28 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag ger det ett år. Högst

      Håller med!

      Ska vi betta? ?

    Är inget fan av denna grabb men önskar dem all lycka till i framtiden

    Även om jag inte gillar det Jocke har sagt så önskar jag dom all lycka till. 🙂

    Får bara känslan av att de inte gifter sig av kärlek, utan av kändisskap…

      Såå sant, kan verkligen inte ta någonting dom gör seriöst…

    Jag ger dem 6 månader! Inte ett dugg mer.
    Känns inte kärlek, utan mer tredje klassens kändisskap och pengahunger.
    Jag hoppas jag har fel.

    Tips Camilla, tyra har uppdaterat o har nu efter fem dagar börjat gå?! För fem dagar sedan var bäckenet av helt på sidan. Förlåt men då kan man inte gå efter fem dagar?! Visste väl att hon överdrev. Är nog en spricka

      Reagerade också på det.. :S
      Kan det verkligen stämma att man kan upp och gå om ”hela det benet är brutet från sida till sida i sidled”?
      Fortfarande hemskt det som hänt och det är jättesynd om henne (antar att jag måste poängtera det så ingen blir upprörd), men visst är det en aning frustrerande att man aldrig kan ta henne på orden :

        Läste det, däremot verkar det ju som att hon använder en ”gå-stol” vilket patienter som typ opererar höften odyl använder. Så helt orimligt är det nog inte?

        Reagerade dock på att hon dricker ur pipmugg? Why??

        Jo.. men kan man verkligen det bara några dagar efter utan varken operation eller gips eller något om benet är helt av?
        Är ingen specialist direkt, men det låter knasigt. Men kan ju ha fel.
        Nån som vet hur sånthär funkar?

        Till J –
        Kanske hon ligger ner och inte orkar sitta? Kanske måste hon ha benet i högt läge och inte kan sitta? Är inte så insatt alls, men tycker det låter rimligt?

      Reagerade också på det, även på att hon på en bild ligger med benet ”uppe” som ett uppochnervänt V, konstigt att en bruten höft/bäcken pallar det. Jag som gravid med lätta foglossningssmärtor kan inte ens ligga med benet så ?

      Hade det varit ”helt av” (traumatisk fraktur) så hade de med största sannolikhet operat. Med skruvar och plattor. Hon kan inte ha en sådan fraktur och gå nu redan. Det är alltså säkerligen en spricka.

    Beroende på vilken typ av bäckenfraktur ser rutinerna för belastning olika ut och vissa frakturer opereras medan andra behandlas konservativt, dvs opereras ej. Det är vanligt att en bäckenfraktur behandlas konservativt och att man får ”belasta fullt”, dvs gå som vanligt (på benet som är på samma sida som frakturen). Därför är det inte alls orimligt att Tyra har en bäckenfraktur som involverar både ramus inferior och superior som hon kan vara uppe och gå på. 🙂

    Ps. Annan onödig info: Nu förtiden får iprincip alla som opererar höftfrakturer (både akuta och planerade) gå precis som vanligt på benen direkt efter operationen och de ska komma upp och gå (så bra de kan) dagen efter operationen. Dessutom läker det bättre av belastning (ej överdriven) mängd. 🙂

    Mvh sjuksköterska på en akut ortopedisk avd 🙂

      Där ser man! Trodde inte det var möjligt att lägga någon vikt på ett brutet ben.. men då hade jag fel! 🙂

        Inte lätt att veta om man inte är insatt. 🙂 Och oavsett så är det svårt att uttala sig om hur det är i enskilda fall, en fraktur kan behandlas på många olika sätt och det är ju flera faktorer avgör hur. Dessutom så skiljer ju behandlingsrutinerna sig mellan olika sjukhus. Men men, nu blev ni iaf lite klokare. (Sen finns det ju såklart bäckenfrakturer som måste avalstas, dvs du får inte gå på benet och kanske inte en sitta på den sidan av rumpan. )

      Hihi älskar när kunniga kommer och knäpper okunniga tyckare på näsan. (Även jag själv tvivlade på Tyra, jagade ju dock aldrig skrivit ut det med respekt för henne)

      Stämmer fint de!
      Jag har opererat rygg och bäcken – det är inte som förr 😉

    Äntligen, nu kanske de kan sluta tjata om de satans bröllopet

      Haha tror du ja, det kommer mjölkas så länge det bara går.

    Men förlåt men en så komplicerad fraktur som läkarna aldrig stött på enligt henne skulle de inte våga chansa med enligt läkarna i min släkt. Luktar råtta här….

      Men alltså… Tyra skrev: ”Självklart ska JAG få en fraktur som ingen av läkarna på Ortoped-avdelningen nånsin sett förut”.

      Hur är det egentligen med läsförståelsen? Det betyder inte att INGEN läkare i hela världen eller ens alla läkare på just det sjukhuset har sett den typen av fraktur förut, utan att läkarna som just Tyra behandlats av ej hade sett det. Det kanske var hyfsat färska läkare? Det är liksom inte så att alla läkare magiskt har sett precis ALLA typer av sprickor och frakturer på riktigt bara så där – erfarenhet är något man samlar på sig i arbetslivet.

      Jag gillar dock att du pratar Tyra med ”läkarna i din släkt” – det är verkligen att vara hängiven sin syssla att vändra och vrida på allt in absurdum – snacka om att koka soppa på en spik. 🙂

      ”Enligt läkarna i min släkt”, är du på riktigt? Jag tycker snarare att det luktar bitter bloggläsare som behöver skaffa sig ett liv. Kritisera gärna Tyra för brist på reklammarkering och liknande som rör hennes jobb som bloggare, men känner du inte själv att du är över gränsen för vad som är okej när du ska ifrågasätta en högst personlig och absolut icke profitabel bloggpost på det här sättet? Hon ligger på sjukhus med allvarliga skador, spelar det verkligen dig någon roll ifall det nu skulle vara en spricka och inte en fraktur? Live and Let live, people.

        Haha ne då absolut inte 😀 ja jag frågade några vid en släkt middag hur de tyckte det lät. Tyra har gjort sig ett namn av misstag. Tog mig två minuter att fråga o få svar så lovar att jag har ett liv! Hoppas du har det med som har tid att sitta o skriva sånt elakt till folk 🙂 ha en fortsatt trevlig kväll

        Glömde svara på det första
        Ne jag anser mig inte elak. Tyra har ljugit mycket i sin blogg och det verkar fortsätta. Hon har valt att vara offentlig. Jag var från början en trogen läsare som tröttnade på skiten i vad som idag inte ens är en blogg i mina ögon. Hon hade inte behövt gå in i detaljer om sina skador. Men valde det. Är nog mer hon som ska skämmas och skaffa ett liv istället för att försöka vinna tillbaka läsare på sympati 🙂 jag tycker det är jätte trist att hon ramla av o skada sig men det gör det inte ok att överdriva o ljuga om skador.

    Vad tråkigt att det verkar finnas så många bittra läsare här inne. När man börjar kommentera elakt om ett bröllop har det gått bra långt. Sen spelar det ingen roll vad det än är för knickedick som gifter sig, vissa saker håller man för sig själv. Jag är själv ganska pryd och vet vad jockiboi gjort för urku*ade saker men önskar honom iaf lycka till i vilket fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.