Nog för att jag gillar avslappnat..

Lisa Olsson:

Nog för att jag gärna skrotar runt i ett par mjukisar och gärna hoppar ur jeansen så fort jag kommer hem men att dra på mig en oformlig pyjamas när det är dags att klä upp mig? Nää. Tack.

Är detta det nya uppklädda?

pjamaskoll

Bilder från Aftonbladet och Lisas blogg

22 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Snälla camcam. Det är storm på de feministiska bloggarna med smutskastning och grupperingar. Har i dagar vänt ut och in på internet för att få reda på vilken person det är som har denna beef med lady dahmer. Kan inte du gräva reda på denna persons sociala medier? Jag vill ju in och läsa! Snälla camcam, hjälp!

      Fan, jag var inne på hennes sida igår men har fan glömt vad hon heter på Instagram.

        Jag MÅSTE få veta!!!!! Vem har ”mobbningskontot”?

        Jaa, snälla gräv i det här! <3

      Jag vill också veta !! Känns som att alla vet utom jag !!

      Fanns det inte ett konto som hette somligafetakvinnor som typ blev borttaget??

        Det blev inte borttaget, hon tog bort det själv pga trakasserier och mobbing.
        Kontot är tillbaka nu men hon verkar osäker på om hon ska ha det kvar.

      Vet inte om det är themegabitch som har hatkontot på Instagram som mobbar LD och somligafetakvinnors men denna person tycker sjukt illa om Lady Dahmer och skriver en massa skit.

        Privileged_white_cis_feminists

        Feli, det verkar som många tror att det är Themegabitch (Johanna Marseille) som ligger bakom Privileged white cis feminists. De skriver på samma sätt tycker jag och har samma sorts läskiga hat iallafall. Allt detta är helt sjuk, somligafetakvinnor verkar ju helt förstörd.

        Det är themegabitch som bråket handlar om.

        C, det var inte riktigt till dig, det var en generell fråga. Det här kommentarsfältet är helknäppt…

        H, aha då förstår jag 🙂 ja det är lite jobbigt kommentarsfält ibland… Skulle vilja kunna svara direkt på varje kommentar. Angående det där hatkontot så har de raderat mycket.
        Från början stod det att deras syfte var att granska kända CIS-feminister men de lade bara upp poster från SFK och lady Dahmer, och förvred dessutom citaten till något annat. Därav att det blev kallat för hatkonto.

          Bloggen ska flytta och hamna på en annan rolig sida och det var ett av mina krav – att man ska kunna svara på ALLA kommentarer..

      Det är ”The Mega Bitch” som har trakasserat Lady Dahmer. Många tror att det är hon som ligger bakom det nya mobbningskontot pga likadant skrivsätt och andra ledtrådar. OBS det finns inga som helst ”riktiga” bevis för att det är hon dock så skicka inte en massa hat på henne. Somliga Feta Kvinnor har själv gått ut med att det är The Mega Bitch som trakasserat Lady Dahmer förut men de har inte öppet skrivit att det är hon som ligger bakom det nya kontot.

        Haha oj skrev lite för långsamt verkar det som 😀

        På vilket sätt har det hatats? Jag kom in i det hela lite sent och såg bara en del av det där ”hat” kontos inlägg och på sin egen sida verkade hen mest kritiserat LD för att ”inte leva som hon lär”? Det var något om att LD skämtat om våldtäkt? Och sen var det en hel del om att LD ”skickat” sina trupper så att kontot helt dränkts av hatkommentarer från LD:s fans.

        H, var skrev jag att det har hatats? 🙂

    Tycker Lisa är toksnygg!

    Jag skulle inte ha något sånt på mig iallafall!

    Ser ju asnajs ut! Fattar ni hur mycket mer man kan käka i pyjamasbyxor jämfört med spanx och tajt klänning! Man kan riktigt möla snittar, champagne och skaldjursplatåer utan att något hindrar magsvällandet! Åh, världens bästa grej ju <3

      Som Joeys thanksgivingpants!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.