SM vs VM

Nellie Berntsson:

Ja ja, det är imponerande att Nellies lillasyster kom 6:a i SM men nu ska ni få höra på riktigt imponerande!!!
Min pappa kom 4:a i Kubb-VM som gick av stapeln i helgen!!! (Ja, det finns på riktigt =)

Så Smillas SM-placering kan slänga sig i väggen (likt en kubbpinne) – för bakom pappas placering ligger blod, svett och tårar och månader av höghöjdsträning, mjölksyreträning och fyspass och inte alls så där räkmackigt och enkelt som en SM-placering verkar vara..

sm

 

 

 
Obs – skämt. Pappa är nog södra Sveriges mest otränade man men sikta kan han. =)

8 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Grattis både till tösen och din far 😉

    Nellie sponsrad utav ps of sweden

    Vad tror ni, vem av syskonen Berntsson kommer att komma längst inom ridsporten? Är Smilla bättre än Nellie var i den åldern? Nellie har väl inte ridit sm eller? 🙂

      Nellie har ridit SM på ponny. Det Smilla var med i var SM för children (12-14 år) och det fanns inte när Nellie var i Smillas ålder. Däremot vann ju Nellie Childrens-klasserna i Falsterbo så om det hade funnits ett sånt SM när Nellie var liten så hade hon ju också vart kvalad 🙂 de är nog duktiga bägge två.

        Såpass alltså 🙂 En fördel jag tror Smilla har är att jag tror inte hon har riktigt samma ögon på sig på tävlingar + att hon verkar lägga all fokus (förutom på skola, vänner etc kanske) på ridningen till skillnad mot Nellie som vill göra blogg och övriga sociala medier upptill. Sedan om Smilla vill satsa på hästar på samma sätt som Nellie har jag inte koll på. Lite därför jag frågade, läser inte Nellies blogg pga hästintresse så har inte så stor koll på den biten.

      ponny sm har nellie ridit men inte storhäst (vad jag vet)

    Det känns lite som om Smilla har mer tid och utrymme i sitt liv att lägga på ridningen. Om hon nu gör det (?). Nellie, som förutom sin ridning dessutom ska försörja sig själv och dra in en massa pengar för att finansiera hela alltet, blir mer splittrad. Tror jag. Just nu fattar jag t.ex. inte varför hon ska lägga tid och energi på den där sk norrlandsturnén med Tobbe Larsson! Jag tror inte ens att det ger speciellt mycket pengar att åka tvärs över halva riket för att ha nån slags clinic (?) på tre ridskolor. Varför tappa fokus på ridningen för att åka på en sån cirkus? Jag undrar verkligen – och tycker personligen att Nellie borde fokusera på det som är viktigt och som hjälper henne framåt, inte minst nu när hon tycks ha hittat en väg i ridningen som fungerar.

    Har Tobbe månne krav han ställer, ge och ta typ, eftersom hon har sina hästar – och Tessiebutiken! – i hans stall?

    Det SM Smilla var med i var Childrens, dvs 12-14 år som rider häst. Det är inte det ”stora” SM hon har vunnit som man kan tro när man läser texten…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.