Catrin Hedlund är tydligen igång igen..

Catrin Hedlund:

Nu försöker hon tydligen blåsa folk på Håkan Hellströmbiljetter och det är redan varningar uppe på Facebook där det informeras om henne.
Tydligen har hon kontaktat systern till en av mina läsare som tack och lov googlade hennes namn först.

Köp ingenting av henne. Nothing. Nada.
catkoll catt

23 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Någon som vet vilken svensk kändis bloggaren Angelika Luxander är tsm med? Det ska tydligen gå att se på Snapchat och Insta, men jag har inget av det.

      Vill också veta!

      Rosh

        Men hon är väl lite hemlig med det? Räckte att googla ”svenska tjejer hiphop” så hittade jag henne

    Lite snabb research…

    Här är en länk till Hugo och Paulas nya ”hus”: http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-4rum-herrangen-stockholms-kommun-lingonbacken-21-23-8464015

    FÖRMODLIGEN står Paula skriven hos sin mamma för att fixa förskoleplats till kidsen i rätt kommun. Inte mer dramatiskt än så, skulle jag gissa.

      Är det jag som är helt bakom, eller har dom inte precis flyttat till sitt nya hus? Köpte dom inte en fin lägenhet, flyttade in, men så spontanköpte Hugo huset dom bor i nu och dom flyttade dit i typ..vintras? Har jag helt fel? Ska dom flytta igen? Fattar ingeting

        Dem äger väll 3 hus/lägenhet för tillfället? Dem köpte en nyproduktion i Liljeholmen som inte är byggd än och kom sedan på att de ville köpa hus. Köpte det dem bor i nu och sedan köpte det ännu ett hus och har vad jag vet inte sålt något, så dem borde äga 3 nu?

        MATILDA, använd inte DEM om du inte kan skilja på de och dem. Skriv DOM istället, det är helt jävla vidrigt att läsa när någon skriver dem dem dem dem dem dem hela tiden.

        Till Matilda:

        Sen har de även köpt en ”stuga” (läs: stort hus) i fjällen. Så 4 fastigheter äger de i såfall. Tror dock de sålt lägenheten i Liljeholmen.

        Anna: Tagga ner, grammer nazi. Matilda försöker använda ”dem” rätt, och stör det dig så hårt att hon gör det fel så kan du HJÄLPA henne på ett smidigare sätt.

        En enkel minnesregel är att byta ut ”de” mot ”vi” och ”dem” mot ”oss”.
        Exempelvis, ”vi köpte en nyproduktion på Liljeholmen”, låter ju bra, medan ”Oss köpte en nyproduktion på Liljeholmen” blir jättetokigt. Det ska således vara ”de”.
        ”De” har två bokstäver, precis som ”vi” och ”dem” har tre bokstäver, precis som ”oss”, så det är enkelt att komma ihåg.

        Det kräver lite övning, men snart går det lätt som en plätt! Lycka till 🙂

        Bor de inte i nyproduktionen nu? Jo och lägenheten är såld.

        Eller jag vet inte. Blir så förvirrad av deras flyttar och köp 🙂

        Anna: dom är talspråk dvs något du använder dig av när du talar. Så om du skriver dom är det alltid fel. ( undantaget om du skriver ett privat sms till en privatperson) . Om någon skriver fel på dem eller de någon gång, har väl ingen betydelse? Det är bara en bokstav fel. Det är mer rätt än att använda sig av talspråk.

    Straffet hon fick var så pass milt att hon känner att hon kan utföra samma sak igen. Ofta faller man tillbaka.

      Eller hur … så länge hon inte får ett värre straff än det hon redan har idag, varför sluta?

      Jag hade önskat ett rättssystem där ett upprepande av det brott man blev dömd för leder till skärpt straff. Att man inte kan fortsätta upprepa samma mönster igen bara för att man redan fått skyddstillsyn. Vad sänder det för signaler till henne, att hon kan komma undan med detta?

        Håller helt med.

        Undrar om offentlig förnedring skulle funka? Typ 1000 armhävningar över en låda bajs medan hon sjunger Money money money. Med dumstrut såklart.

        Mi, eh..?

    Hur FAN kan man låta henne göra så här?? Fan spärra in henne nån gång!

    Cam cam, lite störigt är det att man inte kan svara på allas kommentarer. Tråden går bara tre steg sen får man svara på någon annans istället för att få in kommentaren under… Men ibland hamnar det fel och man måste skriva namnet till den man svarar på. Tips 🙂

      Jag ska byta portal så det ska jag genast framföra till min nya tekniker – som förhoppningsvis är lite vassare än den som Finest använde sig av 🙂

    Det här är ju helt sjukt?! (Hehe.) Att hon efter domen skulle få för sig att sälja saker genom bloggen ens ärligt är så himla skrämmande. Funderar så mycket!
    1. Skäms en/hon inte för mycket för att lägga upp en annons efter en dom för just bedrägerier genom bloggen?
    2. Hur tror hon att det ser ut i andras ögon? Tänker hon inte på det?
    3. Förstår hon inte att människor kommer blåsa i varningshornen DIREKT när hon lägger upp något?
    4. Vad är det för diagnos hon lider av om hon inte fattar någonting och faktiskt gör såhär? (Menar inte bedrägerierna nu, utan att hon faktiskt ska försöka sälja något nu efter.)
    5. Varför har hon inte åkt på stryk ute? Jag hade haffat henne om hon lurat mina barn/mig själv. Ev bara en jävla käftsmäll men kanske något mer. Lägsta sortens människor är vad det där är. USCH!!

    Tror inte att hon har annonserat, har följt hennes blogg, hon har inte annonserat dör, däremot kanske hon har svarat på andra människors förfrågan om biljetter, och de nya brotten påstods ju vara allvarligare än biljettförsäljning o sånt, expojkvännen som hon blåst på ca. 60.000 enligt honom, och hon har ju tydligen skrivit av hans säkerhetskod på bankortet och använt dom uppgifterna till att köpa grejer, det är väl bedrägeri? Fy bubblan så jag skulle skämmas om mitt barn gjort nåt dylikt, det är hemskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.