Badnymf..

Dessie:

dessies

”Men jag känner mig inte alls lika bekväm i bikini/underkläder. Min kropp har börjat bli tanig, och det är inte speciellt mycket kött kvar på mina ben även om jag äter bra, och fast jag inte tränar. Jag väljer noga ut bilder där jag ser lite mer formad ut än de bilder när jag ser så smal ut.”

Så här skriver Dessie i sin blogg och rent spontant känns det som att hon fiskar efter beröm och kommentarer som talar om för henne att hon är såååååå fin och såååååååå GOALS!
OM så är fallet – är det inte okej då? Man gör väl vad man kan för att må bra/bättre/bäst?
Lite som KBT-terapi bloggstyle?

Det är dock lite svårt att hänga med i svängarna då hon klagade så mycket över att hon gick upp i vikt under graviditeten och då var missnöjd över det och nu är hon för smal..
Kanske är hon den typiska kvinnan som helt enkelt aldrig KAN bli nöjd. (Nu känner vi oss kränkta alla kvinnor – okej?) 😉

Men rent spontant känns det som att Dessie vill bli mer genuin i sin blogg – försök som allt som oftast tyvärr faller ganska platt då hon gör sina ”baby-Joe Tribbinai” och slänger sig med ord och synonymer som inte riktigt funkar och som läsarna hugger på med en gång. *här får man gärna spela musiken från Hajen 3*

dessieq

26 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Alla mår bra av bekräftelse och bäst tror jag att vi mår av den bekräftelse vi kan ge oss själva, men givetvis behöver vi också bekräftelse från andra med.
    Jag tycker det är helt okej att tycke det är viktigt att få bekräftelse från andra, tråkigt bara att man inte vill/kan stå för det. Det är inte som att hon är ensam i världen om att behöva det.
    Om syftet är ett annat än det hon skriver, så förstår jag inte texten heller bilden helt.

    Men varför retuscherar hon sina ben superlånga då, det gör ju inte direkt att hon ser mer kurvig eller mindre tanig ut…

    Det är något fel med tyras beteende eller skada, något stämmer inte. Vissa hävdar att en skada som hennes måste opereras för att ens kunna påbörja rehab. Sedan så ska hon nu tydligen hänga ut kirurgavdelningrn gör att dr har kränkt och behandlat henne värre än vad hon någonsin upplevt innan. Hon kommer skriva ett i lägg om enbart detta framöver när hon orkar.

      Undrar om hon tar det med personalen direkt eller om hon väljer att ta den, för henne smärtfri vägen (utan motargument och likande) och hänger ut på bloggen istället.

        Såklart hon väljer att hänga ut dom på bloggen för att vira in sig i offerkoftan utan att bli emotsagd.

      Se där?

    Men det är bara BS att hon skulle försöka se mindre tanig ut på bilder. Varje gång försöker hon se så lång och slank ut som möjligt. Varför skulle hon annars stå och svanka?

    Vart har någon påstått att det ser ut som att hon lagt på sig lite och hon säger att det är filtret? Hittar inte

      Väldigt länge sen

        Tack :)!

        Tolkar det dock som att hon genuint tackar för komplimangen 🙂 hehe men jag är nog lättlurad inser jag nu 😉

    Baby kangaroo*
    = joey

    Kissie gick på galapremiären av Tarzan tillsammans med C, och expressen skriver att hon är där med ”sin kärlek” ..

      Men va? Näääääääääj!!!

    Nu är Tyra igång igen,inom loppet av några dagar är det bakslag hit och dit, inte kunnat träna (!!) och velat ta livet av sig, allting är sjukt och hon ska minsann dela med sig av allt sen!
    Hur kan inte någon bara stoppa henne, någon förälder eller så, hon skriver likadant vad hon än gör, psykologer, behandlingshem, sammarbetspartners, stall där hon har sina hästar mm. Hon fick så oerhört mycket stöd av läsare som verkligen kände med henne, även de som inte älskad henne direkt, kunde hon inte bara fortsatt på en lite ödmjukare linje. Nädå.

    TYRA skriver ”De första två dagarna så fick jag ligga på kirurg-avdelningen eftersom det var fullt på ortoped-avdelningen där jag egentligen ska ligga. Det var de VÄRSTA 2 dygnen i hela mitt liv. Jag har aldrig i mitt liv blivit så dåligt behandlad, förnedrad, och varit med om ett sånt trauma alltså. Det är vidrigt, finner inga ord knappt. Men jag ska hitta orden så jag kan förmedla det vidare för detta ska inte gå obemärkt förbi.
    När jag delar med mig av min vård här, så vill tillägga här, och jag kommer nämna allra högst upp i det inlägget, att jag även stött på och lärt känna några fantastiska människor som jobbar inom vården här också. Dessvärre så är det en låg skara %, vilket är väldigt chockerande… Men de som är fantastiska- det kompenserar upp en stor del av ”livet” som jag har här nu. Innan de bra människorna på denna avdelning kom in i bilden så var jag så psykiskt nedbruten att jag inte ens ville leva mer. Så sjukt har det varit.”

      För att hon är 30, snart 31 år och således myndig sen många år tillbaka.
      Vad tycker du en förälder ska göra? Låsa bloggen? Förbjuda henne?

      Hon verkar fastnat i någon tycka synd om sig själv bubbla där ingen når in. Allt är alltid alla andras fel. Undra hur Anderas står ut? Det måste vara väldigt jobbigt att leva med en sån person.

        K, tror du verkligen att Evelina menade så eller ville du bara spela viktig.
        Självklart kan föräldrar och vänner av omtanke säga åt henne. Det handlar inte om att bestämma över en myndig person utan om att man bryr sig om hur någon man tycker om beter sig. Alla i hennes omgivning lär ju vara medvetna om hennes impulsivitet och därför kunna komma med små råd till henne INNAN hon drar en sån harang gång på gång på gång.

        K – Du säger det själv, hon verkar fast i någon bubbla och du undrar hur Andreas står ut. Det är precis det jag menar, hennes närstående borde väl faktiskt kunna göra något, INNAN hon skriver sånt här. Jag menar givetvis nte att hon är omyndig och att någon ska stänga ner hennes blogg,

      Men herregud, jag brukar inte bry mig om Tyra men nu kände jag en sträng av irritation genom kroppen. När mitt barn var nyfött så struntade barnsmorskorna i vad läkaren hade skrivit i journalen och när jag frågade så skrattade hon och sa att läkare är så överdrivna och att jag inte ska bry mig om det, där satt jag med min nyfödda som jag visste blev sämre för varje minut och bara grät. Då kände jag mig förnedrad och fick ett trauma i form av förlossningsdepression. Men jag orkade inte ens anmäla.

    Men det är väl för att hon inte tränar hon är tanig? Klart man blir tanig om man inte har några muskler..? Det är väl muskler som är just kött på benen? Eller har jag missuppfattat hela grejen?

      Nej, det är nog mer Dessie som har missuppfattat det. Hon missade att man inte bara kan förbränna fett genom träning, utan att man även kan bygga muskler.

      Precis vad jag tänkte. Mina ben är riktigt beniga i otränat tillstånd. Men nu med mer styrka och löpning är de riktigt ”bulkiga” ☺️?

    Jag gillar att hon försöker, men hon tar i så att hon spricker och resultatet faller då som sagt platt.

    När jag läste inlägget ”Freedom” så blev jag till en början imponerad, men sedan kom slutklämmen med att hon övervunnit en rädsla som bestod i att visa sig i ett par jeansshorts….ridå.

    – jag hade kunnat döda för hennes kropp. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.