Karma doesn't have an H either..

Tyra:

tyra

Tyra bemöter nu alla kommentarer som ifrågasätter hennes skador då många verkar tycka att hon gjort en väldigt snabb återhämtning efter att ha skrivit att hon inte kommer kunna gå normalt och helt plötsligt står upp på sina bilder och ser hur fräsch ut som helst.
People, people, people – glöm inte bort – som med allting annat på sociala media – att det vi ser är en ögonblicksbild. Ingen av oss vet som hände innan eller och ingen av oss vet vad som hände efter..

Men jag kan förstå läsarnas misstro och skepsis eftersom Tyra är känd för att överdriva.
Eller egentligen inte ens överdriva – hon verkar inte kunna filtrera eller välja/gradera sina konflikter utan allt som händer henne är alltid ”det värsta som hänt henne” och ”ni kommer inte tro era öron”, ”jag har aldrig varit med om någon så fruktansvärt tidigare”oavsett om det handlar om en faktisk petitess som att mobilen inte fungerar och nu när det faktiskt HAR hänt henne något allvarligt så litar inte läsarna riktigt på henne.
Hon har helt enkelt ropat ”varg” lite för många gånger.

Och att det är allvarligt kan man enkelt slå fast med att man helt enkelt inte får ligga på sjukhus i 17 dagar för en stukad fot.

Det är varken roligt eller upplyftande att gå igenom men förmodligen en väldigt nyttig erfarenhet att ta med sig.
I slutändan är det Tyras val och hennes agerande på bloggen och bland kommentarerna som gör att läsarna misstror henne men till hon inser det så kommer försvarsinläggen stå som spön i backen och munhuggandet kommer fortsätta och bloggen kommer bli lidande och förmodligen tappa ännu fler läsare.

Och om man tror på karma så mycket som Tyra verkar göra – det används till höger och vänster i vartannat inlägg -så kan man ju verkligen undra vad hon egentligen har på sitt karmakonto, så mycket skit som hon råkar ut för hela tiden. För karma drabbar väl alla?

25 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Skulle inte hon sluta svara på haters?
    Jag förstår inte varför folk fortsätter att läsa hennes blogg. Jag tröttnade eftersom hon aldrig skrev nåt vettigt längre.
    Jag tycker verkligen synd om Tyra….

    Men vad menar hon med rubriken? ”Karma has no deadline”? Menar hon att karma alltid slår tillbaka på den som ”hatar” när som helst? Eller karma rör sig sakta för karma har ingen tid att passa? Hur som helst, tycker Tyras inlägg vittnar om någon som i vredesmod satt sig ner och hamrat på tangenterna så de skallrar med ett ”nu jävlar ska de få!!!” på läpparna.
    (Tyckte den där kommentaren var ett rättframt och berättigat ifrågasättande om än lite bitsk men det blir man ju när man läser hennes blogg. Jag har tvivlat på hur skadad Tyra varit sedan dag ett, jag är heller inte övertygad om att hon faktiskt legat på sjukhus hela tiden hon påstår. Men, men, hennes liv påverkar inte mig så jag ska väl bara hålla tyst så att jag inte får ”kharma” utan deadline efter mig….

      ”Eller karma rör sig sakta för karma har ingen tid att passa? ” ?????????

        Tack, haha! Jag fick fundera ett tag innan jag kunde formulera mig så att det framgick vad jag trodde hon menade. Inte lätt! 🙂

    Ok, 17 dagar på sjukhus. Men sjukhuset ville ju skicka hem henne långt innan det men hon vägrade ju. Dvs var hon inte värre därann än att hon var klar för hemgång en vecka tidigare

      Haha hon skriver 18 dagar i inlägget ?

      Exakt, ytterligare ett bevis på hur mycket hon överdriver. Hon har hela tiden skrivet att hon inte ville vara på sjukhus mer, men när de ville skrive ut henne vägrade hon att bli skickat hem. Och när hon slutligen blev skrivet ut, skulle hon betona att nu hade hon FÅTT åka hem. Drama queen med en stor d.

        Sjukhuset ville skriva ut henne dag 5 så jag tvivlar starkt på hennes historia…

    Alltså. Roligt att hon snackar om karma. Jävlar vilken dålig karma hon har isåfall som är med om såååååå mkt heeeeemskt hela tiden.

    När det första inlägget efter olyckan dök upp, då när Tyra berättade om vad som hade hänt och vilka skador hon hade fått, då tyckte jag riktigt, riktigt synd om henne.

    Tyvärr så har mitt medlidande för Tyra försvunnit eftersom det inte alls visade sig vara så allvarligt som hon hade beskrivit det. Den grejen som jag kände mig mest lurad över var att bäckenbenet var paj sidledes och att hon inte skulle kunna gå på flera månader. Någon vecka senare så står hon på benen.

    En grej till. Den här olyckan kommer TYVÄRR starta igång missbruket igen. Jag talar av egen erfarenhet, det går INTE att börja på morfin-preparat om man en gång i tiden varit morfinberoende. Det kommer bli problem med tabletterna, igen, för Tyra.

      Tyra har ju enligt egen utsaga blit så mycket bättre än någon kunnat föreställa sig för att hon är starkare och har mer vilja än andra som skadat sig. Det samma gäller även beroendeoroblematik, så det är nog ingen fara där för henne till skillnad från t.ex. dig som inte är lika stark.

