Fokis svar till Ricky..

Foki:

Många har tyckt att det var respektlöst av Foki att lägga ut Rickys mail till henne och det kan jag nog hålla med om.
Men för att jämna ut maktbalansen lite så kommer Fokis svar till honom här så att man i alla fall har hela konversationen.

fokis

fokisvar1

fffoki ffoki fokifoki

18 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ååååh detta börjar blossa upp igen *gottar sig i det utan att bry mig om vad andra tycker är moraliskt rätt*

    Inne hos Foki på frågan om det var respektlöst…

    (jag för min del förstår henne. Ricky målade ut henne som ett monster. Alla tog hans sida. Få har lyssnat på henne när hon till sist efter lång tid besvarade alla beskyllningar. Det Ricky skrivit på diverse ställen om Foki på nätet har varit långtifrån ok. Jag fattar att hon till sist lägger ut det hon har för att visa att allt han skriver är långtifrån sanningen. Jag går så långt som att säga att han har bäddat för den här publiceringen själv.)

    FOKI
    2 TIMMAR SEDAN
    SVARA
    Javisst, jag kan visa min del också! Har ingenting att dölja. Men jag skrev dock som en kratta då jag alltid är stressad när jag svarar mail, så ursäkta mitt svenska. hahahaha: https://www.dropbox.com/sh/kti4m0o3no0dy3h/AAB6o2pqyiM9nTQmMr8c5dSca?dl=

    När alla ändå är på mig och alltid fråga om samma saker om mitt ex som inte ens finns i mitt liv något mer. Jag har sagt att jag inte vill prata mer om honom men det dyker alltid upp frågor hela tiden… så får jag väl leva med det vid det här laget. Jag har ändå inga känslor kvar och det är helt ok att för mig att prata om det. Jag tog faktiskt endast 3 av ett par stycken som han skickade. Dem ”snällaste” jag kunde hitta.

    Det kommer att finnas folk som alltid kommer att döma mig och inte tänker på hur jag faktiskt mådde och har mått. Jag önskar att alla borde kunna se hela händelsen i helheten att vi var bara 2 vanliga människor som gick i skilda vägar. Han hade sina brister, jag hade mina, jag skyller inte på honom om något för att jag var också i förhållandet, jag borde ha gjort mycket som jag inte har gjort. Har jag blivit sårad? Ja! Det var mycket som jag kände, sådana saker där ingen tjej i världen ska känna. Men hur jag än försöker att förklara min del så skriker folk ”Sluta spela offer”, ”du är si och så”. Jag spelar inte offer, jag försöker berätta om det som har hänt, det som jag verkligen skämdes för och vill öppna upp ögonen för tjejer som är i ett destruktivt förhållande just nu. Jag upptäckte det så sent och var så naiv, förstod aldrig vad det var som pågick i många år, jag var faktiskt väldigt ung… Om man inte har varit i ett sådant förhållande själv kommer man inte att förstå, som jag skrev ”Ricky är så bra på att skriva” det är han verkligen. Han har inte varit så där ”snäll” mot mig under tiden vi var ihop. Det var efter vi gjorde slut han skrev många fina mail och meddelande, men han kunde inte prata med mig face to face. Varför? Men på slutet såg jag verkligen till att berätta allt för Ricky så att han är medveten om mina känslor, varför jag aldrig tog tillbaka honom o.s.v. Så han har nog blivit en bättre person själv av det som hände mellan oss, det tror jag! Han är egentligen ingen ond människa.

      PS Bara det att han fortfarande inte har skickat den där USB-stickan tycker jag säger en hel del. en anledning till att hålla kvar henne så att hon måste ha kontakt med honom igen. Varför annars.

      Hans mail uppfattar jag dessutom som synnerligen manulipativt och ett försök att väcka upp något i henne igen. Inte som ett fint öppnade av hans innersta. Ville han henne väl så hade han hållit tyst om de tankarna. Något kort om att han saknar det de haft men inte så målande. Det gör man enbart i ett syfte.

