Introducerar..

Madeleine Ilmrud:

vinnare

..i kategorin ”sämst utmärkta reklam/samarbeten och sponsrade inlägg – Madeleine Ilmrud!!!
Jag har bara kommit till sidan 4 på hennes blogg och hittat lika många omärkta inlägg med både koder, länkar och uppmaningar till köp.
Till er som inte riktigt har koll på den här regelbrytaren så har jag roat mig med att sätta ihop en liten faktaruta som återfinns längst ner.

m1 m2 m3 m4 maddkoll

31 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ” tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster”

    Say no more.

      Emmy Loooooou darling, kan du inte ta Devil med dig och kila och köpa ett paket Gul Blend åt mamsen.

        Det draaaaaaaaaaar!!!

        Hahah Det här måste ju ändå va dagens bästa kommentar !

    Men kära nån, FRATERNISERAR heter det.

      Oh fuck.

    Fast alla bloggare skriver ”i samarbete med” och är helt enligt regelboken en förklaring på att det är ett samarbete! Regelrätt! Ett tips är att kolla upp reglerna då kanske *ler* Och ska vi snacka dålig på att uppmana sina läsare om att det är spons och annonsering så borde du spana in typ Linda Blom och barnrumsinspo eller va fasen hon heter? Eller typ ALLA andra.

    Haha rolig blogg, hoppas på ännu mera roligt skvaller, keep it up!

    Njaa…då har du missat en del bloggar, finns vissa som är betydligt värre på det med reklam o länkar i varenda inlägg outmärkt men som dock blivit bättre på att märka ut efter tillsägelser, vill dock inte nämna namn här…men MI har inte så mycket, hon skriver ju dessutom ”i samarbete med” här ju. Och med the fashion room jobbar hon väl med själv eller iaf så är det hennes bästa vän som har det företaget, så nja här var det nog mer du som var lite plump och utan koll.

      Spelar ju ingen roll om hon jobbar med det själv eller inte, det ska märkas ut ändå.

        Okej, men hon borde inte alls toppa listan…ojoj om ni läst vissa andra bloggar och sett all reklam och alla länkar i typ varje inlägg för både sitt eget och andra/vänners ftg…inte mycket reklam på M I: s blogg i jämförelse.

    Anna Kubel är också extremt dålig på att märka ut i sin blogg! Gör hutlöst reklam för Ellos med saker hon fått och rabattkuponger. Tror aldrig hon markerat ut några sponsrade inlägg någonsin, och då har hon en egen webbshop hon gör reklam för i sin blogg hela tiden också.

    Sverige är ett märkligt land. Glorifierar de som samlar på barn och de som själva är barn när de skaffar barn… Tycker barnbidraget ska dras in efter 5:e barnet, det ska inte kunna gå att försörja sig på att skaffa fler och fler barn.

      Åh herreggud så blåst du är!

      Barn kostar pengar för din information, mycket pengar!

      Kryp tillbaka under din sten i Vadstena istället och umgås med dina djur! *Skratt*

        Så ja, vi delar tydligen samma namn… Men till skillnad från dig kan jag uttrycka mig civiliserat. Dina fula personangrepp kan du ta och stoppa upp ! Att det i svensk media glorifieras att ha överdrivet många barn tycker jag är osunt. Ja, det kostar att ha barn, vi kanske gemensamt skulle lägga de pengarna som familjerna Annorlunda får i barnbidrag på barn som står utan nån egen familj istället?

        MalinS hur tänker du här….”Barn kostar pengar för din information, mycket pengar!”

        Se till att ha råd då. Sjukligt beteende att vilja ha bidrag. Tjäna pengar istället och skaffa barn när du har råd.

        Rebecca, självklart inte, men det är inte de personerna som skriker högst som sina rättighet att få stöd och bidrag.

      Malins bilder, jag är helt med dig! Tycker inte det ska finnas barnbidrag öht! Har man inte råd att skaffa barn så ska man inte. Jag är INGET fan av bidrag alls.

        Omatöndigheter kan ju dock ändras. Helt plötsligt kan du ju stå där utan inkomst, ska du bli ifråntagen ditt barn då bara för att du är arbetslös?

      Största problemet med barnsamlarfamiljer är väl inte bidragen utan att barnen inte kan få tillräckligt med uppmärksamhet från sina föräldrar, att de inte hinner bli sedda ordentligt och ofta tvingas växa upp tidigt för att ta hand om en hög småsyskon eller hushållet. Särskilt om ena föräldern jobbar heltid måste det vara mycket svårt att få en stark relation till varje enskilt barn. Stora familjer är verkligen fantastiskt härligt men fler än fem-sex barn, i alla fall med små åldersskillnader, känns det som att det är barnen som förlorar på.

    Men ärligt. Vem ljuger? Niobarnsmamman? Trettonbarnsmamman? Eller den andra niobarnsmamman? Det är jag mest nyfiken på nowadays.

      Eller hur, jag också! Tråden om Familjerna Annorlunda på Flashback är avstängd så vad kul att du börjat skriva om dom här ?

    Försöker bloggmammorna efterlikna ”svenska Hollywoodfruarna” eller vad är det frågan om? Att smutskasta och frysa ut nuvarande och tidigare vänner inför publik är verkligen lågt.

    Nio barn har hon o tills alldeles nyss (innan hintarna om ett svek) kanske ett tionde på g.

    Nio barn har hon hittills hunnit med, med fyra olika fäder.
    Att hon så ivrigt gör reklam för just The fashionroom kan nog ha något att göra med att det är hennes väninnas företag och att MI dessutom jobbar i detsamma…

    Är inte ”Ankpung” tusen gånger värre?
    Skriker ut reklaminlägg i diverse Facebookgrupper som bonus ?

      Håller med! Den familjen lever i det dom får sponsrat.. För ett år sedan skrev hon en tiggarinlägg på en fb-sida att hon inte hade råd med ett par skor hon ville ha på blogawards, så alla i gruppen fick lägga ihop pengar till henne.. Inget form av stolthet i den människan

        Skrev även om att starta insamling så att hon kan fixa silikonbröst, samtidigt som hon lägger upp bilder från huset där det är typ 15 grader inomhus på vintern för att de inte har råd att byta fönster…..

    Ankpung kallar ska vara vipbloggare på nån barnmässa men bloggar aldrig?!

    Bra skrivet! Fortsätt att kolla andra bloggare!

    Är inte My Martens snäppet värre än Madeleine Ilmrud när det gäller reklam? Hur många ggr kan man nämna tex vännens företag och länka i ett och samma inlägg liksom….

    Vännerna är få numera hos My, men hon länkar mer el mindre dagligen vad d gäller hennes outfit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.