En uppmaning.

Även om ni inte tycker bra om någon – i det här fallet Jockiboi – så tolererar jag inte att ni kallar honom ”genomvidrig människa” ect.
 Tycker ni inte att han är en bra förebild osv – fine – men rena påhopp och liknande accepteras INTE här inne.
 
 Ni är smarta nog att kunna argumentera utan att ta till sådana ord. Kom igen nu.
 
 
 

19 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Bra skrivet

    Tips! Kissie kopierer en norsk blogger kalt Sophie Elise. Det er ikke første gangen tror jag…
    http://sophieelise.blogg.no/1467660190_04072016.html
    http://kissies.se/vet-ni-vad-som-ar-coolt/#comment-286291

    Heia bloggen din 🙂
    Kram från en norsk leser

      Ingen nyhet att hon kopierar…. Gör det ganska ofta och vill leka smart. Hon är verkligen drottning av dubbelmoral!! Ska bli kul och se hur länge kommentaren får ligga kvar innan hon raderar/ändrar den

    Vad har skett med Tyra denna gången? Ryktas om att hon skadat sig på tävlingen?

      Måste väl vara allvarligt IOM att hon inte orkar uppdatera

        Hon orkar godkänna kommentarer. Elmer som vanligt de hon vill. Min sista gick ej igenom. Men andras efter gjorde..

        Hon får väl hjälp av någon som tar bort de ”värsta” kommentarerna först… så jag tror den personen raderar.

        Det orkar hon ju nästan aldrig på senaste tiden. Men känner jag henne rätt så dog hon säkert nästan och har inte kunnat blogga pga det.

        hon är säkert på falsterbo och har absoluuuuut ingen tid till bloggen (och tycker säkert att det är helkul att folk spekulerar).

    Jocke är ingen vidrig människa. Det han gjorde för att bli känd kanske inte var det mest genomtänkta (eller så var det?) men han som person är inte vidrig.

    Fast ärligt CamCam – vad för svar hade du tänkt dig när du re-postade din tidigare post om Jockiboi och frågade vad folk tycker om honom ?
    Lite realitycheck nu och ansvar utifrån att det är du som ansvarar för innehållet på din egen blogg .

      Tycker hon ansvarar rätt bra genom att skriva ett helt inlägg om vad som är okej och inte. Älskar att man har fritt ord här och tycker absolut inte om ifall det missbrukas och tvingar oss andra som kan bete oss att förlora det fria ordet.

        Då har du nog missläst det jag kommenterat och sammanhanget om du tycker kommentaren är ett problem utifrån som sagt just det fria ordet och uppmaning till ”sunda kommentarer” 😉

    Skrev denna kommentar i ett annat inlägg här på bloggbevakning, tycker jag kan posta den här med:

    Jag blir på riktigt ledsen över alla kommentarer jag läser om Jocke och hur äcklig han är på grund utav hans förflutna. Vem som helst som kollar på det han gjorde när han var med i Kungarna av Tylösand eller när han bloggade och hade sin YTserie med Hann Widerstedt förstår att han inte mådde bra, att han var en förstörd människa.

    Jag rättfärdigar INTE det han gjorde på den tiden, jag själv äcklades just då när allt hände över vad han gjorde och vad han sade, vad han på den tiden hade för åsikter. MEN – människor ändras, växer upp, ändrar åsikt, skaffar sig erfarenheter och det är just det Jocke har gjort. Jag känner honom inte personligen, men man SER ju att han inte är den person han var då.

    Är DU exakt samma person som du var för 5 år sedan? Har DU inte ändrats alls, skaffat dig nya erfarenheter, vuxit? Människor ändras! Jag tycker det är förjävligt att man dömer en människa för vad han gjort istället för att se vad han försöker åstadkomma i dagsläget.

      Det var det bästa jag har läst och tänk vad bra det vore ifall världen hade flera människor som du.

    Så sjukt vidrigt bara vilka kommentarer therese får på instagram. Vill bara visa alla föräldrar vad deras små 10-åringar skriver…
    ”Dööö therese” ”hoppas du hänger dig själv!” ”Hata på therese, jag vill att hon ska gråta” … Alltså what. Rädd för hur framtiden kommer se ut.

    Men släng inte upp dom där bilderna då? Okej han är kanske inte vidrig person jag tycker han motbevisat det men dagens runk och bajsbilder det är fan vidrigt

    Tycker hans försvarsvideo låter trovärdig.

    Har i övrigt ingen åsikt om honom Har aldrig följt honom, varken på TV eller på nätet. Förstår inte varför någon annan gör/gjort det heller. Vem kollar ens på shower som Kungarna i Tylesand…

    Var är alla i tv3s tråd på Facebook? Där synd bara de som är lika intelligenta som en potatis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.