Sant eller falskt?

KnivMicke – som tidigare varit tillsammans med Sindy som han har en son tillsammans med verkar inte vara så vänligt inställd till sitt ex, i alla fall om man ska tro den här konversationen från Instagram.
En läsare skickade den till mig men jag kan inte se den i hans feed och undrar över äktheten.
Är den fake eller har han tagit ner den tror ni?

Och snö? Är det kokain eller önskar Sindy helt enkelt att få dra på sig snowjoggers och Bävernylonsoverall och göra en snöängel?

 

1 kommentar

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jo jag såg när den låg uppe men det var i ca 20 min bara.

    Såg den också. Han var lack för att Sindy pratade så ”fint” till den där killen, att hon skrev att hon längtade efter honom och grejer. För han trodde att hon ville kämpa för deras förhållande, de har gått i parterapi osv… Han var också sur för att Sindy hade hängt ut hans snedsteg och då kunde han hänga ut den här printscreenen.

    Iom att de har barn känns den här uthängningen en aning värre då jag antar att de kommer bli soc anmälda iom sonen de har och jag tror inte soc bryr sig så mycket om otrohet som de gör om narkotika.

    Elakt värre. De har ändå ett barn ihop.

      Jag vet inte om jag tolkar din kommentar fel men menar du att det är negativt om de blir soc anmälda? Om hon missbrukar droger hoppas jag verkligen någon kliver in och ser till att barnet skyddas! Soc är inte till för att jävlas utan att barnens rättigheter följs och att hen växer upp i en trygg och säker miljö.

        Nej gud, du har såklart helt rätt. Jag uttryckte mig fel, och ångrar min formulering.

        Självklart ska Lucy få en trygg uppväxt!

      Jag förstår inte hur du kan resonera så barnsligt.
      När blev otrohet okej?
      När blev droger okej?
      Båda två har ju problem och brister som dom behöver lösa.
      Man behöver inte vara en fjortis och ta någons parti, inte när båda beter sig omoget.

    Men va? Var det inte senast igår de skulle satsa på sin realation igår? Iaf enligt Sindys blogg.

      Jo så var det. Idag undrar dock Micke vad man gör som singel i Sthlm….

    Såg detta inlägg också men togs snabbt bort, så äkta är den.. nödvändig var den dock inte kan jag tycka

    Inte ett dugg förvånad.. Vi som hängt med från början med både sindy o Micke vet hur sindy fungerar och att det finns en anledning till alla hennes besök på psyk, självskadebetende och missbruk. Folk som tror att hon förändrats bara för hon fick en son…nja. Möjligtvis blivit mer ”diskret” med sitt liv och sina missbruk. Men hon är samma skit. Och beter sig som en fitta mot Michael som hon gjort under alla dessa år så jag förstår att han var otrogen till slut

      Wow, vilken härlig människosyn du har.
      Tydligen finns det bra anledningar till att vara otrogen.

      För det första: Självskadebeteende och besök på psyk beror ju uppenbart på att hon inte mår så bra, så ja, där har du räätt i att det finns en anledning. Det är ju inte så att sånt görs bara ”på kul”. Missbruk kan vi bara spekulera i, men antagligen även där pga att hon inte mår bra.
      Sen vad gäller otrohet så finns det ALDRIG en anledning att vara otrogen. Trivs en inte i sin relation så lämnar en den INNAN en går och är med någon annan. En kan inte både ha kakan och äta den, som det heter.

      Jag känner varken Sindy eller Michael och har inte vart jätteinvolverad i deras förhållande, som vissa andra verkar vart, men utefter vad jag läst så verkar det ju som att tjejen är sjuk och behöver hjälp och stöd (baserat på hennes tydliga farande in och ut på psyk och självskadebeteende som det pratas om) och inte att det skrivs en massa skit om vilken idiot hon är, från folk som inte känner henne.

      Sluta vara en misogynist, det finns inget negativt med en fitta! Sluta kalla folks olämpliga beteenden för ”fittigt”/vara en ”fitta”.

    Inte för att dra alla unga över en kam men såhär blir det lätt när ”barn” får barn suck
    Tycker synd om sonen, när föräldrarna inte är mogna nog att sköta sitt liv/relationer med barnets bästa i åtanke.
    Tragiskt om det är knark med i bilden, tragiskt att de blottar sig i social media.

