Hår..

Foki & Sarah Tjulander..

Blev nått märkligt med tidsinställningen på det här inlägget.

foki

Idag fick jag hem Sarah Tjulanders hårinpackning och så släpper Foki sina hårprodukter..
Jag testar gärna även dem..

Jag vill betala eller få på pressutskick så min recension är HELT objektiv.. =)

sarah

18 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Alltså har du googlat företaget Nu skin? Verkar vara ett väldigt tvivelaktigt företag, ”pyramid scheme” och ”scam” dyker upp rätt frekvent.

  Ok, gjorde lite mer research på den här Sarah Tjulanders sociala medier. Ingenstans nämner hon Nu skin när hon visar upp produkterna samt på alla bilder på produkterna så har hon lägligt nog alltid ett finger över företagets namn. WTF. Something smells fishy to me.

   Hon har även medvetet redigerat bort företagets namn på andra bilder…. Näää du verkar inte helt reko det där

  Alltså nuskin kan ju vem som helst sälja. Hade flera kollegor på jobbet som sålde det förut för dom trodde dom skulle tjäna stora pengar på det och den där hårmasken är inte ny heller tror jag. Det är ett pyramidspel nuskin.

  Är det bara för mig som inläggen hoppar? Hittar nya inlägg efter ett gammalt ..

   Mig med! Missar lätt eftersom jag bara kollar översta för att se om nya inlägg kommit upp ?

  Nu skin som Sarah jobbar med/åt är ett ”pyramidföretag” och hon raggar ”medarbetare” rätt frekvent på sin instagram. Kan väl på ett sätt förstå att hon täcker över loggan för då måste man ta kontakt med henne för att få tag i produkterna = mer pengar till henne.

   För mig personligen som alltid gör research på allting innan jag köper det så skulle jag aldrig köpa något innan jag fått se vem som tillverkar det och vad det innehåller, så mina varningsklockor gick igång på en gång. Jag tycker att bedriver man en verksamhet som säljer skönhetsprodukter ska det framkomma tydligt vad det är man säljer och för vem. Sen kanske produkterna är bra, vad vet jag men jag skulle aldrig stötta ett sånt företag.
   Sen nämnde hon på sin instagram att hon lagt ner bloggen för tillfället för att fokusera på sitt företag (där hon alltså agerar återförsäljare för ett pyramidföretag) och instagram. Eftersom jag ligger hemma och är sjuk och ej har något liv så kollade jag upp hennes stats på IG och hon tappar följare i rasande takt. Hon har även rätt lite kommentarer och likes för att ha så många följare.

  Tyckte det var något skumt med hennes ”företag”. Vet att en bekant helt plötsligt (tillsammans med ett par andra tjejer) ”blev med business” genom Sarah eller hur man säger. Hon (den bekanta men även Sarah) sökte också folk som ville bestämma över sitt eget arbetsliv blablabla via FB. Klassiskt pyramidspel helt enkelt, precis som med Forever Livings aloeveramojs.

  Också märkt att en tjej jag följer (heysam) täcker för loggan samt gör reklam för produktena på fb-sidor och instagram. När någon frågar om pris vill hon ta det i privat meddelande.. Känns skumt!

  Dessie har lagt upp ett blogginlägg (åter igen) om body shaming. Hon skriver att hon har gått med i några grupper på facebook och fått ”pepp” av folk när hon berättar att hon är missnöjd med en sak på hennes kropp.
  Camcam kan inte du gå med i dessa fb grupper och berätta vad det är för något? Vill se inlägget haha!

   Det är hennes syster som har en grupp som heter fuckbodyshaming, gå med i den om du vill se, känner inte riktigt för att skvallra haha :p

   Dessie är tom en av tre admins i den gruppen!

   Lite lol att Dessie menar på ”fuck body shaming!” och själv gnäller på om hon är blek, eller om hon har fått en finne. Hon shamar folk med blek hy och/eller finnar, men fy fan om någon shamar hennes kropp!

  Hennes företag är ett såkallat pyramidföretag, hon och hennes vänner verkar ha blivit helt frälsta (hjärntvättade) och raggar fler personer som ska sälja vidare sina produkter (som dessutom nästan aldrig nämns utan är mer en bisak, huvudvgrejen är att ragga nya till pyramiden). Något är väldigt skumt med detdär. Dessutom har Sarah och hennes vänner promotat sin business i fb-gruppen Svenskar i Sydney där admin sedan blockerade dem och gick ut med en varning om Sarahs fuffens. Pinsamt.

  Tror även att Sarah har även dragit in Ellen Färnström (Fitspooration) i det här spektaklet.

  Lamporna!!! Är dom dina, CamCam? Eller är bilden från hon Tjulander? Älskar iaf lamporna, varifrån?

  PS Sen din blogg kom har jag slutat läsa alla andra bloggar. Herregud kvinna, du har brains så det räcker och blir över! Begåvad!

  På tal om att inte vara det en egentligen är. Whats up med att Dessie (och hennes syster) använder Mykkänen i sitt namn, trots stt ingen av dem egentligen heter så?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.