#sponsradlastbil

Nellie Berntsson:

”Saken” som mams & paps Berntsson skulle hämta upp i Västerås är en sprillans ny, sponsrad lastbil och precis som Nellie skriver är jag både avundsjuk och missunnsam  eftersom jag också vill ha en sån för att köra runt Tjocka Hetsätarkatten i.

Visst vill ni också ha en sån?
Smidigt att ha till hands när man åker och storhandlar till exempel.. =)
nellies

nellie2

Tack för tips, Lina!

51 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kul för Nellie och Smilla!! Den är säkert superfin, både för hästar och människor. Grattis!! Menar det verkligen!

    Wonder why?? De hade väl redan en? 🙂

      Den de har äger de inte.

        Dom byter in den gamla mot en ny plus en b kortslastbil för att de behöver en större med utskjut och för att slippa ta en stor lastbil när de endast kör 1 häst.

    Inte missunsam alls men undrar vad företaget får ut av sponsringen, köper verkligen nån en hästlastbil bara för att de har en?

    Fattar inte hur dom kan få en sponsrad lastbil värd miljoner när dom fjuttar runt på 130 .. Finns väldigt många fler ryttare som är jäääättemycket duktigare än Nellie som hade varit värd den. Gash, blir så irriterad på räkmacke berntssons

      De får ju en lastbil för att den kommer exponeras i media osv.

        Ja nellies 14 åriga följare gör nog så försäljningen skjuter i taket. Asgarv ..

      Fast de får den knappast. Men rejäl rabatt är det såklart om den är köpt. Alt en slags leasing/lån. Typ ”ni får låna den 1-2 år mot att den exponeras såhär och såhär”. Bara söka på regnr sen så kommer ni se att jag har rätt, att de inte äger den.

      Lite snark på såna kommentarer. Klart det finns duktigare ryttare men det är ju inte av den anledningen hon får sponsen och det förstår ju du också. Oavsett hennes talang som ryttare har hon/mamman lyckats bygga varumärket df får de spons. Kanske finns det någon som förtjänar det mer men företaget gör det ju också för egen vinning eller för att Berntssons helt enkelt är duktiga på att fixa spons.

    Ok, inför Skatteverket är vi alla lika. Sponsring beskattas som inkomst så nån gratisvagn är detta inte. Bilens värde är beskattad inkomst. Just sayin’. Detta oavsett om den är deras eller ”lånad”. I vilket fall som helst är det billigare än att köpa själv och grattis säger jag till vad som verkar vara en toppenfin lastbil!

    Meeh fick du inte ens en shotout hade ju vart jucigare =)

    En sak som är väldigt spännande med denna blogg är att varje gång du nämner någonting om Nellie så är det enbart för att håna och skapa hatstormar mot henne, hennes prestationer, hennes inlägg, hennes kläder, hennes utseende, hennes samarbeten, hennes satsning inom ridsporten – och för att inte nämna, hela hennes familj. Jag förstår att Nellie genererar bra trafik till din sajt, detta är en av anledningarna som bloggen får klick, men min fråga är hur man sover gott om natten när du så väl och medvetet vet om att du föder hat? Näthat. Det redan så stora problemet.

    Men att du gång på gång kränker du Nellie och hela familjen, som för övrigt är väldigt nära vänner till mig sedan flera år tillbaka. Gång på gång drar du egna slutsatser och läser man mellan raderna på flera av dina inlägg om Nellie så pikar du henne. I inläggen märker man tydligt att du vägrar att se NELLIE bortom varumärket, bloggen och sociala medier för en enda sekund. Det faktum att hon är en helt vanlig tonårstjej men med hundratusentals ögon på sig varje dag. Här finns liksom ingen som helst förståelse för att man kan göra mänskliga fel, skriva ord i ett inlägg fel, råka uttrycka sig fel. Men Nellie får inte en chans att någonsin göra ett sådant ”fel”.

    År 2016 trodde jag att vi kommit längre, i alla fall så pass långt att målet var att stärka, pusha och peppa varandra. Du nämner inte en enda gång det faktum att Nellie föreläst för cirka 300 ungdomar på Barncancerfondens läger, att hon skrivit en bok och snart släpper bok nummer två, att hon genom åren lagt så mycket tid, energi och inlägg med målet att stärka unga som känner sig utanför. Jag tycker att det är så enormt tråkigt och jag hoppas att många får sig en tankeställare, ord på nätet sårar och att sprida hat kommer aldrig att ge dig någon medvind i livet.

      Men va??? Det finns ju ingenting i detta inlägg som är negativt mot Nellie? Camcam skriver ju att hon är avis bara? Vad har en lastbil med Barncancerfondens läger att göra? Måste man lägga in en disclaimer om (i) föreläsning för Barncancerfonden (ii) bok ett och två (iii) satsningar inom idrotten och (iv) nedlagd tid och energ för att stärka unga som känner sig utanför varje gång man nämner Nellie?

