I call bullshit..

Rebecca Stella:

stella

Varför kan hon inte vara ärlig med hur hon skaffat sig sina kurvor så unga tjejer slipper tro att de kan träna sig till hennes Jessica Rabbit-kropp med magtränare från TV-shop eller gummiband på gymmet.

Säg som det är – du har opererat dig till din kropp och den enda som kan ge dig ytterligare kurvor är en plastikkirurg, aiight Becks?
Din röv är ungefär lika äkta som Kissies tuttar eller Fokis rosa hår.

Och det heter Where ARE my curves. (när jag ändå har pekpinnen framme)

koll

53 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Helt rätt Camilla!

  Svara

  Vad tror du hon har gjort för operationer?

  Svara

   Samma som Kardashians, man suger ut fettceller från valfri del av kroppen och sprutar in i rumpan.

   Svara

   Kallas liposuction, även kallat ”Brazilian Buttlift”. 100% det hon har gjort.

   Svara

    Liposuction är fettsugning endast, inte insprutning av fettet på andra kroppsdelar.

    Svara

    Liposuction för att suga it fettet som sedan kan användas till att Spruta in I rumpan, höfter eller bröst. Rebecca, Kim, Khloe, Kylie har garanterat gjort detta för att få sina rumpor. Personligen tycker jag att det är sjukt fult. Kim och Khloe ser groteska ut.

    Svara

   Bortsett från rumpan och höfterna så har hon även fixat näsan, brösten, fillers i läppar och kinder, botox. Sen så är hon inte libanes som hon påstår utan syrian.

   Svara

    Så Rebecca Stellas pappa är från Syrien inte Libanon? Det är vanligt syrier påstår att de kommer ifrån Libanon men att hon ändå skriver saker som att hon äntligen är i hemlandet och liknande när hon varit i just Libanon. Mamman vet jag är grek (och svensk?) för övrigt.

    Svara

    Syrian och vara från Syrien är två olika saker. Sjukt förvirrande. Min man är assyrier från Irak dvs inte arab. Syrian kan man vara även från Irak, Syrien, Libanon m.f så visst kan hon vara libanes och syrian på samma gång 😉 syrianer och assyrier är det kristna folket från Mellanöstern typ.

    Svara

   Jj: Stämmer ungefär, det finns tusentals kristna araber i Mellanöstern också (är själv kristen arab). ¨

   Assyrier/Syrianer/keldaner etc. är en folkgrupp som är semitiska men dock inte araber och majoriteten är kristna. Det är jättevanligt att syrianer (alltså ej syrier. Syrier= araber, medan Syrianer= minoritetsfolk i Syrien, Irak och Turkiet) påstår sig vara libaneser, de kan vara födda i landet men 90% kommer ursprungligen från Syrien.
   Dock kan jag inte blamea dem för att de kallar sig för libaneser, tydligen så innebär det högre status om man säger att man kommer från Libanon, iaf i Mellanöstern.
   Det kan bero på att Libanon är:
   -Hyfsat sekulärt jämfört med övriga Mellanöstern, (de påstår sig vara en demokrati)
   -De har en jätteytlig och materialistisk syn på livet
   -Libaneserna själva anser att de är bättre än alla andra haha, true story!

   Svara

   Är det hon??!!

   Svara

    Yes 🙂

    Kolla också detta exempel:
    http://imgs.sthlmsfinest.com/blogEntryImages/1006362.jpg (längst fram till höger)

    Förstår att det är svårt att tro om man inte följt henne länge. Bilderna kommer upp, tillsammans med många andra bevis på vilken förändring hon genomgått, på första sidan om man googlar Rebecca Simonsson.

    Svara

  Visste inte att hon opererat sig.. ??
  Men har alltid tänkt hur i h*lvete har hon fått så snygg kropp. ?

  Svara

  Jag skulle gissa på att hon blandannat sprutat in fett i höfter och rumpa, man tar fett från tillexempel lår, mage, armar vart man nu vill ha bort ifrån och sätter det vart man vill ha det istället. Tror många gör så och sen säger ”jag har inte opererat mig, jag lovar” eftersom jag vet inte om det räknas som operation, är ju nästan som kroppsfillers haha… Men jag håller med 100% är så sjukt tråkigt för alla tonårstjejer och både yngre och äldre som tror att man kan träna sig till det där :/ och när sånna där står med waisttrainers på instagram osv. Det gör mig så sjukt jävla less, 13 åringar kommer till sin mamma och vill ha en waisttrainer för att få en likadan midja. Usch, nästan så man vill säga oansvarigt haha ?

