21 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tycker hon alltid ser så ”purken” ut =)

  Jag tycker inte hon ser frisk ut. Hon påminner mig om ”heroine chic” idealet som var poppis på 90-talet. Alla modeller såg tärda och trötta ut, som om de festat en vecka och bara höll sig vakna med hjälp av droger. Jag tycker inte det är ett ideal vi ska gå tillbaka till….

   Jag kan intyga att hon sett ut så sen hon var kanske runt 12. Så jag är 99% säker på att hon är frisk. Sluta skriva om anorexiafall (som du gjorde igår ang Kissie) och sluta skriva att det typ inte är föredömligt att vara smal. Det är snyggt vad du än säger sålänge man är hälsosamt smal. Övervikt är dock inte hälsosamt däremot!

    Är det också snyggt att vara överviktig om man är hälsosamt överviktig? För du påstår väl inte att det inte existerar…?

    Och exakt VAR nämnde jag vikt i min kommentar? Din kommentar är bara idiotisk eftersom du tolkar in vad du själv vill i det jag skrev. Jag skrev inte en stavelse om vikt men ändå hasplar du ur dig massa floskler om smalhet och anorexia.

   Jag är pinnsmal, har varit det i princip hela mitt liv. Kan lova att jag mer än gärna hade gått upp 15 kilo men vad jag än gör så går jag inte upp i vikt. Vissas kroppar är bara så, kan inte alla bara sluta kommenteta andras kroppar?! Vissa vill kanske se ut sådär, andra vill inte men kan inte göra mycket åt det. Oavsett vad så tror jag att man tar ganska illa upp att få en kommentar att man ser ut som ett anorexiafall.

    Ingen har kallat henne ett ”anorexiafall”. Och det var inte jag som nämnde hennes vikt heller. Jag nämnde inte en hennes kropp i min första kommentar men ”Andrea” var naturligtvis på plats för att vifta med kränkthetskortet.
    Jag tycker helt enkelt inte att hon ser frisk ut. Hon kanske naturligt ser ut eller så sminkas och stylas hon i heroine chic stilen, oavsett tycker jag det är tråkigt att den looken hyllas och lyfta fram.

   Fast du har ju visst skrivit anorexiafall om kissie, driver du eller?!

   Aja, sluta skriva elakt om hur folk ser ut! Det var mest det jag ville få fram.

   ”Vandrande anorexiafall” skrev du angående hur hon såg ut innan, på inlägget om Kissie och barnmat. Du kanske borde tänka efter innan du hasplar ur dig en massa?

    Hon har själv (Kissie alltså) gått ut med att hon hade en ätstörning när hon var som smalast. Men nu snackar vi om en annan tjej och det var DU som drog upp hennes vikt. Inte jag. Så lägg ner din jävla attityd.

   Ville bara säga att du borde tänka efter innan du skriver elakt om folks utseende. Jag tycker inte det spelar någon roll vilket inlägg du kommenterat om anorexiafall, det var ändå typ samma dag du skrivit det. Sen komma å påstå att du inte skrivit något om anorexia, Tjena!

    Andrea, du är ett troll och bråkar med alla. Skaffa ett liv.

   Jaha, så jag ska skaffa ett liv? Det är väl knappast jag som sitter å kommenterar här precis varje dag, som du verkar göra. Sluta komma med personangrepp, var gick det fel för dig? Se över ditt eget hus innan du kommenterar andra och Get well soon!

  Nu så är ju detta ganska hemskt av dig med tanke på att det är en afrikansk frisyr som hon har på sig och det blir ju ganska motarbetande för alla mörkhyade personer i världen om vi går runt och jämför deras hår med medusa

   Men skärp dig. Det är ju hur hon håller i det som gör att det ser roligt ut.

    Mia jag hoppas att du inte använder ”men skärp dig” i verkligheten också då det inte får en att vara väldigt omtyckt. #bitterrevengewyy haha

   Vid exakt hur många flätor blir det en afrikansk frisyr? Fyra? Fem?

   Är du seriös… På riktigt?
   Isf tog du precis och satte pki:ismen på en helt ny nivå.

    LOL jag?????? Ursäkta mig men har ni (alla som kommenterat under min bild) levt under en sten dem senaste två åren? Detta är inte något nytt utan väldigt väldigt utpräglat i hela equality rörelsen i USA och alla pkfeminister i sverige.
    MEN jag gick upp nu och såg att det var inbakade flätor vilket jag tidigare trodde var bara vanliga ”rastaflätor” hahaha så där är såg jag fel och uttalade mig fel. Camcam, jag undrar också hur många flätor tills det räknas som en afrikansk frisyr.
    Nä men jag är väldigt trött på hela den här cultural appropriation grejen i allmänhet då den limiterad och förbjuder saker som inte har någon stor inverkan. Det jag trodde var att camcam jämförde rastaflätor med Medusa vilket hade varit möjligt jag har sett det tidigare och jag fortfarande tycker hade varit fel haha men så var då inte fallet och jag ursäktar min överdrivna pkism.
    Förvrigt: är roxy kort? Hennes huvud ser så stort ut i jämförelse med kroppen alltid :/

   Ursäkta, ”afrikansk frisyr”? Den tecknade bilden föreställer Medusa, du vet, monstret från den grekiska mytologin som hade ormar i stället för hår? Och förresten, flätat sitt hår har kvinnor gjort i ca 40’000 år minst, så vem som har ”rätt” till dem är vara löjligt att debattera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *