Idag gör jag det här..

gekas

Baaa så ni vet för jag har inte tidsinställt några inlägg. =)

54 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Många har ju spekulerat om Therese Lindgren dejtar Anders igen. I gårdagens vlogg filmar hon porten där hennes crush bor och det är utan tvekan samma port som hon bodde i tillsammans med honom. Gaaah vad jag hoppas att hon och underbara Anders blir tillsammans igen och att hon inte dejtar någon gammal granne!

      Fast det finns ju olika sätt att se på saken. Han dumpade ju ändå henne och hon blev helt förkrossad. Sen har hon ju sagt i någon vlogg att hon äntligen klarar sig själv och mår mycket bättre utan honom så..

        Sen har Anders dessutom flyttat

      Reagerade också på det, men therese har nämnt på periscope tror jag det var, att fans har träffat henne och hennes crush ute och hon har presenterat honom för dom osvosv.. Så tror inte det är anders 🙂

      Sålde dom inte den lägenheten?

      Anders bor kvar på samma adress och bloggen Svenska Youtubers la upp bevis på att Therese var utanför deras gamla lägenhet och sa att hon skulle träffa sin crush. Hon har vid flera tillfällen ”försagt” sig och jag tror knappast att om det varit en annan kille att han skulle bo i exakt samma byggnad som hennes ex.

        Fast bilderna är ju spegelvända? På ena är glasväggen på höger sida och på andra är den på vänster sida? Kan hon inte va i någon port brevid den gamla?

        Till Bella: Går att se i andra gamla vloggar att det är exakt samma portuppgång. Jag vet för jag kollade upp det själv när jag såg den nya vloggen och det var innan svenskayoutubers skrivit om det. Kolla t.ex. den här gamla vloggen: https://youtu.be/8RgB8XGXgRQ från och med ungefär 10:56 och jämför med nya vloggen, det är exakt samma plats.
        Nu känner jag mig som en riktig stalker, men jag har som sagt följt Therese ett tag så jag kände igen den gamla porten på en gång så var tvungen att kolla upp det. Tror dessutom inte det var en slump att hon visade oss, hon har ju gett oss en del hintar det senaste. Jag menar hon vet ju hur hennes tittare håller på och spekulerar så om hon inte ville att vi skulle veta hade hon aldrig filmat där.

      Hon har ju dock sagt att hon träffat den nya killens mamma ”för första gången” – tror inte att hon skulle uttryckt sig så om det var Anders 🙂

        Gud vilket sorgligt liv ni har som stalkar en D-kändis…

        Malin. Men Therese är väl ändå ingen D-kändis?

        Till C: vem är Therese?

        Emelie, har du läst C’s kommentar har du säkert läst de ovanför också och vet då att vi pratar om Therese Lindgren. Vet du inte vem Therese Lindgren är kan du googla, istället för att leka dum här

    http://www.chic.se/nominerade-chicest-party-2016/
    Tunis är visst nominerad med sin podd.

      Bara jag som inte klarade av att lyssna på hennes podd? Har väldigt svårt för hennes röst, hon typ flåsar när hon pratar samt verkar vara den sämsta lyssnaren någonsin som bara bryr sig om vad hon själv tänker säga.

        Hear hear! Dessutom har podden gått från att handla om relationer och dejting till att vara allmänt snack typ om vad de gjorde i helgen. Avskyr såna poddar. Jag får avfölja snart om de inte kommer tillbaka tll ämnet 🙁

    Glöm inte att köpa fryspåsar!

      😆

    Din utflykt borde kunna ge inspiration till inlägg om spännande saker som folk väljer att spendera pengar på som tex en osthyvel med blinkande lampor. 🙂

      Haha va!!! Visste inte att det fanns 😀 påminner om sånadär duschmunstycken som ändrar färg av vattnets temperatur…

        *harkling* Mina barn tyckte lysande duschmunstycke var jättemysigt…. (Och jag med, när man är trött på morgonen kan man duscha med taklampan släckt :-D)

        Inte jag heller. 🙂
        Har alltså inte sett en själv men om det är någonstans en sådan finns så borde det vara där. 😀

        @I. Inget är fel. Jag blir bara fachinerad. Precis som CamCam förvånas över att jag gillar hennes mammas blingblingskor. 😀

        I. Ja asså jag menade inte att det var något fel med det! Tycker allt som blinkar verkar roligt så kommer nog också ha en del sådant när barn kommer hehe 😉

    Dessie i dagens blogg inlägg: ”lägger väldigt sällan upp bikinibilder på mig själv” och så ett lååååååångt inlägg om hur ”osäker” hon är på sin ”lilla, lilla rumpa” och ”smala lår”. I fredags? Bikinibild på bloggen eftersom hon bokat resa. På Instagram? Bikinbild senast i torsdags…. Samt femtioelvamiljarder bilder på henne i helfigur och i shorts. Snacka om att vara ett klassiskt exempel på när smala tjeje nyper sig i sin offentliga valk och klagar på att de inte är nöjda med sin kropp bredvid kompisen med +30 kg övervikt. Hon vill bara ha komplimanger och sympatier! Det är sådant jävla tjat om ”fuckbodyshaming” inhumanes blogg nu och allt känns sååååå genomskinligt.