  Svara

  Nu älskar jag dig ännu mer! Tack för att du skriver om detta, folk borde veta att nästan allt de ser är fale! Sorgligt när de får unga tjejer/kvinnor att tro att detta är möjligt :'(

  Svara

  Så sant haha. Jag skulle gärna vilja veta hur man tränar för att få bredare höfter x’D

  Svara

  Om hon nu flyttat fett till typ höfterna och rumpa är det ju inte konstigt att ”kurvorna” försvinner om hon går ner i vikt :)))

  Svara

   Det är inte ”samma” sorts fett. finns mer än 5 som jag känner som gjort den operationen. det försvinner inte om de går ner i vikt på samma sätt som vanligt fett gör. brazilian butt lift heter den.

   Svara

  Jag är en av dem yngre som läser denna blogg, 14 år. Camilla, jag tycker det är så jävla bra att du tar upp detta. Varje dag går jag in på Instagram bara för att sedan tänka ”nä usch vad ful jag är” JAG VET att det är fake. JAG VET att alla ”Instagram famous” girls är fullproppade med plast och skit. Men det spelar ingen roll. Jag vill se ut så. Jag vill också ha ”killer curves”. Jag vill också vara ”snygg”.

  Svara

   Avfölj allt sånt där skit om du blir påverkad, det är inte värt det 🙂 jag förstår att man blir påverkad, eftersom det är sådär typ överallt. Men avfölja från sitt eget instagramflöde kan man göra iaf 🙂

   Svara

    Bra inlägg!! Kör över de faka människorna!!

    Svara

   Säger som Matilda. Avfölj! Sedan jag slutade följa dessa ”perfekta” personer mår jag så mycket bättre. Börja följa positiva konton istället. Tips ”bodyposipanda” grymt bra tjej! Då är jag ändå 30 år men har precis börjat känna att fan ja duger som jag är!! Hoppas att du klarar det vid en tidigare ålder!

   Svara

   Kära M! Jag är glad att sådant inte fanns när jag var 14 år. Snälls, snälla LOVA att du inte tar efter dem, lova att du och dina vänner ser till att skaffa er en bra hjärna istället för plastkurvor. Du kommer ha igen det så många gånger om. Du är dessutom på helt rätt väg av ditt inlägg att döma.

   Svara

   Riktig otur att ni unga tjejer ska behöva växa upp med de sjuka, inte ens fina, idealen. Dessutom få dem uppkastade i ansiktet på daglig basis.

   Svara

  Jag veeet att man inte ska hacka på andras utseende men jag skiter i det för jag vill bara skrika varje gång jag ser en Kardashiankopia som sprutat in fett i höfter och rumpa. INGEN är skapt sådär! INGEN kan träna sig till sådana höfter!
  Möjligen kan man ha en sådan rumpa men då följer storleken på låren med, pinnar+ballong=fejk.

  Usch. Folk betalar alltså för att se ut som vandrande karikatyrer?

  Svara

   Men hacka inte på andras utseende då ? Jag tycker att man får se ut/operera sig till vad man vill men som Camilla säger, va öppen med det så att unga tjejer förstår att det inte är ett reellt mål bara genom diet och träning.

   Svara

    Jag håller med, fel av mig att påpeka, men det är just förnekandet av att det är fejk som gör mig så frustrerad. Så, frustrationen gör mig till en biatch som hackar. 😛 Sånt händer. Skyll på PMS annars haha.

    Svara

   Håller med. Det är verkligen ett stort FAIL på det idealet som säger att man ska se ut som en (än värre) kopia av Betty Boop.

   Svara

  JättebraMen Gud så vidrigt hela hon är fake kolla hennes ex pojkvän sten ful som betalt allt hon visade aldrig en bild på han hon ser hemsk ut inget är äkta dessvärre .Sen göra reklam för skit kläder bra att du tog upp henne hon är inget föredöme för nån pinsam är hon usch

  Svara

   Gud vilken onödig kommentar. Det räcker med att säga att de där kurvorna inte är ”äkta”, men du behöver inte trampa på henne och hennes ex genom att kalla dem fula och vidriga. Det är bara taskigt.

   Svara

  Bra Cam! Hon borde VERKLIGEN vara ärligare.

  Svara

  Hon har ju garanterat gjort en liposuction ”Brazilian buttlift”, utan tvekan. Men frågan är vart i h*lvete hon fick allt fett ifrån som hon spruta in i rumpan/höfter för att få så otroligt stora kurvor? Hon var ju supersmal innan, fanns väl inte så mycket fett att ta från övriga kroppsdelar ? Konstigt

  Svara

   Man kanske kan donera fett till sånt.. ? *ställer mig först i kön*

   Svara

    Tvåa!!

    Svara

    3a ?

    Svara

   Man behöver inte ta eget fett, finns även fillers som man kan spruta i. Annars kan man i många fall ta Love handles, mage eller innerlår.

