Rebecca Stellas kläder..

Rebecca Stella:

stella1

Hon måste ha fått tag i en gigantisk stuv av det här vidriga tyger i olika färger för varför skulle man annars producera 16 olika plagg i det här hemska materialet?
VEM är målgruppen?
VEM handlar det här?
VEM!?!?
Ja, förutom Paow då så klart..
Oftast känns det som att hon mer vill visa upp sig själv än sina plagg men det kanske jag också hade velat om jag skulpterat om hela min kropp för dyra pengar?

Och om det här inte räcker och blir över för dig så kan du även köpa en av klänningarna i det nästan ännu värre materialet velour.
Det är mitt absoluta hatmaterial sen jag var liten. Mamma försökte trycka ner mig i en chick onepiece i röd sammet – glöm det kärring! JAG SKREK och fäktades för mitt liv!
Vill du se ut som en glansig soffa från Myrorna – SLÅ TILL!
Här är chansen! Ta den idag!

Betala hundratals dollar för att se så billig ut som praktiskt möjligt!
Här har humble brag en ny målgrupp att attackera!

stella3

 

 

16 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag tycker hon har rätt fina kläder, Men en aning dyra. Kan vara jag som är snål också :/

  Svara

  Rebecca är en fd slitzbrud, inget har ändrats… Hon har bara uppdaterat sin image. Först slitzbrud sedan härmade hon lady gaga och nu kardashians… Bara en sämre kopia. Precis som kläderna ifrån aliexpress. Hon vill vara en förebild för tjejer men vägrar erkänna alla ingrepp hon gör och att alla ex är fullskitna med cash och sponsrar henne. Inte mycket talang där inte..

  Svara

  Det är ju ganska allmänt känt att Rebecca Stella är ett fan av fillers men är hennes nya väldigt markanta haka photoshopad eller skapad av filler?

  Svara

   Vill hon ha mer haka kan hon gott få ta lite av min, vassego! 😀

   Svara

   Åh jisses haha! Har inte varit på hennes Insta på ett tag och la precis märke till hakan. CamCam kan du inte gräva fram lite före/efterbilder på Rebecca? Ingen shaming, bara kul att se!

   Svara

  Tycker det är snyggt ja. Snygga kläder och jag gillar det där materialet

  Svara

  usch, påminner om den gamla butiken ”monsoon” som vi handlade i på slutet av 90-talet. Hade något liknande på 9:ans skolbal.

  Svara

  Jag är smal med stora naturliga bröst och jag skulle se ut som en häng-korv i dom där kläderna.

  Svara

  Alltså hennes kläder är ju väldigt ”mycket”, det är mycket rumpa, bröst, rygg, ben och även lite mage – mycket hud helt enkelt! Det faller ju självklart inte alla i smaken! Kan hålla med om att materialet hon använder är förskräckligt, jag hade faktiskt kunnat tänka mig några av kläderna om det inte vore för materialet. Men sen tycker jag nog att majoriteten av kläderna är skitfula, som den den där klänningen som får en att se ut som en kassler. Tycker inte det är något fel med att vilja klä sig utmanande men det finns helt klart snyggare plagg man kan välja.

  Svara

  Therese Lindgren.

  Svara

  Haha, du är så jävla rolig CamCam! <3

  Svara

  Kissie är också en polyesterälskare.

  Svara

  Men va? Hur tänker du Camilla nu? Kallar du en kvinna som bär sånt här för billig?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.