33 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nellies tidigare ponny Elvis, som var dålig och som de skänkte bort för att han ej kunde mer än skrittas. Han skulle väl bara skrittas resten av livet och äta gräs. Enligt mamma Berntsson så tävlade han med sin nya ägare idag så han kan visst gå ändå. Konstigt då han ju var helt utdömd

  Det står i kommentarerna under att han får ridas så länge Haninge visar stt han har ont av sin skada som är permanent

  Älskade avsnittet!
  M måste har Sveriges mest behagliga röst att lyssna på.

   Jag VET! Gammal skådis och gör fortfarande en massa speakerjobb.. <3

   Han hälsar att han kommer bli fullkomligt odräglig ikväll.. =)

    Haha tycker jag han förtjänar. Han kan börja spela in ljudböcker tycker jag

  Så mitt i prick. Nellies mamma kommer få spader bokstavligt talat och jag lovar att det kommer vara bråk och liv i familjen i kväll. Hatobjektet kommer vara den där bloggbevakningssubban som lägger sig i deras framgångsreklamblogg ???

  Jag är säker på att det är mamma Berntsson själv som skrivit inlägget, hon och Nellie skriver så annorlunda. Tycker att det är ännu skrämmande när en vuxen person har en tankeförmåga som en tonåring (dvs. outvecklad), och på riktigt hävdar att skvallerbloggar = våldtäkt och rasism. ”Trevligt” sätt att håna och förminska våldtäktsoffer.

   Nellies mamma är inte den vassaste kniven om vi säger så. Det har vi sett otaliga bevis på genom åren.

  Väldigt välformulerat och väl uttryckt! Och om man ser dina inlägg om NB som just granskning och bevakning, blir det hela allt annat än skvaller och det välkända #näthat . Det vore ju fruktansvärt om företag som drar in miljonbelopp, och som får sina inkomster från just barn, inte tålde att granskas, inte FICK granskas. Att ideligen kalla granskningen för näthat och liknande, är obehagligt och skrämmande. I ett demokratiskt land SKA företag, inte minst de som tjänar sina pengar på okritiska barn, synas i sömmarna OCH tåla att man påpekar missförhållanden.

  Nellie själv är både jätteduktig och framåt och med massor av go, men hon behöver inse att man som företagare har ett ansvar och att man måste tåla att synas och få felaktigheter påpekade. Jag har sett videos där hon rider för tränare och tyckt att hon varit så bra på att ta kritik, hur hon tagit till sig instruktörens kritik och rättat till sina ”fel” och därmed förbättrat sin ridning ytterligare. Något som ofta är svårt, men som hon klarade strålande och utan att käfta emot eller gnälla. Tänk om hon kunde vara lika bra på att ta kritik mot sitt företag?

  Off topic och förlåt om du redan nämnt det här på bloggen, men vart i Småland är du ifrån?

   Född i Emmaboda och uppvuxen i Nybro. ?

    Jaja men det förklarar varför min sambo som kommer från norra Småland och du låter helt olika när ni pratar ?

  Hej!
  Lyssnade på din första pod nu och den var jättebra precis som din blogg. Har bara en fråga. Jag fattade det som att du utan att ha haft någon kontakt med Tyra tidigare, kontaktade henne för att erbjuda citodon eller liknande? Tyckte det lät konstigt så undrar om jag fattat fel?

  Vill bara visa min uppskattning till dig CAM som bjudit på en enormt bra uppdatering och podd idag ?

  Tråkigt att Nellie väljer att godkänna enbart de kommentarer som passar henne. Jag är en av de som skickat enbart hyllningar och hejarop i hennes kommentarsfält, när man för en gångs skulle ställer sig frågande till hur bloggen egentligen drivs och vill ha en kommunikation så väljer hon att ignorera. Läggs väl antagligen i högen som näthat. Tråkigt.

  Bra avsnitt idag btw. Jag som ändå tyckte att de tidigare inte var i min smak lyssnade idag på hela 😉 Det tar sig. Du hamnar dock lite i skuggan Cam, sorry men vem kan mäta sig med M’s härliga stämma?! Sedan en intressant sak jag uppmärksammade är att det märks att du Cam är sådan som säger precis vad du tänker och tycker, medan M är lite mer försiktig, lite mer .. vill inte kalla det konflikträdd för det känns inte rätt, men bred kanske? Får fram sin åsikt men på ett något finare sätt, liksom utan att trampa någon på tårna. Vill inte påstå att det ena eller andra är mer rätt eller fel, mest bara en tanke som slog mig att ni diskuterar lite olikt 🙂

   Saklig?

   Håller inte med om att CamCam hamnade i skuggan. Jag tycker de kompletterar varandra perfekt och jag för min del gillar folk bättre som är rakt på sak så att man inte behöver fundera på vad hen egentligen menar oavsett om man för fram det diplomatiskt eller inte så gillar jag inte tveksamheter.

   Kort och gott så är de ett radarpar.

   De funkar för att de är just de två. M hade inte varit lika mycket till sin fördel utan CamCam och M hjälper C att få fram allt hon tänker och vill få sagt.

