Skenhelighetens vackra ansikte..

Nellie Berntsson:

chris

Nellsan bevittnade en kvinnomisshandel i helgen och är i CHOCK!
I ett inlägg berättar hon om hur hon minsann ingrep och berättade allt för polisen och hyllningarna lät inte vänta på sig bland kommentarerna.
En enda – den av Cecilia90 – ställde frågan om huruvida Chris Brown fortfarande är ”goals” och superhet eftersom han fällt för exakt det som hon förfasas över i inlägget.

Än så länge – inget svar. Jag fick ett mail av denna Cecilia med en skärmdump på kommentaren eftersom hon inte trodde att den skulle släppas igenom.

Jag skulle också vilja höra Nellies syn på saken men jag har en känsla av att den kommer lysa med sin frånvaro på samma sätt som hennes utlovade inlägg om Chris Brownkonserten.

22 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag har också ställt frågan nu, läser inte hennes blogg men kände för att kommentera när det kom upp här 😉
    Cecilias kommentar är kvar men Nellie har inte svarat på det 😉

    Är det Nellie själv som har skrivit texten?
    Då det upprepar att hon är bara femton år och är cool för sin ålder.
    Om hon är så cool för sin ålder.
    Varför har hon ännu inte skrivit sitt inlägg om Chris Brown?
    Är det vara cool att inte skriva om det?

      Alltid är det så, i vissa lägen ska det framgå hur ung hon är och det hon då gör är beundransvärt. I andra att hon snart är året över vad hon är för att verka vuxen. Detta har spelats på i texter i flera år beroende på hur de vill framställa henne just beroende på inlägg

    Jag brasklappar mitt inlägg direkt. Hatar hatar kvinnomisshandel.

    Men…. från det Nellie berättar. Om någon upprepat sparkar på en så är det en provokation. Att mannen slänger ut kvinnan från bilen i det läget är fullt förståligt. Det låter dock på Nellie som att han tar till för mycket våld men vi har alla våra gränser när vi tappar fattningen. Hade någon sparkat på mig så hade jag också grabbar tag i deras hår för att få dem att sluta.

    Nu är ju poängen med inlägget ett annat och det håller jag helt med om. Hur kan hon gilla Chris och inte fatta vad hon gör när hon ger honom utrymme. Och om hon nu är chockad över vad jag tycker låter som att någon blivit provocerad och överreagerat på det, hur i hela fridens namn kan hon då bortse från det Chris gjort?

      Förstår vad du menar, det är så konstigt att hon gillar chris brown…
      Men en sak undrar jag över av det du skrev. Om någon hade sparkat på dig, hade du verkligen gått till motattack då? Även om det bara var för att stoppa? Hade det inte varit bättre att försöka fly?

      Själv hade jag i det längsta försökt avlägsna mig från platsen och enbart om jag inte hade något val slagit för att försvara mig.
      Den där mannen hade ju möjlighet att gå därifrån när hon sparkade, istället tryckte han in henne i bilen och ”gav tillbaka” tusenfalt.
      OBS, skriver inte detta för att tjafsa utan tycker bara det är intressant att diskutera.

      Kom på att du kanske menade så som jag skrev… Att om du inte hade något val så hade du tagit i håret.

        C. Som jag skrev, han överreagerade.

        Jag hade som du gissade antingen tagit tag i håret för att få hen att sluta, men tänker också att om det inte var första gången hen sparkade på mig så hade jag blivit arg och fel som det är svarat med samma mynt.

        Tänker i det här fallet att han KANSKE bara ville ha ut henne från bilen till varje pris.

        Tänker också att vi alla kan bli provocerade till att göra dåliga saker.

        Ungefär så.

        Tack för svar. Ja vi är ju bara mänskliga och jag kan tänka mig att man i ren reflex också ger tillbaka. Men nu menar jag inte detta fall hehe. Tycker att han gjorde helt fel såklart.

        Men han ville nog inte ha ut henne till varje pris, skrev inte nellie att han tryckte ner henne på golvet i bilen? Jag har nog fel, sitter med en gammal mobil och kan inte kolla inlägget samtidigt som jag skriver.