      (Obs ironi från en annan som varit allvarligt skadad och varit beroende)

        Haha.. klockren kommentar 😉
        Självklart är det precis som du skriver, Tyra är så mycket bättre än oss dödliga 😉
        Haha.. 😛

    Jag kan inte uttala mig angående om hon överdrivit sina skador eller ej, men som jag uppfattar det går iallafall rehabiliteringen hittills fortare än beräknat. Som jag nämnt tidigare så tycker jag att det är lite synd (främst för hennes egen del, men även för läsarnas) att hon fokuserar fullt ut på det negativa – hon lyfter inte den positiva utvecklingen förrän hon blir ifrågasatt.

      Rehabiliteringen må ha gått fortare än först beräknat men i hennes senaste IG (om samma kommentar) har hennes läkningstid gått från 6 månader till 6-12 månader. Fast det är kanske för oss dödliga…inte för någon med Tyras järnvilja?

    Jag har nästan slutat klicka mig in på hennes blogg efter att hon skadade sig. Nu är det liksom inte kul att följa hennes knaserier längre, bara tragiskt :
    Gick in och läste det här inlägget och slogs av hur verklighetsfrånvänt det var, i den vanliga Tyra andan. I vanligt ordning är de som ifrågasätter inte hennes riktiga följare utan de kommer härifrån. Jomentjena… förstår hon verkligen inte att många som följer henne aktivt varje dag gör det för att de tycker att hon är lite knasig?
    Och så skulle hon aaaaldrig skriva ett sånt här inlägg om det ”bara var en vanlig hater”. Jomentjena igen. Åkte jag genom ett maskhål och hamnade i en annan dimension precis eller är det Tyra som är helt snurrig i pannkakan?
    Man blir ju bara matt av eländet 😛

    Undrar om hon någonsin tänkt på vad som kan vara anledning till att hon råkar ut för så mycket jobbiga saker? Karma?

    Hon överdrev sina skador från början när hon skrev att hela höftbenet som går från ovanför ljumsken och bakåt till svanken var av helt från sida till sida i sidled. Hon började även direkt med att berätta om hur stark hon är och att det är 80% hennes vilja som skulle göra henne bättre. Och nu kan hon säga att hon blir bättre snabbare för att hon kämpar så duktigt.

    Hon nästan verkar tycka om att skryta med att ha varit 17 dagar på sjukhuset, men sista veckan var hon ju där bara för att hon vägrade åka hem innan det var ordnat med hemtjänst med hjälp med handling och städning. Hon har inte skrivit något om hemtjänsten sedan mötet. Något säger mig att hon inte fick någon eftersom det gäller saker som hennes sambo kan utföra.

    Heeelp, ni läsare verkar ha koll på missbruk så ni kanske kan hjälpa mig? Min pojkvän är gammal missbrukare av morfin & bensopreparat. Nu påstår han sig vara ren. Han kommer snart genomgå en operation & få börja med smärtstillande igen. Jag har sagt att jag vill ha hand om alla mediciner & ge ut vid bestämda tider, vad mer kan vara bra att tänka på? Jag är livrädd att han skall falla tillbaka i sitt missbruk, han vill ju inte missbruka men det kommer ju bli svårt när han måste ta medicinen. Tack <3

      Oj, jobbig situation för er båda! Kanske bättre att fråga Flashback? (Ja, det finns vettigt folk där, tro det eller ej…) hoppas det går väl för er!

        Tack för svaret <3

      Alltså både och. ja, du borde ha medicinen och fördela enligt tidtabell (kl 8,14 och 20 t.ex.) samt informera sjukhus så det bara skrivs ut långtidsverkande samt under kort tid. (från en som varit beroende efter svåra operationer och slutat flera gånger dvs fallit dit igen…)
      MEN!! du som anhörig ska ju egentligen inte vara den som ”har koll” på din partners beroende för det funkar aldrig i längden. men, visst en kort tid efter operation.. för att han ska lyckas. men han måste ju vilja själv!

        alltså; det som är bra att tänka på är
        1. informera läkare så det skrivs ut långtidsverkande medicin (bättre ur beroendesynpunkt; utsöndras långsammare och därmed bättre för ger kontinuerligt smärtstillande men inte samma ”rus” som snabbverkande kan ge endel individer) Och att det skrivs ut under de t.ex. 2-3 veckorna efter operation som man behöver… Sen sluta!!
        2. att du hjälper till att fördela medicinen enligt tidsplan dvs kl 8, 14 och 20 som det ofta är (oftast de som varit/är beroende tar själv fler på direkten eller ökar dos då medicinen ”slutar hjälpa”…)
        3. samt att du sen fördelar medicinen enligt uttrappningsplan. man får uttrappningsplan med sej efter operation…
        4…och jag tror verkligen din kille kan klara detta när han vill och själv är inställd på det! men för att inte göra frestelsen större än den är – ha medicinerna där bara du vet var… och inte han.

        Jag har flertal gånger lurat mej själv och börjat över-medicinera efter operationer.. Så bättre att ta bort den risken innan även om man är helt övertygad om att man klarar det. ta inte den risken!!
        lycka till!! 🙂

        Han påstår att han säkert kommer få både långtids & korttidsvärkande smärtstillande för det fick han sist när han opererade andra axeln. :/

        Han är lite som Tyra, påstår att han minsann är stark & skall klara det här men han fattar iallafall att han blir beroende när han tar medicinen igen & kommer få att ”kämpa” igen för att ta sig ur. Det verkar ju inte Tyra fatta?

    blir lite besviken nu, det var jag som först skrev en kommentar på din blogg ”hur kommer det sig att när andra råkar ut för saker är dt karma men när något händer tyra är det bara otur?”

    tycker att du ofta snor meningar rätt av eller skriver om dom från kommentarerna du får. tex något kommenterade om sindy ”det är som att uppmärksamhet är hennes syre” (något sånt) och då drog du den referensen direkt i nästa inlägg om sindy. ge lite cred i framtiden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.