#stalker

gj

Vi har fått oss en Gaby Joe bland kommentarerna.
Nu på förmiddagen har jag gått igenom de flesta stora bloggar och sanna mina ord – den här bruden dyker upp ÖVERALLT med sitt fiskespö på jakt efter läsare.

Hade det inte varit så att hon kallar sin blogg för ”bloggisen” så hade jag kanske länkat men nu – icke.
”Bloggisen”?!
For realz!? =)

Och ett tips Mikaela – välj EN inriktning på din blogg. Gör inte en ormgrop av allt som hänt dig för att så många som möjligt ska känna sig träffade. Nischa dig. Det är regel nummer ett.. Eller två kanske. Regel nummer ett borde alltid vara att inte särskriva.

14 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon kör en Sindy… ”Bloggi uppdaterad ” ?

    Regel nummer tre är att man ska lära sig använda de och dem, vilket ens inte du klarar av.

      Var ser du det??

      ”Ens inte” ????? Skämtar du????? ”Jag gillar ens inte dig”? ”Jag förstår ens inte”? Du behöver ens inte den där”? Hör du hur fel det låter? INTE ENS

        Snacka om backfire när man försöker lära nån annan grammatik!

      Jag lärde mig i skolan (vilket såklart inte betyder att det är det rätta but still…) att man FÅR använda ”dom” i svensk grammatik numera men då får man INTE använda ”de” och ”dem” också utan man ska välja och sedan vara konsekvent 🙂

        Jag fick också lära mig just det i skolan! Använder alltid dom, förutom om det är något superformellt jag skriver.

        Jag är svensklärare och skriver ofta ”dom” i inofficiella sammanhang, typ Facebook, bloggkommentarer och sms. Att kunna anpassa språket efter sammanhang och genre är en väldigt viktig del av språkbruk. Det skulle vara märkligt om jag skrev fb-uppdateringar på samma sätt som jag skrev en doktorsavhandling, eller tvärt om 🙂

        Det är bara för att skolan är sossefierad. Orka va’ korrekt, liksom.

        Det betyder inte att man bör i alla sammanhang. Lättare att läsa när skribenten använder ”de” och ”dem”, korrekt såklart.

    Självklart kan man använda dom, men jag tycker att när man jobbar med att skriva texter så ska man göra det på ett korrekt sett.
    Om någon som har så mycket läsare som Cam har, väljer att fokusera på sina texter så kan det hjälpa de som har det svårare med grammatik och liknande. Stöter man på fler korrekta texter så är det enklare att själv vara korrekt.

      Om vi ändå snackar stavning och korrekt, så är ”sätt” ordet du söker. Inte sett 🙂

    Jag har dragit mig för att kika in på den här bloggen nu i några veckor, men eftersom jag ligger i influensa nu så tänkte jag att jag ändå kikar in och kollar läget och…

    GUD VAD MYCKET HAT DET ÄR HÄR!

    Är det inte läsarna/kommentatorerna som hoppar på varandra så är det bloggägaren själv som hoppar på en tjej som försöker promota sin blogg.

    Loooooord. Skärp er.
    För jag antar ändå att ni ändå är 20+ allihop.
    Inte fan skulle ni tilltala en person så här på gatan. Eller någon bakom ICA-kassan. Eller… ja, var som.

    På min bloggis skriver jag om min viktnedgång från 108 till 90kg, och ner till 70kg ska jag! Skriver även om att krossa skönhetsideal, min pappas bortgång och min framtida utlandstermin i Australien. Kika gärna in!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.