She’s got us ALL beat!

blomkoll

Jag har själv tagit en del bilder där jag minsann också sover räv samtidigt som jag tar ett kort och idag var det GabJossan som publicerade dagens rävisbild men vi är ju så klart inte ensamma om detta.
Tack vare en av mina fääääänz läsare så har jag hittat en av de bättre rävsovare jag någonsin sett tror jag.

Linda Blom skriver en blogg om sin familj och om hur de under lång led av ofrivillig barnlöshet och hon tar fantastiska foton men på Instagram sover hon gärna räv på bilderna och nu tillsammans med sina två barn.
Ja, de har fått två små knott och de är delar födelsedag! Hur jäkla sjukt är inte det?
Shit vad sur jag hade varit om jag tvingats dela födelsedag med min syrra när jag var liten! Haha.. jag hade vägrat!

Brukar ni sova räv på bilder ni publicerar?
Jag menar, man fattar ju att personen på bilden inte sover eftersom man oftast kan se armen som hålls upp i luften med telefonen som ska ta kortet.
Men ändå gör man det..

Är det bara mina fingrar som vill skriva rövsovare istället för rävsovare? Freudiansk slip?

thk

21 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Åh! Jag som trodde dagen inte kunde bli bättre!!

    Inte en bloggare men fortfarande min favorit bland rävsovare: http://www.girlsonthegrid.com/wp-content/uploads/2013/06/cray.jpg

      Riktigt, riktigt bra!!!

    Så. Jäkla. Patetiskt.
    Man kunde ju åtminstone redigera bort den lyfta armen om nu ska anstränga sig så förb*nnat.
    *skakar surkärriskt på huvudet*

    Haha, en lättsam varning om du ska börja skriva om Linda; det är nog få människor som är mer passiv-aggressiva än henne. Minsta kritik eller undran och hon sitter och skriver på sina sociala medier i en falskt, sårad ton vilket får alla följare att hoppa på den som har kritiserat/undrat. Till och med den här sortens skämtsamma, roliga inlägg skulle hon kunna spela martyr av.

      Ingen större sanning har någonsin skrivits i en kommentar.. Word!

      Ojojoj, ja Linda är inte att leka med. Hon tål INGEN kritik. Med största sannolikhet så tål hon inte att någon skämtar om henne heller.?

      Haha! Men vad menar ni? Linda som aaaaldrig tar åt sig av ”elaka kommentarer” men i nästa andetag redan författat ett eget inlägg helt ägnat åt just den kommentaren. Det sorgliga är att det sällan är speciellt elakt eller ens kritik – räcker gott och väl att man inte tycker som Linda, att man påpekar något, har en annorlunda uppfattning eller helt enkelt ställer en fråga på vad som anses vara ett opassande sätt. Då passar man inte in i fröken Bloms ljuva m, underbara och fantastiska värld utan bör lynchas av henne och hennes lilla r*v-slickande fanclub för inbördes beundran.

        Jag tror CamCam gärna tar fighten med Lindas lilla fanclub. 😀

        Haha! Visst är det så som ni alla har svarat mig ovan. Linda Blom får det att framstå som att vår allas Gaby Joe tar kritik på ett högst beundransvärt sätt.

      Har själv råkat ut för henne för att jag ifrågasatte något hon skrev. Det kom upp både blogginlägg och instagraminlägg efteråt om ämnet för att söka bekräftelse hos sina följare.
      Skämdes nästan lite för hennes skull.

      Då ska ni se uppståndelsen när någon lånar ev av hennes bilder som finns på google. ” Du MÅSTE skriva mitt namn på bilden, under bilden, i din dagbok, på inköpslistan osv. Nästa gång blir du POLISANMÄLD!!!!!!!” #craycray

        Jag frågade henne om hashtags förut. (Då hon tycker att hon har ensamrätt på sådana, på IG.) Det skulle jag inte ha gjort, hon höll på att gå i taket då..

        Ja för fasen! Hashtags får man inte fråga om!
        Fler saker som är förbjudet att fråga/ta upp:
        -Om hon och Jimmy ska gifta sig (de är förlovade)
        -Vad hon använder för appar/bild-och filmredigeringsprogram (man får ALDRIG svar).
        -Vem som var ”först” med namntavlorna som hon gör i sitt företag Formeli. (Finns massa som gör såna, men Linda vill inte veta av att hon skulle inspireras av någon annan.

        Och senast var hennes inställning till djurparker, då blev det ju ett herrans liv med översvämmade känslor och brustna hjärtan…

        Men där kan jag förstå henne. Bara för att bilder finns på google betyder det inte att de är fria att ta och använda. Jag har lagt 10 000 kr på kamera och objektiv. Lagt 1000-tals timnars på att lära mig fotografera och lagt minst 100 000 kr på att resa till de pkatser som finns på mina fotografier. JAG har lagt ut tid och pengar på de foton som ”finns på google” och bestämmer därför VEM som får publiciera dem och under vilka villkor. Så NEJ bara för att bilder finns på google betyder inte att de är gratis att ”låna”!!!

        (Medveten om att hon kanske inte lagt samma tid och pengar på sina foton, men principen är densamma. Ta egna foton istället för att sno andras!! Blir galen på folk som anger ”bildkälla: Google/Tumblr/Pininterest”

    Äntligen nån mer som uppfattar henne på samma sätt som jag! Har aldrig ramlat över nån som är mer dryg i sina kommentarer.. När hon nån gång får mothugg kring just det är hon helt oförstående. Hon tror att bara hon sätter en 🙂 bakom kommentaren så är det lugnt. Tål henne inte. Kan inte du cam cam luska i vad som hände mellan henne och Janni?

      Jaaaa snälla!! 🙂

      Klockren!!!! Det är ett stående skämt mellan mig och min bästa kompis. Vi gör alltid sådana smileysar nu när vi ska vara lika dryga som Linda. Jag vet inte hur många gånger en stackare blivit uthängd när de ställer en vanlig fråga. Men hon lyckas vrida och vända allt till kritik och mobbing så att hon blir överröst med komplimanger av sin lilla armé.

      Vadå, är hon och Janni inte vänner längre??

    Sova räv? Där jag kommer ifrån så kallar vi det ”björnsover” ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.