titeln säger.
      En tredje sak jag stör mig på är när hon ska berätta något han gjort, typ ”Jag ringde XX och för att fråga om detta stämde” så skriver hon alltid ”Svenska Bloggare ringde…” som om det skulle vara en hel tidning, typ som Aftonbladet kan göra..
      Mvh gnällspik

        Brukar/brukade störa mig på när hon skrev typ ”dock vet inte denna bloggen om…” För ofta blev det så konstigt när man läste och man förstod typ inte om hon menade SB eller bloggen hon skrev om, så det blev som ett litet avbrott i läsningen :’)
        Struntsak att störa sig på egentligen, men ändå ?

      På pricken vad jag tycker!! Var många gånger jag ba: fast näää.. Det var inte så kissie menade…

    Jag har bytt! Orkade inte ens engagera mig o höra av mig till henne när jag tog reda på något kul. (Händer ofta, är dryg.) Men här är det roligt av någon anledning. 🙂

    Har hängt med läääääänge bland skvallerbloggarna, men sen skvallerbloggen försvann blev svenska bloggare sååååå tråkig, hon skriver aldrig ngt eget utan kopierar bara vad det står i div bloggar. Då kan jag lika gärna läsa dom själv!
    När jag hittade hit blev jag FAST ? Rådiggar din humor och ditt sätt att skriva m glimten i ögat?
    Queen CamCam de luxe?

    Läste båda i början men svenska bloggare är så jääkla tråkig så bytte hit

    kan du inte typ göra en poll om man bytt från svenska bloggare?

    Har bytt..

    Stoppa pressarna är totalt värdelös.
    Mycket stavfel i inläggen, sen är hon så otroligt feg och verkar ha såååå mycket skvaller men törs inte lägga ut det osv…

    När du startade din insåg jag hur jävla kass den andra är. Läste den i brist på annat.

    Kan inte du ta upp Paula? Det känns som det är så många som stör sig på henne, inkl mig själv men JAG VET INTE VARFÖR. Kan du inte gulliga skriva om det så folk kan hjälpa mig lista ut vad det är jag inte gillar? Som sagt. vet att jag inte är ensam!

      Jag tycker att hon känns falsk… Skulle göra mycket för pengar. Vet inte varför, gillade henne från början….

        Känner samma sak, men kan inte heller sätta fingret på vad det är 😮 Känns som att hon senaste åren målat upp en fasad som inte stämmer. Har haft lite svårt för sättet hon skriver om Hugo också. Jag vet inte, hon känns lite översittare på något sätt, samtidigt så känner en del av mig att hon nog är en go person. Känner mig så fruktansvärt kluven och det är så frustrerande!

        Jag får känslan av att hon vill framstå som snäll och söt. Gör aldrig någon förnär. Men bakom stängda dörrar är hon en riktig bitch. Något jag fått för mig. Stämmer säkert inte. Jag vet inte 🙂

    Jag har bytt! Du är grym på alla sätt och vis. Även om jag är lite oense om du förtjänar sömnen på kvällen då jag saknar inläggen vid midnatt och tidigt på morgonen! ?

    Hittade hit via Svenska Bloggaren kommentarfält, tror aldrig att jag kommenterat där. Den var okej (Hotgossips var/är ju skit och skrev ofta rent bull shit) men håller med om språket och att efter hon blev mamma är den platt och tradig. Jag tycker diskussionerna och spekulationerna här är roliga (även om lite torrbollar som tar livet allt för seriöst trillat in) och här får man liksom respons. Har aldrig gillat att kommentera men här kan man inte låta bli!

    Svenskabloggare är rätt torr och väldigt mesig. Det är mest ”Kissie har köpt nya skor”. Hon vågar liksom inte kritisera som du gör utan vill verkligen inte stöta sig med storbloggarna.

    Jag bytte.. Någon nämnde din blogg i kommentarsfältet på den andra bloggen så jag kikade in och blev fast =) nu tittar jag inte ens in på någon av de andra bloggarna för jag tycker denna räcker gott och väl <3

    Bytte hit jag med ?

    Jag bytte från sb till bloggbevakning! Har aldrig mer gått in på sb sedan dess och känner inget behov av det. Minns att det var så mycket som störde mig med Sandra/Madde/sb.

    CamCam du är bäst o tack för att du alltid levererar 110%.

    Jag kollar båda mest av vana tror jag. SB är väldigt ointressant medan din blogg är rolig att läsa och väldigt beroendeframkallande! Läser flera gånger om dagen och kommenterar ibland, något jag inte brukar göra på bloggar annars.
    Älskar sättet du skriver på och att du uppdaterar så ofta! ?

    Bytte och aldrig vänt tillbaka ?

    Jag har bytt!
    Letade länge och väl innan jag hittade dig, såg tidigare i hennes kommentarer att ”den nya skvallerbloggen” skulle vara så mycket bättre. Och JA det är den ju!

    Gillar verkligen inte upplägget på bloggen eller hennes sätt att skriva på. Denna är stilren, du skriver kul och pja, den är helt enkelt bättre 🙂

    Jag har också bytt hit. Språket är a och o om jag ska fastna för en blogg, och du skriver riktigt bra med glimten i ögat. Skrattar högt många gånger! 🙂 Ja och sen uppdaterar du jättebra såklart!

    Har alldeles nyligen bytt 🙂

    Bytt! Stod inte ut med språket på den andra… Uppskattar dessutom att du är typ jämngammal med mig vilket ger samma referensramar!

    Jävla gnällspikar :p

    Beskrivningen av hennes blogg är ju skrattretande:

    Välkommna till Sveriges absolut bästa skvallerblogg. Denna blogg uppdaterar om allt skvaller som kan tänkas i bloggvärlden. Uppdateringen är den absolut bästa genom tiderna av skvallerbloggar.

    Asså skrattar lika mycket varje gång. Och som alla hennes inlägg innehåller även beskrivningen av hennes blogg stavfel. Varenda människa kan väl skillnaden på välkommen och välkomna.

    Bytt! Skönt med en blogg där man inte får ep-anfall av tusen märkliga stavfel, upprepningar, syftningsfel, och allmänt skitdåligt skrivna texter…. Queen CamCam 4 life!

    Har också bytt, språket på den andra var så galet dåligt att det kändes som att rätta en skoluppgift för lågstadiebarn när man läste hennes texter. Dessutom gräver du lite i saker och ting (typ Catrin Hedlund/Monas universum-grejs) och det gjorde aldrig hon.

    Har bytt! När jag hittade din blogg så slutade jag läsa den andra. Jag är helt beroende av bloggbevakning! Haha!

    Du är min första! 🙂

    Jag läser mestadels din! Kikar in ibland i den andra men kommenterar aldrig där längre.

    Bytte så fort jag fick en länk hit 🙂 SB är riktigt riktigt tråkig blogg. Ingen humor och ett jäkla tassande på tå för att inte göra någon bloggare arg. ”Kissie skrev till mig att jag skulle ta bort inlägget, så det gjorde jag”… booooring!

    Jag har bytt men kommenterade nästan aldrig på den andra! Gick dock in där för någon vecka sen och tyckte att det hon lever blivit bättre!

    Jag bytte. Var inget fel på skvallret eller så, men skriftspråket var hemskt. HEMSKT. Gjorde ont i ögonen att läsa alla fel.

    Har i stort sett bytt. Som många andra föredrar jag välskrivna texter, samt att jag gillar hur dina hjärnceller jobbar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.