Flitens lampa lyser!!

Bloggbevakningspodden:

podd

Vi håller på att sammanställa material för nästa podd – vilket inte är så svårt ska ni veta – men är nyfikna på vad NI vill höra oss prata om!!
Shoot!

40 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tyras mirakulösa tillfrisknande, hon måste tro på Gud som dessie.
  Eller allt ont hon måste gjort som drabbas av så mycket dålig karma för 20 gången på några år

   ”Vetskapen om att inte kunna få göra det man älskar mest och må bra av, på kanske 6-12 månader, det gör ondast.”
   Varför har hennes beräknade läkningstid gått från sex månader till det dubbla?

    Ja ta upp hur olika det kan vara och vad man räknar med innebörden av att mista ALLT. För Tyra är det att inte kunna rida på 6 månader, inte kunna gå på promenader med hunden och ha roligt med sina vänner. Fast enligt henne själv så hade hon ju antytt till läkaren att hon troligen skulle sitta på jästen mycket tidigare än vad han trodde…

    För mig betyder att musta allt att huset och familjen brunnit inne

    Men uppenbarligen tänker man olika ang detta

    I hennes sits hade jag varit rent av lycklig att jag faktiskt skulle kunna rida igen om bara 6 månader

    För att det låter mer dramatiskt!

    Det vore intressant om hon visar sina röntgenbilder som Agneta Sjödin gjorde om sin lårbensfraktur.
    Då hon glömde att kammoflera sitt preventivmedel.
    Ett tips till Tyra om hon har preventivmedel kan hon dölja med en Pokémon och vaginan med en blomma eller ett ?.

  Om du ska göra en podd så får du gärna sammanfatta den lite kort i ett vanligt blogginlägg senare!

   Jaa, bra idé för oss som inte gillar poddar!

  En annan fråga: kan du inte lägga till klockslag bredvid datumet längst upp i inläggen? Ibland saknar jag det 🙂

   Gärna på kommentarerna med 🙂

   /Hmm

    Håller med! 🙂

   Håller med! 😀

  Sindy och knivmicke

  Vet inte om det har blivit fixat (?) men annars skulle jag önska att man kan pausa din podd/spola fram. Det gick inte på din andra podd (den enda jag testat) och då orkade jag inte lyssna klart pga jag hade lyssnat halvvägs och skulle blivit tvungen att lyssna om 🙂

   Detta märkte jag med

    Jag kan pausa och spola när jag lyssnat från mobilen..

  Tyras ”skada”, och är det möjligt så undersök gärna vart hästen Fleur (?) tagit vägen..

  Någon annan som har märkt att Kenzas arkiv från 2008 och 2009 har blivit raderat? Skäms hon över det hon ha skrivit eller?

   Hon skäms över hur hon såg ut då. Image people

    Tycker hon var så gullig då. Alltid roligt att kunna kolla tillbaka på sådant. Jag skäms nog också över hur jag såg ut när jag var tonåring.

  Hur ser du på kissie blogg? Innehåll osv. Har hon förändrats eller är det en fasad, vad tror du? (klart hon har förändrats hon är 5 år äldre nu) jag märker att hon försöker provocera men på ett mer ”acceptabelt” sätt nu än vad hon gjorde tidigare.

  Hur dåligt tror du att Tyra, Dessie, Sindy mf.l. mår av det du skriver och kommentarerna det generar? Tror du någon av dem gråtit över något du skrivit eller kommentarerna här på din blogg?

   Det kanske de har men det är inte Camillas fel att de lägger upp saker på nätet. Bloggar man så får man finna sig i att vissa kan reagera. Om de har gråtit över något är ju det jättesynd men de måste ju inse att det inte är Camilla som är boven.

  Mer om familjen Berntsson!!!

   Ja!!

    Hur kommer man in på nellies arkiv och kan läsa bloggen från början?

   Nellieberntsson.blogg.se

  Knivmicke hade lagt upp på insta något om att sindys syrra har skickat in papper på att han inte ska få ha vårdnaden om sonen? Hann någon annan se? Han har tagit bort det nu!

