Boken blockar loss.

Anna Book:

boken

Ni känner väl till det gamla ordspråket:
”Den som blockar alla sina tittare har till slut inga kvar”

Tack Emma för tips!

9 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag har kollat på hennes periscope en gång och då var det en som frågade ”är du känd” och då svarade jag personen ”ja melodifestivalen och grejer” sen efter det kan jag inte komma in på hennes periscope :p kan hon verkligen blockat mig för det

    Jag tror man ska hålla sig långt borta från Anna Book och Tyra och definitivt inte kommentera med sitt riktiga namn till dem eller ge dem en chans att se vem man är. Båda känns extremt instabila och hugger och hänger ut folk för minsta lilla. Boken kan mycket väl ha blockat dig för att du svarade åt henne och inte på det sätt hon tycker hon förtjänar. Hade du sagt något hon uppfattade som ”nedvärderande” hade du nog fått en utskällning….

    Kan du inte granska Mogis? Vad hennes pengar kommer från, hur hon kan bo på så dyra hotell osv osv.

      http://blogg.ng.se/bloggbevakning/vi-dyker-ner-hos-mogi-ett-tag/

      Här är ett inte allt för gammalt inlägg om Mogi 🙂

        Var det inte nån som hade mejl eller liknande från när hon spammade sönder hotell om samarbete? Skulle varit kul att se.

    Älskar att hon kör på med spanska hela tiden efter sex veckor i spanien. Snacka om hybris ? #comidadeanna #segundacasa hahaha dör

      Hon har gjort ser länge nu. Dessutom är hon ju halv eller om det var helspansk, så inte så konstigt?

      Hon har gjort det länge men har också en förmåga att stava fel för det mesta… Hon skrev konstant ”letche” (istället för ”leche”) tills nyligen. Ingen vågar ju rätta henne för då blir de garanterat blockade haha!

    Såg hennes periscope en gång och då lagade hon vegetarisk mat, jag frågade ifall hon var vegetarian. Nu kan jag inte se hennes periscope mer, tydligen lätt att bli blockad ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.