      Jag tror dock inte att det handlar om generellt unga. Även om du nu utmärkte att -alla- unga inte är så. Många vuxna beter sig tyvärr som skit när det tar slut med partnern, trots att barn är involverade. Så det är nog människor det är fel på, inte ”unga” i sig. Vet inte om du förstår hur jag resonerar här, kanske blev lite snurrigt! 🙂

      Kan också tycka att de inte har med åldern att göra, blev själv mamma vid 19 med en lika ung sambo och vi är inte sämre föräldrar för det. Finns nog minst lika många ”äldre” föräldrar som beter sig värre.
      Nu kanske jag låter bitter men blir ibland så less på att folk ska döma unga föräldrar..

      Hur mogen eller redo man är har inget med åldern att göra. Psyket däremot och den egna personen.

        Klart att åldern har betydelse. När man är lite äldre har man för det första fler erfarenheter av livet, men också ett mer utvecklat konsekvenstänkande.
        Därmed inte sagt att det inte finns unga människor som tänker efter före, och agerar vuxet. Viceversa finns det äldre människor som fattar ogenomtänkta beslut.
        Den här typen av tjafs är vanligare bland yngre då de ofta handlar i stunden. I det specifika fallet skulle jag också vilja tillägga att den yngre generationen, och speciellt i STHLM, är nog överlag mer offentliga och aktiva på sociala medier.

    Jag kan för mitt liv inte förstå hur man kan hålla på med knark när man har barn. Att man väljer att knarka fast man vet vad knark(i det här fallet kokain) gör med kroppen. Och att socialen med all sannolikhet skulle ta barnet om det kom fram. Usch.

    Det verkar som både Micke och Sindy har behov att ”ha rätt” inför publik.
    Då hjälper det inte att man efter ett tag lugnar ned sig eller ångrar sig och raderar det man skrivit.
    Val och konsekvenser. Helt enkelt.
    (Kolla din mejl Camcam.)

    Haha så kul när man känner killen som skriver o inte visste att han höll på med detta ?

    Under inlägget ”Kissie blir kallad för hora” på skvallerbloggen så låter Madde/Sandra rasistiska kommentarer stå kvar. Tycker alla ska bojkotta den bloggen, det är inte första gången hon låter rasistiska kommentarer stå kvar. Kommentarer med ”Bloggbevakning” raderas på en gång men n-ordet är tydligen okej. Visar ganska tydligt vad Sandra/Madde har för åsikter. Blir äcklad.

      Borttaget nu efter arga kommentarer.

        Stör mig på att hon tog bort allt. Det var några bra kommentarer med en bra poäng men kritiska mot skvallerbloggen. Och då togs de bort i samma veva…

      Av samma person ”Andrea” som är inne och skriver rasistiska kommentarer i flera bloggar, bland annat den här. Som anser att vita kvinnor som frivilligt har sex med en mörkhyad man låter sig betäckas av dem (plus n-ordet). Som om vi med mer melanin i hyn vore några slags djur. Fy fan!

        Det är så jävla äckligt med personer som skriver sånt. Men jag såg nu att Andreas kommentarer ändå ligger kvar! Såg fel förut. De är kvar. Vad fan?!

        Det var typ 44 kommentarer förut (var dock inte in och läste) sen när jag var in lite senare var det bara nånting på 20. Så det är många borttagna men kommentarer från Andrea är kvar :S

        Se vad jag skrev om Einstein.
        Jag accepterar inte rasistiska uttalanden

      Det är riktigt jävl.,t att logga in sig på hennes blogg

      Nu klockan 21.22 står de rasistiska raderna kvar.
      Jag får tyvärr mina förofattade åsikter om denna person…

      Morr…

        Både ni och jag har våra förofattade meningar och fördomar.
        Som jag själv försöker att bearbeta bort.
        Då tar jag till mig dessa rader av Albert Einstein.
        ”Det är lättare att spränga en kärnatombomb än att ta bort en fördom”.

      Gå om skolan. På allvar! Om du inte förstår varför en vit person inte kan använda n-ordet, gå om skolan. Din okunskap är skrämmande.

      Inte alls, jag vet att vita tog sig rättigheten till att ta dem till slavar, vilket naturligtvis är fruktansvärt. Men samtidigt kan jag faktiskt tycka att, lite humor måste man få ha. Hur kul blir det annars.

      Kan inte du bara gå in på toaletten och vira in sig i lite skithuspapper och spola ner dig som den skit du är? Har du tur så fastnar du i gallret på reningsverket och kan få äran att pryda deras fyndskåp under titeln ”största skitkorven som någonsin spolats ner”. Då tillför du samhället något åtminstone.

      Sån stor skitkorv som jag nu är så blir det stopp om jag försöker spola ner mig själv.

