Team CC

Cornelia Rylén:

cornelia corven
Med Team CC menar jag så klart inte mig själv utan Cornelia och Corvara.
Sen hon tog över den lilla busungen så har karriären gått nästintill spikrakt uppåt och i Göteborg slutade de på en tredjeplats.

Jag undrar hur det känns för Tyra?
Hon kämpade ju på som bara den med henne och Corvara bara satte sig på tvären hur mycket hon än försökte..
Jag undrar om det svider lite i hjärtat att Cornelia verkar haft precis rätt verktyg för att låsa upp henne eller om hon bara är glad att det går så bra för dem?
Så hade nog jag känt.. När viljan finns där men inte förmågan..
Hon har ju inte svarat på frågestunden där det var massor av frågor om både Corvara och Fleur som även hon är MIA någonstans.
Nu när hon är sjukskriven har hon ju all tid i världen att svara på den.

Bättre att lägga energi och fokusera på det än en massa hätska ”svar på tal-inlägg” eller inlägg som fokuserar på hur ont hon har och hur orättvist livet är.

16 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det svider nog kanske lite, men ibland klickar man ju inte alls med en annan individ och samarbetet suger.. Bättre att gå vidare då.

  Gäller ju även kollegor, familj osv osv.

   Fast samtidigt skrev väl Tyra om hur bra hon och Corvara klickade och att Tyra aldrig skulle sälja henne…

  Mogi bor i en svit i London för 85 000 kr natten..!

  http://afashionistasguide.com/sunday-brunch/

   ???

  Menar du att hon låtsas vara en Mia i kommentarsfältet? ??

   MIA = Missing in action

  Hm, fast vet inte jag. Hon har alltid trott på Corvara och hållt fast vid det. Nu har hon verkligen lyckats med att få henne till rätt ryttare och hästen håller på att utvecklas till vad hon alltid trott om henne. Jag hade kännt mig nöjd och stolt. Tror dessutom aldrig att Tyra kommer ”ha tid” för ens en häst fulltid så hon hade aldrig samma chans hos henne själv. Sen verkar det verkligen ha skurit sig mellan Cornelia och Tyra annars hade hon givetvis uppdaterat om framgångarna. Så med det sagt kanske mitt resonemang inte håller ändå…

  Eftersom Corvara efter denna starten har ont i ryggen igen så vidmakthåller jag att den märren INTE är ren/frisk… dom har bara inte hittat orsaken ännu. Precis som på Lalle så hade Tyra inte råd med en riktig utredning … lika så tror jag inte att hon har gjort en hel på Corvara.

  Om det svider? Njae… jag hoppas Tyra inser att hon aldrig har varit i närheten av Cornelias kunskap o erfarenhet och att hon heller aldrig kommer att komma till. För att hon hellre tjänar pengar med ett företagande ist för att kasta alla pengar på en ”hobby”.

  Angående något annat så skriver Tyra flera gånger om hur hon glömmer bort sig, och gör rörelser som gör ont. Ändå skriver hon att hon har ständig svår värk i armen. Jag skadade mig allvarligt för en tid sedan med en fraktur och jag kan säga att sålänge man har jätteont så glömmer man inte bort sig! Det gör man när smärtan är i princip borta men ändå kan kännas lite vid de rörelser som tidigare varit som värst.

  Tyra skriver även att smärtan blivit värre. Det blir den inte om inte någon komplikation tillstött. Jag har erfarenhet av beroende och missbruk av tramadol proffesionellt, och tror tyvärr att Tyra redan är fast i beroende igen.

  Jäklar vad fin den hästen är.

  Har tyckt och sagt redan från början att Corvara verkade ha ont i ryggen och Ohyran har väl varken brytt sig eller kollat upp det.
  Hon rör sig helt annorlunda med Cornelia som kan rida henne så himla fint.

  Sen vill jag även påpeka att det var ju inte direkt Ohyrans egna idé om att skicka C till C utan alla läsare som tipsade henne om det för som vanligt har ohyran ingen koll på något alls..

   Det är inte speciellt charmigt att kalla en annan människa för ohyra, oavsett vad du tycker om vederbörande.

    Buhu Matilda.

    Ridå…

  Tror hästen är sönder. Har alltid trott det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.