        Som jag skriver i min kommentar, i flera utav inläggen om Nellie och hennes familj syns det tydligt att om man läser mellan raderna så förstår man att det många gånger är ”pikar”, sarkasm och ironi även om det ska låta som en ”rolig” kommentar. Och jag tycker inte det är okej. Varför skulle ”Camcam” vara avundsjuk på transporten? Varför skulle hon vilja ha hästtransporten till ”Tjocka Hetsätarkatten” och att storhandla i?

        Nellie behöver absolut ingen ”disclaimer” om allt fint hon gjort i varje inlägg (vilket jag är säker på att du förstod att jag inte menade) som skrivs, men hon behöver heller inte enbart bli nämnd med avsikten att bli påhoppad, hatad och kränk. Hoppas du förstår vad jag menar!

        Hur som helst, ha en bra dag 🙂

      Varför heter din blogg detvarmindag? Makes no sense.

        Hej,
        Jag har sett flera inlägg tidigare och det är därför jag reagerar och jag är säker på att du förstår exakt vad jag menar/syftar på. Som jag skrev i min kommentar tidigare: ”Gång på gång drar du egna slutsatser och läser man mellan raderna på flera av dina inlägg om Nellie så pikar du henne.”. Och jag tycker det är så tråkigt att de flesta inlägg är vinklade just så, med sarkasm och ironi, när det kommer till Nellie.

        – ”Jävligt märklig redigering förresten. Det ser ut som att JAG gjort den i paint.”-
        – ”Lilla snorkfröken Berntsson”, ”Det finns en hel paddock full att dyka ner trynet i!”
        – ”DETTA ÄR VARFÖR MAN INTE HOPPAR AV SKOLAN EFTER NIAN!!!
        Är människan så här dum på riktigt?”
        – ”Jag satt och läste den här artikeln och förväntade mig nästan att se Nellsans namn dyka upp – hon ska satsa mot EM och allt (beroende på vilket inlägg man läser) men icke! Hur bra ÄR egentligen Nellie om man inte frågar mamma eller pappa?”
        – ” 1. Låta dom få ligga och hångla i sängen på det här viset?
        2. Ställa dig och ta kort på dom så att det kan publiceras på nätet? Alla åsikter välkomna.”
        – ”Nellie är ung och dum oerfaren och förstår kanske inte bättre..”

        Detta är några exempel, och återigen tycker jag att det är tråkigt att du går på hårt och nedlåtande mot en ung tjej och hennes familj upprepade gånger. Man behöver absolut inte älska det en annan människa gör, men att visa respekt är det minsta man kan göra.

        Ha en fin dag 🙂

        fast det är inte roliga inlägg de får inte mig att skratta vilket är defenitonen på rolig. dina inlägg för mig att kräkas lite smått camcam

      Tycker att det är bra gjort av dig att stå upp för din kompis! Du verkar vara en bra person 🙂

      Däremot har jag lite saker att tillägga. Jag har ingenting emot Nellie, tycker att hon är väldigt duktig på mycket, men däremot tycker jag också att hennes blogg (och alla andra bloggares bloggar) bör granskas kritiskt. Det kan hända att något inlägg (och kanske framförallt en del kommentarer) är väl hårda, men i de allra flesta fallen tycker jag faktiskt inte det. Den här bloggen lyfter titt som tätt fram positiva grejer också, ta t.ex. inlägget om Blondinbella här om dagen, även om det inte är bloggens huvudsyfte, men du har nog rätt i att det har varit få (inga?) inlägg om just Nellie som har varit ”positiva” och berömmande.

        Tydligen fanns det visst peppande inlägg om Nellie också, hade inte hunnit läsa CAMCAMs kommentar, my bad.

      Jakob, du är säkert en jättegullig kille men du framstår som en manlig variant av Gabriella Joss. Var man än tittar på youtube eller i bloggar så är du där med en massa hjärtan och ”puss gumman du är bäst”. Det är sött att du vill sprida lite kärlek eller vad det nu är men i detta fallet blir det ju bara töntigt. Du har nämligen helt fel i det du skriver.

        PS: och seriöst….hatstorm? Chilla lite.

        Fina du, kärlek är verkligen någonting som behövs bland allt detta näthat. Och, för mig är det en självklarhet att supporta, sprida kärlek och om så även kommentera mina vänners sociala medier, kul att vi hänger hos samma personer! Kram. 🙂

        Fina du? Snark.

      Så löjligt att behöva gå in och slicka röv och skydda stackars lilla barnet. Möt henne på stan så blickar hon totalt ut varenda en som råkar titta åt hennes håll. Bitch rakt av tyvärr är hon. Hade hon varit glad och trevlig hade hon varit älskad men ny är hon ju mest hatad och tydligen hennes föräldrar med om man läser vad hon själv skriver i bloggen.

