Barn & internet..

Catrin Hedlund:

Att Catrin totalt skiter i om hon får med andras barn på bilder i bloggen har ju framkommit mer än en gång och trots föräldrars vädjan så har hon inte tagit ner eller maskerat bilderna.
Och så undrar hon varför det bara finns 3 personer kvar som stöttat henne efter fallande dom..
Hon verkar ju inte anstränga sig för att få folk att gilla henne om man säger så..

img_8268

I dagarna hade hennes son Kevin en tjejkompis på besök som även sov över och Catrin la ut det här fotot på sin blogg. Det är jag som täckt över barnens ansikten eftersom jag inte vill bidra till spridning av det för i min värld är det en otroligt opassande bild att lägga ut. Det kanske är gulligt att dom ger varandra en god nattpuss men att sen sprida bilden på nätet – på sin rätt hatade blogg dessutom – är att gå lite för långt tycker jag..

Hon skiter ju i vad alla föräldrar på barnens förskolor tycker när deras barn hamnar i hennes blogg. Tror ni hon frågat flickans föräldrar om lov innan hon la upp den eller är det bara ännu en shitlist för henne att hamna på och slutet på barnens vänskap?

Vad hade ni tyckt om det var ert barn?

18 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men jisses ?

    Enligt kommentarer på bloggen verkar Tyra ramlat av på sin senaste tävling och fått åka ambulans. Någon som vet något? Är hon ok?

      Jag har ställt frågan till henne men inte fått något svar än..

        Är ni ändå på den nivån utav ”vänskap” att du faktiskt förväntar dig ett svar från henne?

          När hon ringde mig förra gången bad hon mig fråga henne i stället för att spekulera så svaret på din fråga är – ja. 🙂

      Förra gången hon ramlade av hästen var efter tramadol-rehab. Hon skrev då ngt om att hon hade så ont att hon tog citodon/tramadol. Någon skrev att det är en jättestor risk att ta samma läkemedel man precis varit svår beroende av, och hon svarade bara ”det är inte alls på samma sätt nu”. Långt senare skrev hon att hon börjat med tramadol igen pga sin nackskada när hon trillat av. Då var hon fast igen.

      Tyckte då att det var märkligt att hon då inte förstod vilken risk hon tog och hur hon bara avfärdade kommentaren så lätt. Hoppas inte hon ramlat av igen och skadat sig. Det är mindre risk med starkare opiater som är långverkande, än tramadol igen, om hon har ont. En läkare skulle aldrig välja just tramadol eller citodon till en patient som är beroende av just de läkemedlen, och som precis varit på rehab. Det var konstigt, så jag förmodar att hon då inte berättade om sitt beroende och missbruk.

    Jag hade uppskattat om man hade först frågat mig. Förhoppningsvis har hon gjort det med flickans föräldrar. Om inte så är det verkligen inte ok!!

    Skulle aldrig släppa mina barn nära henne…… Så obehaglig 🙁

    Jag hänger inte med i alla bloggar, så, hur gamla är ”barnen”??

      Kevin börjar 6 års till hösten, antar att tjejen är lika liten.

    Men asså. Dom har ju inget påslakan på täcket?!

    Yes I’ve got my priorities straight, man fattar väl vad som är väsentligt att irritera sig på.

      Nu handlar det ju om att skydda barn från pedofiler

    Den andra bilden då.. Hon sitter ju i bara trosor..?

      Ja, det är inte ok

    Jag skrev en kommentar på hennes blogg att både bilden med flickan i bara trosa och tröja och barnen i sängen är opassande i mina ögon, och polisen som arbetar med barnpornografi har ju varnat att lägga ut bilder på barn som är lättklädda, att barn ger varandra en puss är inget hemskt, men att fota dom i sängen pussandes och lägga ut det på en offentlig blogg är fruktansvärt opassande, ett paradis för pedofiler.

    Hon har lagt ut bilder på yngste helnaken också, visserligen inte så man ser allt men likväl opassande

    Förlåt – men jag stör mig också på att det är ett täcke utan påslakan.

    Det får mig att tänka på människor som sover direkt på madrassen, inte lägger pengar på en bäddmadrass, inte tvättar kuddar och täcken (går alldeles utmärkt i 60 grader), låter täcken användas av vem som helst så till slut är säng, madrass, täcke och kuddar täckta av en brungrå film och typ allt luktar gammal människohud och svett.

    Sorry – kidsen, när jag var ”ung/liten”- vars föräldrar sköt upp heroin eller söp 24/7, sket i sängkläder, och det var bara tragiskt, (iochförsig sket de i typ allt annat med…)

    Ja ja – ingen dog, och ingen kommer att dö av brist på sängkläder heller- men jag har dåliga associationer till sånt. 🙁

    förstår ingenting, vem är denna människa? hon skriver på sin blogg att hon har en av sveriges största bloggar, är hon ett ironiskt geni? aldrig hört talas om henne. kollade upp på bloglovin’, hon har 9 följare? mkay?

    för övrigt: absolut inte okej att lägga upp bilder på andras kids.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.