      Men lägg av. Inget som du tillskriver henne behöver vara i motsättning eller fel. Om hon nu skulle behöva en massa komplimanger för att må bättre så good for her, liksom.

        Att fiska efter sympati genom att lägga upp en bikinibild och skriva att man väldigt sällan lägger upp bikinibilder eftersom man är så osäker på sin kropp samtidigt som man bara under veckan har lagt upp två andra bikinibilder bara ”apropå ingenting” är relaterat. Om man nu är så osäker på sin kropp som hon hävdar och ”aldrig” lägger upp helkroppsbilder, varför lägger hon då nästan varje dag upp helkroppsbilder?

        Veronica –
        Om man behöver komplimanger över sin kropp så har man väl problem i alla fall. Även fast man vet att man har en fin kropp, betyder det inte att man mår dåligt i den?

        Om hon ljuger över att hon lägger upp bilder och hela tiden pratar om att hon är osäker så tyder väl det på en kroppsfixering om något.

        Det jag mest reagerade på var det klassiska för att hon är smal så ”får” hon inte ha komplex eller borde iaf hålla tyst om dem.

        Klart hon har enorma problem med sin kroppsbild, det är ju det enda hon skriver om nu förtiden. Men jag tror inte det handlar om att hon har komplex över sin kropp, snarare att hon har ett ENORMT bekräftelsebehov och skriver på det här sätet om sin kropp för att få uppmuntrande och bekräftande kommentarer.

        HannaPanna: Inte säker på att du har rätt. Hon var ung när hon fick barn och även som ung så förändras kroppen RN hel del förutom alla andra komplex som unga har helt oavsett allt.

        Men säg att du har rätt. Är det så stor skillnad egentligen?

        Nu kan vi ju bara spekulera. Men jag är inne mer på hannapannas teori.

        Kanske det är en mix av båda? Hon verkar ju ha en snedvriden verklighetsbild på hur en människa ser ut då hon gör sina ben milslånga. Samtidigt pratar hon bara utseende och tar en miljon selfies som hon sedan postar, Skriker väl bekräftelsebehov om något?

        Jj För mig skriker det komplex. Men precis som du säger Jj så blir det naturligt att reagera med att vilja ha komplimanger. Som jag började det hela det finns inga motsättningar däri.

        Min ursprungliga reaktion på Veronicas ton som mer eller mindre menade på att om man har vad Veronica är en smal kropp ja då har man inte komplex. Det kunde inte vara mer fel. Vet inte någon tjej i 20-orna som inte har komplex. Min gissning blir att 99% har det och alla smala som stora har rätt att lufta dessa känslor utan att bli hånad.

    Såg att isabellle Strömberg är där också, försök få en fanbild ?

    Kissan har tagit bort kommentaren på sin blogg som påstod sig vara från shein.com. De ville ha tillbaka runt 26 000 för utebliven exponering. Kissan fick 40 000 för att visa upp kläderna vid tre olika tillfällen. Sry om ngn annan redan skrivit detta ? har inte hunnit läsa igenom alla kommentarer

    Och ändå har jag vart inne typ 15 gånger idag i hopp om att du har uppdaterat haha!

      hahahaha jag med!!

      Samma här ? Man e beroende!

      Tror att jag har varit inne 20 ganger idag 🙂 Galet beroende 🙂

      Jag med! :’)

    Såg du isabelle strömberg? xD

      Ja de har skrivit några rader direkt tagna från bloggen och inte pratat med Tyra så ingen direkt wow artikel 😉

    Nellie B skriver i ett av sina senaste inlägg att hon har bevittnat hur en kvinna och hundar blivit misshandlade på en parkering, undra om hon fortfarande tycker att Chris Brown är gooooals…

    Hahaha, Borås tidning skriver om Tyras olycka? http://www.bt.se/sverige-varlden/svensk-kandisbloggare-svart-skadad-i-ridolycka/

    Vad är det för stad jag bor i…

      Ha ha ja det är ”sommar i Sverige” och då blir det sådana referat – brevid ”traktor körde fast i dike” …. 😉

    Är Kissie singel?
    Såg på Expressen vimmelbilder från Tarzan premiären. En bild på henne och C med texten ”Kissie med sin kärlek C.”

      Det var ju lite halvkonstigt eftersom hon skrev i bloggen för någon månad sedan att hon var singel.

      oj vad skumt! Han omnämns som både sambo och kärlek. Camcam please ta upp detta!
      http://www.expressen.se/noje/har-vimlar-stjarnorna-till-galapremiaren-av-tarzan/?bullet=12

    Enligt en kommentar på tyras näst sista inlägg. En som haft samma frakturer på höft som Tyra säger hon har och ej behöver opereras. Tydlige ska det inte kunna gå att gå eller belasta om de benen är av än mindre läka utan operation. Undra vem av dom som överdriver sin sjukdomsbild

      En gammal kompis till mig fick en spricka i höftbenet och kunde inte belasta benet öht. Visserligen inte samma skada som T men min kompis hade betydligt mindre sakor än T och var tvungen att hoppa runt på kryckor…

    Uppdateringen suger.

      Läste du inlägget?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.