  Tyra:
  *”axeln drogs ur led, och på sjukhuset drogs den tillbaka i led på 3 olika ställen….
  två av dom ställena runt axelleden så var det även 2 frakturer, ena mot skulderblad och andra mot nyckelben…
  *Höften hoppade också ur led…
  *brutit hela bäckenbenet i sidled. Självklart ska JAG få en fraktur som ingen av läkarna på Ortoped-avdelningen nånsin sett förut …
  *musklerna runt om skelettet i höften brustit
  *Jag befinner mig såklart fortfarande på sjukhuset och jag bör tydligen vara här i några veckor till en början”

  Är det normalt att hon redan kan röra axeln? utifrån hennes senaste bilder.
  Men.. det känns som hon bara har ljugit och överdrivit det mesta..

   Men ärligt talat, vem bryr sig? Hon har skadat sig riktigt illa och det är inget annat än synd om henne just nu :c

    Helt ärligt, vad hjälper det att tycka synd om henne?

    Klart jag tycker synd om henne, lika synd som alla svältande barn i Afrika och alla som drabbas av något hemskt eller har det svårt på något sätt. Dock så tycker jag inte att man ska överdriva en skada för att få ”mer” medlidande. :/

    Ortopeder misstar sig inte i fråga om vårdtidens längd med så mycket som många veckor, om inte någon svår komplikation inträffar. Så ja, Tyra har överdrivit detta.

    Hon skrev även att höften hoppat ur led men hoppade rätt när hon ställde sig upp. Det kan inte heller stämma. Man kan inte ställa sig upp och stå på en höft som är luxerad. Dessutom skrev Tyra att hon hade ”brutit hela bäckenbenet som börjar framme vid troskanten och går runt kroppen bak till svanskotan i sidled hela vägen”. Efter att ngn ortoped ifrågasatt bland kommentarerna visade det sig inte vara något brutet höftben, och ortopeden skrev att det måste vara en spricka om det inte behövs opereras.

    Att Tyra är uppe och går så snabbt beror ju inte på att hennes vilja är så stark som hon vill få det till, utan att hon överdrivit skadan. Det är väldigt nonchalant mot de med svåra bäckenfrakturer, eller sjuka på annat sätt, att hävda att 80 procent av hur snabbt man blir bättre beror helt på ens egen vilja.

    Nu skriver hon även om att hon ville minska smärtlindringen ännu snabbare än vad läkaren tänkt. Varför när hon skrivit att hon haft mer ont de senaste dagarna? Det tror jag inte på. Det var inte många månader sedan Tyra påstod sig vara fri från tramadol, och utifrån att ha läst hennes blogg tror jag att hon fortfarande är beroende och tar tramadol på egen hand ihop med smärtlindringen hon får på sjukhuset. Hennes terapeut skulle ju tom komma till sjukhuset. Varför om hon inte missbrukar /är beroende fortfarande?

    (Jag är sjuksköterska som arbetat på både akuten, operation och beroendevård så jag har en viss erfarenhet jag utgår från, tar inte bara saker ur luften. Även läst Tyras blogg flera år).

   Jag har haft en fraktur i axeln, sparkad av häst. Det tog fem veckor precis som ortopeden hade sagt att det skulle ta innan jag kunde använda armen igen. När jag försökte använda armen, handen för att bre smörgås eller liknande gick det inte, jag hade ingen styrka, armen lydde bara inte och gjorde så satans ont. Jag kunde absolut inte klappa mina hästar som Tyra visar på fotot med Mille. Aldrig att jag var utan min mitella, det gjorde så ont att det skulle jag inte ens tänkt tanken. Jag fick också glapp/ instabilt i axelns kulled av hästspark.

   Jag har tidigare fått min lilltå avtrampad av häst. Det var ingenting, det gjorde ont, men bara att fortsätta gå, inget jag behövde ta hänsyn till.
   Men axeln gick inte att använda och gjorde verkligen ont.
   Så när Tyra skrev att det handlar om vilja att bli bra, så hon kommer att vara snabbare än vad doktorn har sagt att det kommer att ta.
   Så tycker jag att det är skitsnack, det handlar inte om vilja, det tar den tid det tar för kroppen att läka ihop skadorna.

    Rip lilltån <3

  På en blogg som har ett såpass starkt censurerat kommentarsfält som Tyras har – hur kan en sådan här kommentar godkännas? Känns det verkligen ok? På en hästblogg, som läses övervägande av unga tjejer och som just nu endast handlar om Tyras lidande och ”väg tillbaka”. Blandat med reklam för Star Rider.
  http://ridingbytyra.se/2016/07/17/sondag-3/#comments

   Ja det kan man undra, mina kommentarer blir inte godkända någonsin och jag frågar bara saker på ett trevligt sätt men de gallrar hon bort varje gång

   Sexleksaker har väl aldrig lett någon i fördärvet, haha. Det vore nog bra om tonårstjejer lärde sig mer om sin kropp och använde sexleksaker. Nu vet jag inte hur unga läsare Tyra har – men det känns onekligen som ett märkligt ställe att annonsera på om bloggen läses av tolvåringar. Som att sätta in annonser i Kamratposten…

  Helt OT men gick in på Svenska bloggare för första gången på veckor pga uttråkad och detta är alltså hennes caption (eller vad det kallas)
  ”Välkommna till Sveriges absolut bästa skvallerblogg. Denna blogg uppdaterar om allt skvaller som kan tänkas i bloggvärlden. Uppdateringen är den absolut bästa genom tiderna av skvallerbloggar”

  Driver hon eller? Wow…

   Den captionen stämmer in på camcams blogg, inte sb. lol!

  Nu behövs det en blogg som går igenom vad alla bloggare säger i sina poddar och Youtube videos för oss som hatar att lyssna/titta :O

  Tack för detta! När kom nästa?? ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.