Bloggbevakningpodden del 2

Idag var det bara jag men det går väl bra..=) Ingen som avbryter..
Jag svarar på frågor om allt från Tyra till Dessie så in och lyssna.

Är ljudet bättre förresten?

45 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Härligt! Love this! 🙂

  Fantastiskt bra var detta avsnitt!! Förra kunde jag inte lyssna på för det var lite rörigt när ni diskuterade och så. Nu var ljudet toppen och du var lugn och sansad och fokuserad så det var jättemysigt att lyssna på. 10 av 10 Michael Kors-väskor får du av mig!

  Glöm inte att blogga också!
  För såna som mig som inte kan lyssna fokuserat mer än två minuter typ är läsformatet perfekt 🙂

   Får väl ta och hålla med. Gav detta avsnittet en ärlig chans och lyssnade igenom precis hela. Ljudet är bättre och strukturen, men jag blir inte intresserad, du kommer inte fram alls på samma sätt som i text. Så för min del blir det enbart att läsa i fortsättningen, för att skriva är du grym på 🙂

   Instämmer! Snälla glöm inte bloggen <3 Poddar intresserar mig inte alls

  Fab!!!!
  Så mycket bättre än första försöket, keep up the good work!!!!

  Underbart bra att sitta och lyssna på när du filosoferar kring våra frågor! Fint du berättade din sida av allt kring Tyra ?

   Håller med 🙂

  Mycket bättre! Tummen upp!

  Nu fattar jag ingenting, heter inte hon på svenskabloggare Sandra?? Vart kom Madde ifrån?

   Hon använde namnet Sandra när ingen visste vem hon var men hon heter Madeleine..

  Oj, haha! Är du en person som har lätt att dra på dig olika beroenden?! Jag menar eftersom att du lade ut ett avsnitt typ igår och sen redan idag igen?! Söt du är! 😀

   Förrgår.. =) Men ja..

    Ok 😉 nu har jag lyssnat klart på detta avsnittet iaf och tycker det är bra att du pratar långsamt, dethär med konstpauser är underskattat! Jag har också tyckt när jag läst din blogg, precis som du säger att du är ”jobbig” som granskar precis alla bloggare, men förstår nu att det behövs litegrann med tanke på hur mycket bloggare verkligen påverkar unga framförallt. De påverkar ju antagligen mer än reklamen på tv som du sa, och det hade inte jag tänkt på förut så mkt.

  Åh vad mysig du låter, jag skulle vilja vara din vän!

   Håller helt med! Vill bara hoppa in i samtalet då jag inte har någon att diskutera sånt här med 🙂 ingen som står ut 😉

   Tycker ljudet i båda avsnitt ändå varit ok (jag lyssnar på en hel del podcasts så har blivit lite kräsen med åren) och gillade båda formaten. Bra med sambon som bollplank men tycker även det funkade väldigt bra på egen hand med att svara på frågor.

   Me too! Och Camcams småländska låter så härligt!

  Wow du låter inte alls som jag hade trott haha!

   Det är jag och Peter Jidhe.. =)

    Fick en liten girlcrush när jag hörde att du låter som vi gör här hemma. Hade förväntat mig en dryg 08:a men neeeej så fel jag hade <3

  åh nu måste jag också lyssna! tack för allt arbete du lägger ner på att ge oss smarrigt skvaller och bra grävande! 🙂

  Grymt!
  Vill gästa podden haha!

  Du är bäst alltså!

  Tänkte också skriva glöm inte att blogga! Men ser att några hann före.

  Ja men så mycket bättre. 🙂

  Ljudet på dig i förra avsnittet var ju också bra och nu var det bara bra. Lugn och sansad. Bytte röstkaraktär ibland och pauser som någon skrev ovan. När du pratar lugnare så går din röst lite ned i oktaven också och det låter mysigt.

  Jag tror bara att du i förra avsnittet tyckte hela grejen var så kul att du inte kunde hejda dig. En skön grej det med. 😀

  Det här kommer bli kanon. Med eller utan Magnus. Tumme!

   PS Vet precis känslan av att ha så mycket smärta att man inte vet var man ska ta vägen.

   Alla mina sympatier till dig.

  Mina hörlurar glappar så varje gång du ”konstpausar” blir jag orolig att jag missar nåt?

  Hahah ”mina pengar går till kattmat”
  Amen Sistah på den!

  Åh jag älskar att du poddar nu!

  När jag hade lyssnat på din första så tänkte jag att jag ska se till att dricka lite vin till varje avsnitt eftersom jag gillar vin och jag har läst en del grova hintar på denna blogg om att du också gör det, tänkte att det passar liksom. <3

  Tror du jag blev nå fnissig när jag redan hade ett glas vin framför mig då jag upptäckte att du hade släppt avsnitt 2 ?

  Keep up the good work Camilla!

  Loved it!! Fast du upprepar dig lite från förra avsnittet men det förstår jag är oundvikligt.

  Kan du inte köra ett avsnitt längs memory lane med lite best of??
  Eller the future??

  Jag gillar inte heller poddar tyvärr (generellt alltså, inget ont emot din) då jag är alldeles för rastlös. Tycker du är så grym på att blogga, så jag röstar med för mer bloggning mindre poddning ?
  Pöss!

  Bortskämd med poddarna och därmed ljudet på de såblev avskräckt efter första som också kändes rörig. Hoppas du fått ordning på allt nu.

  Men snälla! Glöm inte bloggen. Jag vill läsa inlägg inte höra de och der vore tråkigt om man inte får all info som läsare.

  Helt underbart!! Så jäkla nice att bara chilla till, en måndagkväll sådär! Grymt! Trodde aldrig ja skulle ha ro att lyssna.. Men det funkar superbt!

  Lever Tyra?? Hur gick tävlingen?

   Jag hörde att hon tydligen brutit ngt och fick åka ambulans.

   Postande en kommentar på Tyras blogg för att fråga men den vart inte godkänd.

   Vilket antingen betyder att det är sant men Tyra vill berätta det själv. Eller att det inte är sant och Tyra vill inte att ryktet sprids vidare.

   Fast om det inte är sant är det väl enklare att bara dementera?

  Du är grym med ditt driv, men som många redan skrivit; glöm inte bloggen! Vi är många här inne som är här för just inläggen. Poddar finns det gott om, säkert ingen som din, men du förstår vad vi vill ha fram.

  Åh vad bra den var ! Stark start i poddandet:) gillar verkligen att du kan ta saker som du förklarar lite längre i poddform istället för text.

  Det finns en anledning till att jag löser bloggar, just för att jag gillar att LÄSA. Försökte lyssna lite på podden och du gör absolut inget fel, ändå står jag bara ut några minuter. Avskyr verkligen poddar.
  Kan du inte lägga dina poddar som en liten länk i sidfältet där de som vill lyssna hittar avsnitten och sen blogga på som vanligt som du gjort innan. Man blir lätt bortskämd av hur du bloggat innan och nu blev det tyvärr lite tråkigt här inne de senaste dagarna.

   Jag instämmer, gillar heller inte poddar alls och vill hellre läsa. Och bloggen har stannat av lite.

    Förstår inte vad ni menar med att bloggen stannat av/blivit tråkig de senaste dagarna.
    Fem inlägg igår +en reklam och en podd.
    Åtta inlägg i förrgår.
    Sju inlägg, en reklam och en podd dagen innan det.
    Det uppdateras grymt bra härinne. Ni är bortskämda ?

  Alltså, CamCam, kan du typ bli min bästa kompis så vi kan fläta varandras hår och dricka vin och allt annat sånt där som en ska göra? Du verkar vara hur skön som helst!

  Mycket bättre kvalitet än förra. Tycker det är ett kul komplement till bloggen och ett bra sätt om man vill få vissa ämnen mer fördjupat.

  Riktigt bra! Tumme up!!

  Jag tycker också att du ska fortsätta blogga viktiga saker! Jag kan skriva svenska (med massor av fel) och förstå skriven svenska, men inte när det talas. Jag föredrar därför blogginlägg framför podcasts.

  Vilken gullig röst du har. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.