Den stora nyheten..

Linn Olsson:

Den stora nyheten var alltså att Linn Olsson flyttade sin blogg till portalen Isilife där hon även kommer ansvara för deras externkommunikation.

Isilife är en relativt ny bloggportal som grundades av Dean Ruzic, framgångsrik entreprenör, som bland annat grundat säkerhetsgrossisten Prokey. Prokey ökade under perioden 2009-2012 sin omsättning från 20 till 150 miljoner och utsågs till Gasellföretag av Dagens Industri år 2011, 2012 och 2013. Dean nominerades av Ernst & Young till årets entreprenör år 2013.

Av deras profilen kände jag igen 4 st varav en är min kompis Iza. Eftersom jag läser hennes blogg så har jag känt till Isilife ett bra tag men de har ju inga andra kända ”storbloggare” men nu har de alltså rekryterat Linn.

isi

18 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Madeleine Vall och hennes pv Salong Betong-Danne bloggar där också. Hon är fd thaiboxare och numera världsmästare på omärkt sponsring och vaga samarbeten.

    Fattar fortfarande inte vad hennes arbete som extern kommunikatör innebär..

      Ibland kallas den som är pressansvarig på ett företag, en myndighet eller i en organisation för extern kommunikatör. Detta till skillnad från den som jobbar med intern kommunikation t ex personaltidning.
      I detta fall kan man väl anta att den som jobbar med extern kommunikation ska marknadsföra portalen utåt och vara den som svarar på frågor från media, potentiella bloggare och andra intressenter.
      Så tror jag i alla fall.

        Ah, tack?

    Är Iza samma tjej som typ gjorde mobilsmycken av miniminismå muffins i cernitlera och sålde för typ hundra år sedan? ?

      Hon var iallafall en av programledarna i Vakna med the voice förut när det gick på tv på morgonen 😀

      Japp, det stämmer. Tror jag köpte ett (inga muffins, but still cernitlera) som aldrig användes. ?

      Det var hon och Kelly tror jag som körde på den trenden.

        HAha tänkte väl det 🙂 jag köpte en liten rosa muffin till min dåvarande Nokia. Har ingen aning om vilken modell, men den var oxå rosa ? Så det är läääänge sen!

        Nokia 7360 var det ja. Rätt schysst faktiskt tycker jag än idag ? Släpptes 2005 så ja, 10 år sen..

    Patrik Sjöberg är ju en av deras bloggare…. Skulle nog kalla honom störst av alla…

    Shit, hade helt glömt bort hon Iza. Läste hennes blogg för herrans massa år sen. Ser ut som att hon har tagit läppförstoring? Kommer inte ihåg varför jag slutade läsa hennes blogg, men antar den blev för tråkig.

      Hon brukar skriva med två z alltså Izza.
      Men uttalet är ju samma.

        Har aldrig uttalat iza och izza på samma sätt.

    Aldrig fattat grejen med bloggportaler men man kanske måste blogga för att göra det.

    Lika fascinerad varje gång en bloggare basunerar ut den världsrevolutionerande nyheten att de bytt portal som vore det en värstingbomb att släppa till läsarna.
    Vilka läsare bryr sig något vidare vilken portal det är typ ? 😉

      Det plus ett inte alltför imponerande jobb. Nja, tråkiga nyheter för oss läsare.

        Vettetusan om jag får kalla mig läsare längre dock, går in typ en gång i månaden eller när det skrivs om henne här. Blev så irriterad på hennes ton mot läsarna så slutade typ gå in, haha.

    Zzzzzzz Linn Olsson är så tråkig så inte ens du CamCam borde ödsla inlägg på henne. Otrevlig mot sina läsare är hon dessutom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.