She is back!

Tyra:

Efter över en vecka i radioskugga gör Tyra ett litet gästspel på sociala media genom att önska sin fästman grattis på födelsedagen.
Skönt att se att hon lever och att det verkar ha varit ett medvetet val att låta Instagram & blogg vara medan hon återhämtar sig.
Ett av hennes bättre val.. =)

Idag vill jag gratulera min underbara fästman, mannen i mitt liv, på födelsedagen ☝?️ @andreaskurzeja ❤️ Jag kunde aldrig i mitt liv, våga ens drömma om att hitta dig, det är iallafall min största present och gåva i livet. Du är det bästa som finns, och för varje dag som går så blir jag mer och mer kär i dig. Som jag längtar till den dagen då vi står på altaret och säger JA till varandra. Att få kalla sig för din fru blir en dröm som går i uppfyllelse. Och att sedan, en vacker dag i livet få bli mamma till dina barn, det är en annan dröm. Trots alla motgångar jag får vara med om i livet så faller jag alltid tillbaka på tanken att den största framgången jag gjort och har, är att ha dig vid min sida. Och den framgången kan INGEN och INGET ta ifrån mig. Och det är tack vare dig som jag orkar kämpa och ställa mig upp varje gång. Just för att det är DU som står där och tar emot mig i fallet och även lyfter mig upp… Jag älskar dig så obeskrivligt mycket, du är det finaste, bästa, snällaste, snyggaste och mest underbara som finns på denna jord ❤️ #svårtatthittaordsåjagläggertilldenhärtaggensåallaförstår

A photo posted by Tyra Sjöstedt (@tyra_sjostedt) on Aug 7, 2016 at 5:28am PDT

26 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag är en hemsk människa som inte kan fokusera på den fina kärleksförklaringen, utan bara hakar upp mig på att dom ska stå PÅ altaret när dom gifter sig.

    Fy på mig

      Hahaha, jag kommer aldrig kunna få den bilden ur huvudet nu ? Men Tyra gillar ju att utmärks sig, så varför inte bröllop med balansakt ?

      Samma här, haha. Ganska jobbigt att läsa med alla språkliga fel/konstigheter. Ganska vanligt bland bloggare dock. Tyvärr…

      Känns som att ni alla här som har dessa problem borde söka KBT för OCD.

        ???

    Vad vackra de är.
    Önskar henne välmående och lycka.

    Den där hårfärgen är skitsnygg!

      Nej.

    Vad skönt att hon tagit en riktig paus i sociala medier.
    Det är nog nyckeln till välmående för tillfället.
    Extra roligt att se att kärleken håller i sig ♥️

    Men skämt åsido, skönt att höra hon verkar må bra 🙂

    Har aldrig fattat varför man skriver kärleksförklaringar till nån på sociala medier. Tacky.

      Jag skulle väldigt gärna höra motiveringen! Vad finns det för fel med att visa världen att man tycker om en person? (Om man inte gör ert titt som tätt, typ varenda dag, då blir det obehagligt och känns som ett sätt att upprätthålla en fasad)

        Ja vad ÄR poängen med att visa det? Vem fan bryr sig vad jag tycker om min partner annat än hen? Jag tycker det är fejkigt på nåt vis. Särskilt när man ser det med den tredje partnern på lika många år, folk träffar sitt livs kärlek på löpande band.

        Ok om det är på ens 50-åriga bröllopsdag – då och bara då är det gulligt.

        Anna, har du aldrig varit så kär att du måste skrika ut det till hela världen för annars känns det som att du ska spricka? trist..

        Ja för alla som inte basunerar ut sin kärlek på sociala medier har ju aldrig varit kära. Stackars dem.

    Tycker hon ser riktigt fräsch och snygg ut!! Heja Tyra, blogg/socialmedia-paus är nog precis vad hon kan behöva 🙂 hoppas hon KÄNNER sig bättre på insidan också, det är det viktigaste! Lycka till Tyra 🙂

    Jag förstår inte Tyra. Ena dagen skriver hon att hon har självmordstankar, någon dag senare visar hon bild på sig själv strålande glad. Jag tycker inte att man ska skriva om så allvarliga saker som självmordstankar faktiskt är, om det bara är något man slänger ur sig hipp som happ. Man blir ju orolig som läsare. Sedan plötsligt skriver hon kärleksförklaring på IG av ngn anledning, och är jätteglad. Vad händer?

      Men det måste jag missat? Vart har ho skrivit det?

      Så man får inte vara glad när man är deprimerad eller? :’D man har sjuka dippar som deprimerad och man lär sig att se glad ut 🙂

      Tycker du verkligen att de ögonen ser strålande glada ut? Själv tycker jag att de speglar själslig smärta.

        Ja, jag tycker hon ser otroligt ledsen ut på bilden. Munnen ler, men ögonen utstrålar något helt annat än glädje. Ett leende säger inte mycket om hur man egentligen mår.

      Tycker varken att bilden på henne eller texten utstålar någon glädje what so ever. Snarare sorg, men också tacksamhet och kärlek.

    Men varför ser hon så olik sig ut? Blonda håret? Ljuset? Kan inte sätta fingret på det!

      Det är nog för att hon inte putar med läpparna 😀

      Kan oxå va för att bilden är helt sönderfiltrerad ?

    Hon ser riktigt fräsch ut nu! Härligt att se ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.