        Tänkte skriva det i förra inlägget, men jag känner igen den där ”sårbara”, målande skrivarstilen så väl. Och jag håller med dig om det manipulativa.

        Hmm; jag tänkte EXAKT samma om det manipulativa! Var tillsammans med en kille som totalt krossade mig under vårt förhållande och han var också sjukt manipulativ (min psykolog kallade honom för sociopat), så när jag äntligen lyckades frigöra mig från honom och röra mig mot ett lyckligare liv började han mejla mejl i den här stilen… Jag blev tvungen att blockera honom överallt på nätet, byta nummer och så vidare för att bli lämnad ifred. Som tur var bodde vi inte i samma stad men jag var ängslig i över ett år när jag var utomhus i min hemstad :s
        Det kanske låter dramatiskt för någon som inte har vart i ett sådant här kontrollerande förhållande men jag får alltid lite kalla kårar över ryggraden när man ser sånt här och annat som påminner om det man själv upplevde.

        a,j: Ledsen du fick gå igenom det. Glad att det nu är över. <3

        Fast i hans mail så avvisar han hennes förfrågan om att träffas/prata i telefon eller whatever. Så man ska nog inte döma så mycket när vi bara fått se hans mail och inte Fokis.

        @Camilla. Det verkar som att Ricky frågade Foki där på slutet om de kunde träffas? Foki svarade i stil med att: Självklart kan vi träffas. Ricky avisade Foki först när hon ville ta konversationen över telefon istället för att maila fram och tillbaka. Då började han skriva om hur han inte har kommit över henne och vill inte prata. ”Stod i regnet och kollade på lägenheten som vi har bott” Asså wtf?!

      Glömde: Ricky har sett vilken skit Foki har fått genom åren pga det han skev. Inte en gågn har han gått ut och försvarat henne eller dementerat de värsta spekulationerna om henne. Hade han gjort det så hade inte det här mailet behövts publiceras alls.

      Som sagt. Den här sängen har han själv bäddat. Han har haft år på sig att rätta till saker och ting.

        Håller med dig om detta. Jag tycker båda två har betett sig jävligt illa, av Ricky får jag obehagskänslor. Foki verkar mest lite osympatisk och tanklös ibland.

        C: Hon var ca 20 år när de bröt upp. Kan säga att jag i hennes kläder i den åldern inte hade betet mig så proffsigt som hon torts allt gjorde efter hans utspel. Hon var mer eller mindre helt tyst ang deras uppbrott i över ett år.

        Hennes tanklösa saker som hon säger ibland torr jag mest beror på att saker blir fel för henne i skrift. Ett av hennes komplex att hon skriver ”dåligt” har svårt att utrycka sig i text.

        Men hej, jag känner inte henne. Kanske är hon väldigt osympatisk. I vilket fall så har hon garanterat fel och brister som alla vi andar. 🙂

        Syftar inte bara på när de gjorde slut utan menar hela intrycket av henne. Har liksom bara fått det intrycket av henne.
        Ja precis, det är ju omöjligt att veta utifrån det vi sett 🙂 tur att vi alla tycker olika hehe.

      @a.j. Min kompis har varit med om detsamma! <3 Bra att du har kommit ut från det nu. Det är så respektlös att vissa skriker team ricky när han är typ en s.k. sociopat. Var är världen är på väg!?

    Oavsett vad som publicerats eller skrivits på sociala media, tror jag att Foki är en väldigt älskvärd person, privat… men stenhård när det kommer till det affärsmässiga. Det måste till som entreprenör för att lyckas.

    Kudos till henne!

    Håller med folket här ovan. R verkar bara vilja manipulera. Skönt för foki att hon verkar gått vidare och mår bättre idag.

    Är det bara jag som tycker det ser ut som att han pussar på en annan tjej på hans bild? han skriver att han inte kommer/vill gå vidare men det är en ny tjej på bilden? ?

      Bilderna är antagligen printade i efterhand. Meddelandena är ifrån 2015, så han har förmodligen ändrat profilbild sedan dess.

    Ricky är så jäääääävla creepy. Psykopatvibbar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.