        C. Jag blir inte klok på vad Nellie menar. Hon skriver att han tryckte in henne längre in i bilen och att han lyfte handen men aldrig att han slog.

        Det hela är väldigt rörigt och jag kan inte reda ut vad som är vad i det fallet Det är så klart alltid fel att svara våld med våld. Vi är helt eniga. Men jag vet tex vad jag skulle gjort om jag fick tillfälle mot någon som våldtagit mig.

        Men vi kommer från det viktiga och det är att inte stötta någon där vi verkligen vet vad som hänt. Jag kommer aldrig lyssna eller promota en dömd kvinnomisshandlare som Chris.

        Illa att Nellies mamma inte hjälper henne med den insikten. 🙁

        Håller helt med. Gick tillbaka och läste och det är lite rörigt.
        Ja det är faktiskt bedrövligt att inte Nellies mamma hjälper henne med det. Men som jag har förstått så är Nellies mamma… Äh vet inte hur jag ska formulera mig så struntar i det. Har inte fått en sån bra bild av mamman helt enkelt.

        C. Ha ha ibland fattas man orden. Förstår vad du menar. 🙂

      Det kan ju vara så att man sparkar för att hålla någon borta. Dvs mannen hotar alt har redan börjat puckla på kvinnan. Hon lyckas hålla honom borta med sparkar ett tag.

      Vi vet inte alls vad som skett. Eller om storyn vi matas med stämmer helt.

        Jenny. Precis min poäng. Vi vet inte. Men att Nellie tar ställning från det hon sett är lika snett då det hon såg var att kvinnan började. Med det sagt så kan du ha rätt men det är inte det Nellie såg eller beskrev.

    Jag är lite mer nyfiken på varför dom inte kontaktade polis med en gång. Dom har kollat att kvinnan är ok, sett till att hon har fått kontakt med någon och sedan beslutat att lämna henne ensam och åka därifrån. Hade dom inte mött en polisbil på vägen och flaggat ner dom så hade dom bara fortsatt åka. Eller har jag missuppfattat det hon skriver?

    Nu får jag fan nog av Tyra!!! Nu klagar hon redan på sjukhuset och hur hon minsan ska skriva när hon orkar om hennes två värsta dygn hon haft när hon blivit dåligt behandlad när hon låg två nätter på kirurgen. Hur fan kan hon alltid i vad hon än gör nödvändigt liva att hon minsan ska kriga vad som hänt och hänga ut åt höger och vänster. Jag tror fan hon är korkad eller helt enkelt vidrig att ha runt sig och därför hon anser sig bli dåligt behandlad överallt när hon inte har sin handplockade personal runt sig. Knepiga jävla människa!!

      Jag har tolkat Tyras uppförande som det av en missbrukare.. Generellt slår missbrukare som inte erkänner sitt missbruk (det kan frågas om verkligen Tyra gjort det eftersom hon uppför sej som att hon är ”helad” från dag till dag) ifrån sej och skyller på andra. Allra mest när dom blir trängda eller hindrade i sitt missbruk. Min pappa slet ut sin kateter och alla dropp själv och skulle minsann gå hem efter en hjärnblödning (framkallad av alkoholabstinens!) och två dygn i respirator. Hem til ölen. Jag tror inte hon mår särskilt bra, och det är synd att allt hamnar på hennes blogg. Hon hör saker som inte kan göras ogjorda och skadar b¨de andra och sej själv/sitt varumärke.

        Hon GÖR saker – både andra – ska det stå.

        Tror också det. Sen tror jag att Tyra har mycket känslor (det har hon ju skrivit om) och kanske agerar efter dem lite väl snabbt. Tror att hon skriver saker när hon är uppeldad och inte hunnit tänka efter.

    För mig är en god gärning något som utförs i det tysta, utan egen vinning och utan att man söker bekräftelse och beröm för sin gärning.
    Det här faller inte under den kategorin…

    Ta upp hennes prestation på ”jobbet” hon gjorde på Falsterbo, så dåligt! Att få betalt & ta cred för det är sjukt för hon sa ju Max 20 ord sammanlagt …

      Vad var det för jobb?

    Hon la nyss upp på snapchat att hennes Crush är chris Brown så tydligen har upplevelsen inte ändrat henne syn på chris

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.