        Tråkigt att det skulle bli så för henne isåfall. Hon är ju såpass ung å allt menar jag.

    Jag är så avundsjuk. Min älskade son vill ut o tävla på sin ponny han som 10 åring ridit in själv och kämpat och kämpat med. Jag som mamma känner mig värdelös som inte har råd att köpa en transport. Så ja. Jag är avundsjuk, så avundsjuk att jag erkänner det utan att fälla kommentarer OH vara missgynnsam

      Du ska inte känna dig värdelös för att du inte kan köpa en transport. Du kan va nöjd över att du gett honom en ponny, verkligen. (Om inte din kommentar var helt ironisk då vill säga 😉

    ”Tycker att det är bra gjort av dig att stå upp för din kompis! Du verkar vara en bra person”

    För mig verkar det som om att denna ”Jakob” är mamma Berntsson. Flera saker som talar för det.

      Nej, Jakob är INTE mamma Berntsson, Jakob är en helt egen person med eget liv och egen karriär. Han är en mycket god vän till Nellie och står ofta upp för henne i sociala media osv.

        Karriär???????

        Ja och det behöver hon verkligen någon som försöker försvara henne så satans otrevliga som hon och hennes mamma är!

      Så kommer det igen, detta med att det ska vara någon annan, fyyyyy!

      Jakob har en egen blogg, detvarmindag. Och nellies mamma brukar ju kommentera vad hon tycker med sitt eget fb-konto eller instagramkonto utan att vara anonym, så nej, jag tror inte att hon sitter och hittar på fakenamn till sig själv

    En helt annan sak… Varför heter Nellie gonzanellie på instagram? Var kommer gona från? :/

      Hennes efternamn, eller pappans egentliga efternamn innan han tog ett svenskt, är Gonzales 🙂

      Förvirrad fjällröding? bästa namnet?

    Jakob, youtubers och bloggande småtjejers riddare i skinande rustning. Alltid framme med pussar och hjärtögon vart man än vänder sig.
    Kul att han kommenterade till någon ovan ”trevligt att vi hänger hos samma personer” när han är ÖVERALLT och kluddar.

      Du måste vara en av de bittraste människor som går i ett par skor… och jag antar att du kommer ge dig på mig också… det har du ju gjort förut… men men somliga har väl som hobby att fräsa ur sig spydigheter mot andra människor… Jakob har skrivit sakliga svar. Det är ju dock långt över din förmåga, du kanske skulle ta till dig och lära dig nåt istället?

        Haha ojsan ojsan vad man kan vara upprörd här då. Jag har tyvärr inget minne av dig och om jag skrivit något ”bittert”. Det kan inte vara så att vi har olika åsikter bara? Dra bitterkortet någon annanstans.

    Det finns väl en enkel och konkret lösning på dessa spekulationer? Att man helt enkelt tar och kontaktar ALFAB och frågar hur de ser på sponsring och vilka möjligheter det finns för leasing och betalningar? Att det förekommer reklam på lastbilarna behöver ju inte betyda att det är sponsring av själva bilen.

    Sen finns väl alla möjligheter att begära ut bokslut för den som av någon anledning tycker att man behöver få se hur det bolag som Nellie har sin blogg i sköter sin redovisning…

    Supersnygg lastbil. Hade också velat haft en när jag red. Det betyder däremot inte att jag inte kan glädjas åt andra.

      Med tanke på att hon står bredvid lastbilarna i posar i både keps och väst med ALFABs logga på så lär det ju vara någon slags sponsring i alla fall 🙂

        Absolut inte hon tyckte bara det var fina kläder ?

    Fast det börjar bli lite småtrist på Nellies instagram med 5 inlägg i rad om den jävla lastbilen. Och nej jag är inte avundsjuk. Min häst är så psycho att han aldrig skulle få lämna gårdsplanen.

      Hellre det än 5 ej reklaminlägg för tessie, böcker och lipgloss

    Ladda ner appen biluppgifter och sök på registreringsnumret UGC653 kör de omkring i en avställd lastbil? ”Trafikstatus 2016-07-20 –
    Avställd och får ej användas i trafik”

      Tessie har leasing på dessa bilar EOZ766 och NAG118 den ena är en svart Land Rover årsmodell 2016

        Tessie är nellies mamma bara återförsäljare åt och nellie reklamansikte åt, har funnits i Göteborg massa år innan nellie kom in i bilden. Men tog riktig fart först när nellies läsare började shoppa

        Ps of Sweden verkar vara ny sponsor men varken Nellie eller Smilla finns med på deras hemsida där övriga sponsrade ryttare presenteras?

      Den vita Mårtensson Lastbilen Registreringsnummer: WJL778

        Moa: Tessie har samma märken och kläder som Belle shoes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.