   Svara

  Svara

   Bra att du tar upp det, det verkar ju trots allt fortfarande finnas människor som inte är så bra på anatomi som tror att den kroppen är ett resultat av träning. Hur mycket bloggare och instagramare än vill påstå att man kan bygga en stor rumpa men behålla pinnar till ben – det går inte! VIll man träna sig till en stor rumpa och inte göra som Rebecca Stella och så många andra kändisar och gå till doktorn så är det tunga vikter som gäller. Eftersom rumpan sitter fast i benen är det omöjligt att lyfta tunga tyngder utan att även lårmusklerna och vadmusklerna ”tar stryk” och blir definierade och större.

   Svara

  Blir det inte sjukt svårt att hitta kläder? Jag är smal och liten, men har E-kupa och det kan vara ett helsike att hitta tröjor och speciellt skjortor. Det måste väl bli ännu värre om man dessutom har en mycket liten midja och stora höfter ochh rumpa? Jeans liksom, det lär vara nästan omöjligt

  Svara

   Det är väl därför hon har sitt egna klädmärke 😉

   Svara

   Hennes egna märke har ju kläder som är stretchiga som fasiken)))

   Svara

  Hade varit intressant och veta vad det kostar.

  Svara

   Vart tvungen att googla. Det ligger på runt 78 lax. Asså det är ju hur mycket pengar som helst.

   Svara

   Är inte hon vän med hon Stina från akademikliniken? Möjligtvis fick Beckan någon rabatt där.

   Svara

   Den enorma kroppsliga förändringen skedde lägligt nog under tiden hon var tillsammans med sitt stenrika ex så att det är dyrt var nog inget problem.

   Svara

  Helt rätt att det inte är speciellt mkt som är äkta på den kroppen. Bekräftelsebehovet där är nog inte att leka med. Kan lätt bli så när man t.ex. inte har vuxit upp med en pappa 🙁 . Det som jag säkert vet att hon gjort är rumpan, brösten, något med höfterna och näsan. Sen har hon filler både i läpparna och antagligen kindbenen. Toligtvis botox också. Ganska tråkigt att hon gör så med sin kropp då det finns många som skulle göra vad som helst för att ha en kropp som ser ut så som hennes kropp gjorde innan.

  Svara

  Man blir endast tokig om man ska hålla på att följa dom rådande skönhetsidealen för kvinnor. Ja, och fattig ska väl tilläggas, eftersom man blir tvungen att operera sig höger till vänster.

  Svara

   Gör som de gör i La, suger daddy och lån :’D

   Så jävla tragiskt.

   Svara

   #tagthesponsor

   Ingen tror väl på riktigt att de själva sitter på alla pengar för operationer? Jisses vad folk är naiva i Sverige. Kom till London! Vet inte hur många gånger jag har varit ute och fått erbjudanden i London. För här är det väldigt många kvinnor som är till salu.. Sad but true. Inkluderat en hel massa svenska tjejer ni aldrig kunnat tro. En av mina fd vänner var svensk pt aka eskort. Fast det var ju aldrig offentligt – hon till och med uppmanade mig med orden ”du kan ju få så mycket gratis!!” Männen betalar för en pt dyyyyrt och sen går hon ut gratis med männen och ligger med dom. Betalt får hon genom en pt session och på så sätt har hon tvättat pengar. Jippi.

   Svara

  Bra inlägg!

  Svara

  Nu blir jag väl påhoppad här hehe MEN skriver ändå!
  Jag förstår inte varför man ska se ner på folk som väljer att operera sig. Det är individens kropp och individens val. När jag ser en snygg tjej och får reda på att hon är opererad så blir jag glad och tänker Yes jag visste väl att hon inte kunde vara så het helt naturlig! Det är för att jag undermedvetet jämför mig själv med den personen. Jag försöker verkligen inte tänka så men kan inte styra det.

   Jag tycker inte att Kim Ks rumpa är fin men hon och många andra tycker uppenbarligen det så låt de operera sig om de mår bra av det. Sen förstår jag att många unga ser upp till dessa kvinnor och vill se ut som dem men då är det upp till oss vuxna att belysa att dessa kvinnor är opererade och det går inte få den där kroppen genom enbart träning och kost.

   Just nu är det inne att vara kurvig, på 90-talet så skulle  man vara jätte smal och ha stora tuttar. I mitt hemland så är man vackrast när man är lite större. Min mamma som bor i Gambia brukar alltid påpeka  när jag hälsar på att jag måste äta mera mat och lägga på mig några kilo.

  Jag tycker att det är tråkigt att vi kvinnor alltid ska påpeka andra kvinnors kroppar och deras val gällande deras kroppar. Jag ska tala om för min dotter varje dag att hon är vacker precis som hon är men om hon väljer att operera sig när hon är vuxen så hoppas jag att hon slipper elaka kommentarer.

  Jag tycker dock att det är bra CamCam att du tar upp detta men vissa kommentarer tycker jag bara är elaka.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.