      Fint att vara i fokus?
      Du härjar överallt med din rasism.
      Stick ner i ditt råtthål med toalettpapper omlindat om svansen.
      PS.jag känner igen typen från Flashback som vill härska och trycka ner andra som inte har samma åsikt som dem.
      Har man inte samma åsikt som de så fixar de till att man blir blockad.

        Men Anna-Lena, det är ju exakt det du själv gör i din kommentar – härskar och trycker ner p.g.a. meningsskiljaktigheter. Du kanske tror att du gör gott, men du sitter ju fan bara och hycklar. Fattar du inte det?
        Det är ni hycklare som är värst – ni som tror att ni tar strid för en god sak men som inte klarar av att ta striden med er själva. Så länge folk som du helt saknar självinsikt så är och kommer ni alltid att vara en del av problemet. Ner från hästen och var lite konstruktiv! Ni är så jävla skenheliga att man spyr.

          Vem är du ”Jane”?
          Som endast kritiserar ett inlägg efter några dagar.

      Jo men ni skitkorvar saknar ju ryggrad så det går alldeles utmärkt att klämma ner sig. Använd bara samma uppfinnerikedom som när du hittar på alla dessa korkade kommentarer som du lämnar överallt.

      Uppfinnerikedom, tack det tar jag som en komplimang!

      Klickar man på personen ”Andrea” så kommer det upp vilka inlägg hon skrivit i.. Många rasistiska kommentarer som Sandra/Madde låtit vara kvar. Håller med, borde bojkotta den bloggen!

        Exakt. Hon har uppdaterat bloggen nu med ett ”nu räcker det”. Hon vägrar ju erkänna själv att det finns massa godkända rasistiska kommentarer. När vi då vet att hon är jävligt snabb på att radera vissa kommentarer så framstår hennes inlägg bara dumt.

      … ? med dina kunskaper i selektiv läsning så förstår jag att du är så full av fördomar.

      Hon försöker ju dessutom bortförklara sig med att hon jobbat! Jaha, och alla andra rent av vidriga kommentarer denna ”Andrea” skrivit då, som får stå kvar? Bland annat:

      Homofobiskt: http://stoppapressarna.se/svenskabloggare/amir-vill-skaffa-barn-i-framtiden
      Islamofobiskt: http://stoppapressarna.se/svenskabloggare/dessie-tycker-inte-att-en-sloja-ska-ta-bort-mojligheten-till-jobb
      Rasistiskt: http://stoppapressarna.se/svenskabloggare/dessie-gillar-dominanta-killar

      Jag hoppas folk bojkottar Maddes skit blogg!

      Fast vad rappare rappar om hör ju inte hit egentligen eftersom de inte skadar någon. Däremot kan inte du gå runt och säga det som du precis sade nu. Det finns inte någon humor i det utan det är endast nedsättande ord som används för att kränka någon. Sedan betvivlar jag att du ens skulle våga säga det ordet till en svart person du mötte på gatan.

      Fast hon har ju förklarat sig, herregud. Hon har ju lagt in nu så att man inte ska kunna skriva det ordet nåt mer. Jag kommer inte bojkotta bloggen för att människor som kommenterar skriver såna saker som hon sedan raderar när hon kan.

        Kommentaren var till Andrea men hamnade så långt ner bara haha.

      Jag var in o kolla och det står raderat när jag kollar iaf, däremot har hon Andreá vart in här o lämnat samma kommentar dom inte är borttagen. Det är tydligen dock okej när dom ligger i den här bloggen.

        Hon har fått en varning och lämnat den här bloggen för hon är inte välkommen här.

    Men kan inte det vara en bild som är printed för längesedan?

    Kan ju oxå vara fejkat.. Lätt att komma överens med en vän där man låtsas svara som sindy fast de egentligen är kanske en Pelle som han skriver med.
    Tydligen ska dom ju även mötas på nått ställe som öppnat vid vad jag uppfattar den som 17,30 vilket är en konstig tid för nått att öppna.

      Det är Kallis i Visby, Stockholmsveckan, det öppnar redan vid 12 på dagen:)

    Men dom börjar ju konversationen kl 17.48 så visst vid 18 tiden blir de ju som stället öppna antagligen.

    Ett litet försvar för Micke.
    Den 18 juli 2016 på hans instagram hade han enskilda bilder med rubriken ;Before and after
    Fyra rutor med bild med: Cocain, alkohol,crack, pokémon go.
    Den som RIKTIGT såg fräsch ut var pokémon go.
    De andra såg riktigt bedrövliga ut.
    Om man sätter ut dessa bilder,så förmodar jag att personen i fråga inte använder droger.
    Kanske därför han lasrar sitt ansikte för att inte se ut som en drogmissbrukare?

      Får man massa tatueringar i ansiktet av att bruka droger?

        Nee, man tatuerar sig väl massor i ansiktet om det inte står rätt till i huvudet snarare.

      Min sambo har tatueringar i ansiktet eftersom det är snyggt, så enkelt är det.

    Så jävla pinsamt när människor tar all skit med varandra offentligt, speciellt i relationer medan dom är arga.

      ”vvv” såhär har dom alltid hållt på.. Jag har hängt med sen dom träffades och har sett både de ena och det andra som dom lagt ut offentligt så fort dom haft minsta lilla tjafs. Värst är sindy..hon har utan att överdriva skrivit ut så sjuka detaljer om deras förhållande o alla deras problem som jag inte förstår varför man känner ett behov av att dela med sig till andra. Vid ett tillfälle hade dom ett tjafs om någon tjej som sindy var svartsjuk över att Micke snackade med, och allt eskalerade och hon skulle skära halsen av sig o.s.v så till slut blev hon inlagd på psyk den natten. Och detta skrev hon ut själv på bloggen. Hon har alltid haft grova psykiska problem o det förvånar mig inte alls att hon fortfarande håller på med droger när hon festar. Hade förvånat mig ifall hon INTE höll på.. Hoppas någon anmäler detta till soc för jag hoppas det blir en utredning av det hela då jag inte är ensam om att tycka att sindy behöver vård. Att hon ens lämnar sin son hos sitt ex för att själv dra iväg o punda o fixa cola. Vidrigt

        Varför anmäler du inte själv om du tycker det är så viktigt?

        Nähe du. Det blogginlägget läste jag samt och jag har följt dem noga. Den där hon blev inlagd för att hon skulle ta livet var sig eskalerade när de bråkade om städning. Och sindy trodde Micke skulle lämna henne. Så det var inte alls något svartsjuke drama. Inte för detta kanske är så mycket vettigare… Men rätt ska vara rätt. Tror du inte mig är det bara att googla fram det inlägget så ska du se.

        Hängt med? Du menar att du läst om dem online eller har du faktiskt varit där vid deras sida och sett hur olämpliga dem är?

        Lämnar sin son hos sitt ex för att punda?
        Prova skriv om meningen till att barnet är med sin pappa. Punkt. Att punda kan va vidrigt ja, men att ett barn är hos ena sin föräldrer är det inte.

        ”gabbi” om du nu har rätt och anledningen till att sindy blev inlagd på psyk var pågrund av STÄDNING så låter det ju bara ännu mer sjukt om det ens är möjligt. Hon försökte alltså skära halsen av sig för ett tjafs som handlade om städning och micke i samma veva tog upp att dom borde göra slut. Detta var alltså anledningen till hennes psykbryt och att hon blev inlagd. Wow.. Låter ju verkligen som att denna människa var redo att bli morsa. Och även om nu Michael gjort något så fel som att vara otrogen så tycker jag inte det låter så normalt att hon slagit sönder rutan på deras tatueringsstudio och dessutom slagit honom. Är man vuxen o dessuton morsa så beter man sig inte så

    Thänk you for the censur på namnet!

    Måste va fake. Vrf skulle sindy skicka denna skärmdump till hnm? Den som screenshottat är den som skrivit så vrf skulle hon skicka det till micke

      Tror han har hennes lösen

      Han var väll hennes inloggning?

    1. Varför låter du namnet på den hon konverserar med stå kvar?
    2. Det kan lika gärna vara så att hon frågar för en väns räkning. Man kan vara i kretsen utan att bruka själv.
    3. Många verkar tolka det som att om man vill ta kokain en kväll så är det samma som att hon missbrukar dagarna i ända och inte tar hand om sin son. Skillnad på bruk och missbruk.
    4. Obs! Jag tycker inte att man bör ens bruka knark om man är förälder då det är olagligt och du riskerar att förlora vårdnaden om ditt barn. Prioriteringar! Men om vi talar om berusningsgrad så är det är lika illa att dricka alkohol som att bruka vissa andra droger under en tjejkväll eller partynatt då ditt barn är hos en barnvakt.

    Detta är lol. Dem bråkar i hennes kpmmentarsfält nu med

    Any time I am scrutinizing the net, on occasion I like to take a look at writings
    that I unearth. Commonly, I am able to uncover fresh material,
    or just a innovative new means for looking at things that I had not
    regarded earlier. In such a situation, I’m consistently appreciative.
    Considering the fact that I don’t have a chance to search online so
    much, mainly because of my work as an at home
    massage therapist, I make an effort to take full
    advantage of my activities on the web. https://inhomemassage.substack.com/p/in-home-massage-life

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.