Still a frizzball

Sarah Tjulander:

Åh, vilka höga förväntningar jag hade på Sarah Tjulanders hårmask och jag känner ingen skillnad. Jag är fortfarande en hårboll med galet hår och då gjorde jag precis som man skulle.
=( Jag som på riktigt trodde att detta skulle betyda början på slutet för håret i konstant tofs eller knut.

Så här såg Sarah ut..det gjorde inte jag kan jag meddela..buuhuuu…

Tillägg: Nu har håret torkat helt – det är betydligt lenare än tidigare men platt eller mindre frissigt? Icke!

hair

26 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Kan faktiskt tipsa om schampo och balsam från Matrix (?) som heter Biolage, finns olika typer, typ för volym, glans osv. Sååå bra. Och om du inte har något mot starka dofter så en allt i en-spray som heter uniq one. Gjorde under på mitt hår, men luktade dock för starkt (fanns att köpa i teststorlek så det var ju skönt).

  Jag har själv varit på jakt efter något som kan göra mitt hår fint. Testade GabJoss favorit Maria Nila men nja…

   Jag har lockigt/frissigt hår och Matrix Sleek-serie har fan hjälpt mig! Givetvis fullt av Uniq One med kokosdoft. Mumma!

  Maria Nila True soft inpackning är enligt mig världens bästa inpackning för torrt och frissigt hår! Luktar dessutom som en påse smågodis.. ?

   Gud va bra, fick precis hem den inpackningen och ska testa den så snart som möjligt. Älskar deras schampoo och balsam 🙂

    Håller med! Maria Nila soft! Och doften är underbar, sen har the body shop ett värmeskydd som gör håret rakare och med mindre Frizz, sen beror det ju såklart mycket på din hår kvalitet. Trasigt hår går inte att rädda, det måste Klippas 🙂

   Njae. Jag har jordens frissigtaste hår(överdriver inte) och jag tycker inte det är någon mirakel inpackning tyvärr :/ biter inte på mitt skatbo iallafall, det enda som verkar fungera helt hundra är helt sulfat-, paraben-, alkohol – och siliconfria schampon och balsam 🙂 True soft balsamet är kickass, dock innehåller schampot sulfater och inpackningen vette fan :p

  Håller med om Matrix biolage!!!! Har också grymt frissigt och burrigt hår, men jag har fått bäst resultat med Matrix. Jag har också testat Maria Nilsa, lanza, wella, loreal, amika, disp etc (då jag förut jobbade som frisör i flera år), men är mest nöjd med Matrix. Säger däremot inte att jag har frizzfritt hår, men de fungerar bättre än allt de andra iaf 🙂

  Ser ut som att hon kammat och plattat ena sidan…

  Säkert fullt av silikon! Använder själv endast balsam från Urtekram (lavender och nordic birch är mina favoriter). Kanske värt att testa då de är hyfsat prisvärda och finns på många större livsmedelsbutiker + Apotea.se?

   Synd att alla deras produkter luktar skit bara… 🙁

  Har också provar Matrix biolage men det funkade inte alls för mig. Jag har lockigt och tjockt hår. Det som funkat bäst för mig är redken serien som är speciellt anpassad för lockar 🙂

  Maria Nila, Strukture repair. ??

  Näää det där Nu skin verkar bara vara bullshit. Har hört många som snackar om olaplex som ska vara värsta miraklet för ens hår, någon som testat?

   Olaplex är FANTASTISKT! Dyrt som tusan, men så värt det!

    Najs, man kanske skulle ta och testa det någon gång då!

   Testade olaplex när jag blekt sönder mitt hår och det hände ingenting. Dock var ju mitt hår redan förstört så inte så konstigt kanske xD dock har joico kpak inpackningen och redken extreme vart jättebra för mitt trasiga hår!

    Min syster är frisör och har olaplex behandlingar, och det är ju så att man kan ALDRIG reparera ett förstört hårstrå, bara stärka dem och stärka de friska hårstråna 🙂

  Jag älskar Björk & Berries balsam. Det kostar en slant men drygt. Så nöjd! 🙂 Använder också olaplex ungefär varannan till varje vecka.

  Men jag ville ju se dina före- och efterbilder! 🙁

  Första gången jag såg bilden tyckte jag att det såg extremt tillfixat ut. Ena sidan rakt och fint hår, andra rufsigt. Tror det är ytterligare en skitinpackning som gör mer skada än nytta.

  Fast alltså det är inte hennes hårinpackning utan det är ju pyramidföretaget nuskin, tror den där inpackningen har funnits länge inom nuskin. Känner flera som har sålt det förut så vem som helst kan ju sälja nuskin.

  Kan inte du camish prova blondinbellas produkter?!?! Alltså, för enligt henne själv är varje produkt det aaaabsolut bästa på marknaden. Jag är genuint nyfiken faktsikt, är hennes deo outstanding? Är hennes hudvård to die for? Ger mascaran långa närmast lösögonfransar??
  Köpte reklam-blogg-inlägg litar en ju inte på ….

   Är också sjukt nyfiken på LCC. I helgen beställde jag body lotion, deo, ansiktsgrejer och the cure-serien. Ska bli kul. Dock nervös över ansiktsgrejerna då min hy spårar ur hur lätt som helst

    Spännande! Kan du inte posta här sen efter du prövat?! B-)

    Will do! Hämtar ut beställningen på apoteket redan imorgon:)

  Nu skin hon säljer för är ett typiskt pyramidföretag. Likt en liten sekt. Sååå många små bloggtjejer som skriver om deras nya buisness, affärsmöten och dessa HELT OTROLIGA produkter. Tjulanderskan verkar vara ganska ledande bland bloggbrudarna och endast de som hon värvat och själva säljer grejerna kommenterar om hur magizkt bra de är!!! Vill gärna se mer recensioner om dessa produkter från ett opartiskt håll 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.