Vad har Dessan i skrevet?

Dessie:

skrev

För ingen normal människa poserar väl så här?
Mycket märkligt..

Vad som är än mer märkligt är att Dessans blogg fullkomligt svämmar över av åmiga bilder på henne när hon precis gått ut med att hon är såååååå osäker på hur hon ser ut.
I think not.

Jag tror snarare att Dessan la lite ground work med dessa små osäkra inlägg för att sedan då kunna håva in alla komplimanger när hon sedan lägger upp fler avklädda bilder än som återfinns i årets Victoria’s Secretkatalog.
Verkar iiiiiinte ha funkat. Läsarna verkar mest irriterade på alla hennes outfitbilder som ingen verkar gilla.

The plan kinda backfired.
Abort plan. Abort plan!

14 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ”Jag tror snarare att Dessan la lite ground work med dessa små osäkra inlägg för att sedan då kunna håva in alla komplimanger när hon sedan lägger upp fler avklädda bilder än som återfinns i årets Victoria’s Secretkatalog.”

    Nä det resonemanget håller inte för mig riktigt CamCam. Det blir ju som att säga att någon som påstår sig vara flyggrädd men ändå bestämmer sig för att utsätta sig för en långflygning nog aldrig var flygrädd från början utan bara ville ha sympatier.

    Vad tänker du hon ska göra? Låta bli att lägga ut lättklädda bilder för att aldrig kunna komma över sin osäkerhet? Aldrig flyga till Thailand?

    Nä, nämn istället fler än två kvinnor som du känner till som inte har komplex över sin kropp som är under 25 år gamla så anse jag köper din tro, 😉 🙂

    /Hmm

      Jag tror inte CamCam var värst seriös med detta inlägget.

      Dock tror jag säkerligen att Dessie tycker bättre om sin kropp än vad hon vill få det att framstå som. Om hon verkligen inte hade trivts och mått så dåligt som hon skriver, hade hon inte heller velat visa några bilder alls på sig själv. Hon trivs säkert inte i sin kropp men hon vet att den inte heller är ful på något sätt.

        Sååå hon hade inte flugit till Thailand?

        Ok jag drar en ”värre” analogi pga trött att folk anser att man inte ”får” bete sig på ett visst sätt om man ska ha rätten att känna på ett annat.

        Hen skrattade till dag. Då är nog inte hen så ledsen i alla fall som hen sagt att hen är för att farmor har dött.

    Nä håller inte alls men dej, såklart att osäkerhet kan hänga ihop med ett ständigt åmande?!?
    Tycker du övergår från ironi till elakhet när du skriver om Dessie… Hon är ju faktsikt ganska så ung, så hav tålamod med henne alla bloggläsare!

      Ung? Det var hon i sin början av sin bloggkarriär. Hon är 22 år och mamma idag till en snart 3 årig pojke. Hon är vuxen nu, även om hon är omogen. Hon är en offentlig person och bör tåla ironi. Om vi ska ha tålamod och vänta med Dessie-skämten tills hon har blivit ”vuxen på riktigt” (mognat?) så får vi nog vänta tills ironin blivit förbjudet enligt lag i detta superkränkta land. Nej, läs denna blogg med en nypa salt eller läs inte alls.

    Tror absolut att hon kan vara osäker på sig själv, bilder hon lägger upp på bloggen är ju posade, noggrant utvalda och ur dom bästa vinklarna.

      Precis!

    Jag har själv varit osäker över min kropp och utmanade mig själv genom att visa upp mig i olika kläder

    …dock endast i kläder som jag känner att min kropp såg hyfsat fin ut i, som jag hade valt ut noga, men som ändå var lite jobbiga att visa upp sig i. Jag gillade inte min kroppsform alls och tyckte allt såg fult ut på mig. Men tack vare att jag utmanade mig själv lite så har jag har börjat gilla min kropp en aningens bättre… I lite fler fina klädesplagg. Kläder som jag känner att min kropp är riktigt ful i… dessa kommer jag dock aldrig vilja visa mig i

    Och det verkade faktiskt som att att vissa även i mitt fall tänkte att jag började klä mig så för jag tyckte jag var snygg och ville ha uppmärksamhet osv (jävligt störande) och det var väl för det märktes väl säkert att jag gjorde en stor grej av det

    Jag har ingen aning om hur det är i Dessies fall, om hon låtsas vara osäker över det eller inte. Men jag vet att det går, man kan ”visa upp sig” lite även om man känner sig lite obekväm, och att man gör det för att utmana sig själv

      Bra jobbat av dig. Hoppas på att du kommit över de flesta av dina komplex nu.
      (Tro inte det finns många kvinnor oavsett ålder som är helt fria 🙁 )

        Tack! 🙂
        (Nä det har du nog rätt i, tyvärr 🙁 )

    Jag tror att mycket handlar om att Dessie har en del att önska när det gäller att uttrycka sig i text, och läsförståelse. Hon kan liksom inte delge eller ta till sig text på ett nyanserat sätt.

    När det gäller hennes dalande blogg så är anledningen att hon inte har någon plan i sitt bloggande, iallafall inte någon som framkommer för hennes läsare. Hon har överlevt utan att förkovra sig inom bloggandet, men med alla andra bloggare som finns idag så har verkligheten kommit ikapp henne.

    Hon är så förbannat utseendefixerad att jag undrar hur hon får något annat gjort på dagarna utöver att spegla sig. Tycker hon framstår som rätt rejält självgod.

    Är Dessie själv i utlandet eller är någon annan med? Man ser några bilder på instagram och snapchat men bara på Dessie och Theodore.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.