   Camilla har redan skrivit om detta 🙂

    Aaaha ok! Måste ha missat det ?

  Nu är jag en av dem som tycker att det inte ska skrivas om Tyra varje dag, men f-n hon gör det inte lätt för mig….

  ”tyra_sjostedtKommentar som dök upp igår medan jag var inloggad på min blogg. Det är både vidrigt och helt skrämmande hur folk för sig ”anonymt” på nätet!? Det började redan på sjukhuset efter att ett visst monster börjat skriva på sin skvallerblogg om min olycka, och vinkla det på detta sätt! Hur ryggradslösa kan människor vara!? Inte ens i denna situation blir jag lämnad ifred! Jag har som sagt ignorerat, försökt vara stark och framförallt visa mig stark utåt till alla i min närhet och på mina sociala medier! Men igår skrev jag ett inlägg om de innersta känslorna. Jag försöker vara stark och positiv, men när man i själva verket blöder inombords, vill skrika av smärta, inte kan äta eller sova så är det svårt att hålla samman! I 18 dagar har jag fått bo på sjukhus på grund av mina skador. Brutet bäckenben, axel ur led och två små brutna ben runt leden i armen. Alla muskler som ör pajade. Det är skadorna på papper. Men skadorna i huvudet finns inte på något papper. Vetskapen om att inte kunna få göra det man älskar mest och må bra av, på kanske 6-12 månader, det gör ondast. Vetskapen om att min häst som jag åkt land och rike runt för att hitta står i en hage och jag kan inte ens klara av att ta in honom själv! Eller ta hand om min älskade hund som stått vid min sida 24/7 i över 3 år. Eller göra alla de roliga sakerna ihop med pojkvän, vänner och familj som jag längtat så mycket efter! Eller att hela mitt företag handlar om fina hästprodukter och varenda minut som jag måste jobba påminns jag om att jag inte kan rida längre. Och på det få läsa såna här kommentarer och uppleva den ondska som finns i världen och bli utsatt för den ondskan själv, just precis nu, till och med i den situation som jag befinner mig i…det är svårt att förklara. Kan försöka sammanfatta allt med en emoji: ?”

  Det var ju inte precis så historien ser ut eller hur saken börjat. Att hon sedan lägligt glömt bort att hon är orsaken till att CamCam har en inkomst färre fallerar hon att berätta…..

  /Hmm

  Camcam, kan du inte spana lite på Beatrice Forsell? Hon påstår att hon köper alla sina designerväskor och kläder själv men med tanke på att hennes föräldrar gav henne en Mini Cooper så tror jag de skjuter till en del pengar med.

  Mer Mogi!

   Hade aldrig hört talas om den bloggen. Va in o kollade… snacka om opersolig! Bara bilder från hotell, på vad dom äter och på hennes snubbe. Inte fan kan hon tjäna pengar på den bloggen?!? ?

    Vore kul om just Mogi synades lite. Kan inte heller få ihop hur (OM) de kan leva det livet de lever utåt när man har en sådan tråkig blogg om samma jäkla frulle i vart och vartannat inlägg, knaper statistik och låg inkomst. Egentligen vill jag inte ge bruden någon uppmärksamhet men jag tror att om det är någon som visar en jäkligt överdriven och overklig bild i bloggvärlden så är det denna nippertippa.

  Det enda som skulle få mig att lyssna på en podd är om du gjorde dem i lite dokumentäranda där du gräver och berättar fakta och sen får du gärna spekulera också såklart.
  Favoriten att höra något om nu…MOGI! jag vill veta allt, barndom, uppväxt, resor, vad som pågår helt enkelt.

  Någon mer som inte kommer in på Dessies blogg?

   Jag kommer in. Har inte hänt nåt sen hon ”levde livet” vid sjön den 24:e…

   Dessie kanske..?

  Vaaaaad är det som händer med Odd och familjen BB?! Spekulera! Är han en dåre? Du såg ju honom på någon bar vill jag minnas.

   Haha.. japp, vi var på O’Leary’s samtidigt innan Sverige-Walesmatchen – han var där med sina bröder.
   Han är knappast någon dåre skulle jag tro. Han gillar ju fotboll! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.