Bakslag

Alexandra Bring:

ale

Först när jag läste det här så tänkte jag att Alexandra förmodligen inte varit med om några större bakslag om man genast blir motiverad av dem men så kom jag på att det faktiskt finns olika typer av bakslag.

De fysiska bakslagen jag haft i min rehabilitering har jag fan inte känt mig motiverad av. Jag har snarare brutit ihop för att sedan komma igen men att känna mig peppad av dem – nä, inte mycket. Man gör det man måste..
Man kommer igen och orkar resa sig eftersom man inte har något val. När man legat som en blöt trasa på golvet och vältrat sig i självömkan och smärtstillande så är det ju bara att resa sig igen – kvar kan man ju inte riktigt ligga för det blir ju jävligt trist efter ett tag.

Men bakslag som när Finest slängde mig under bussen, bröt vårt avtal och kapade min blogg – sånt kan faktiskt peppa mig och i dagarna skriver jag avtal med en ny partner som arbetar aningens mer proffsigt än Finest, med en egen tekniker – på plats(!) och som inte lägger sig platt vid minsta vindpust.
Finest har nog grävt sin egen grav som bloggportal och nu är jag faktiskt mest glad över att inte ha legat hos dem i mer än två veckor. Kan låta bittert kanske men de har ungefär samma kvalité på sin portal som Tessie har på sin webbshop.

Hur hanterar ni bakslag?

16 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Exakt som du CamCam.

    Ungefär som du!

    Dagens i-landsproblem

    En fundering som dök upp när jag såg jockibois senaste igbild om att folk gått på deras hund.

    Jb skriver att deras hund är som deras son men är ändå villig att lämna bort honom, om folk inte slutar gå på honom, för att han ska kunna fortsätta med Youtube.

    Är det bara för mig det låter konstigt? Är man så desperat att vara offentlig att man är villig att ändra sina familjeförhållanden?

      Håller med dig. Om man håller på med något som gör att ens son far illa så ger man ju inte bort honom :S

      Jag håller med men samtidigt inte. Det är inget som säger att det inte skulle hända flera gånger bara för att de lägger av med sitt youtubeande (är det ett ord? Annars är det det nu).
      Min katt (hon var och är fortfarande mitt älskade barn) blev misshandlad och för hennes egen skull lämnade jag bort henne, fanns inget annat jag kunde göra för att hon skulle få vara ifred.

      I det här fallet kanske det tyvärr är bättre att lämna bort hunden till någon annan. Så den inte blir skadad igen bara för att det är ”Jockiboi”s hund 🙁 Även om han slutar blogga så finns det ju knäppon som skulle kunna skada hunden igen.
      Jag gillar inte den karaktären ”Jockiboi” som gjorde alla de riktigt sjuka klippen han gjorde en gång i tiden. Men han är fan en människa också, Joakim Berg, som har känslor som alla vi andra. Väldigt lågt och fegt de idioterna som gav sig på hans hund.

        *jag menar Youtube, inte blogga 😛

      Jag gillar inte Jockiboi öht men blev faktiskt ”imponerad” (låter väldigt fel, men kommer inte på något bättre ord) när han skrev det där. Det handlar inte om att överge sin hund, det handlar om att göra vad som helst för att hunden ska må bra, oavsett hur man själv kommer må av det (saknad, ångest och så vidare). Att han skulle sluta med Youtube betyder inte att folk skulle låta honom vara ifred. Sånt går inte att ändra i en handvändning liksom.

      Tror att i princip alla föräldrar skulle göra så gällande sina barn också – om det har gått så långt att barnet inte är tryggt hos en så ser man till att hen är i säkert förvar någon annanstans, oavsett ifall man får vara tillsammans eller inte. Inte för att det är det som känns bäst eller är det lättaste alternativet utan för att det är tvunget för att barnet inte ska komma till skada.

      För jävligt hela situationen hur som helst. Fy fan. En främmande man sparkade min hund en gång och helvete vad galen jag blev. Slutade med att jag blev slagen men kände inte ens att det gjorde ont för att jag var i sånt beskyddarmode. Det är väl en sex år sen kanske och tyvärr finns inte min hund mer (saknar honom något fruktansvärt) men jag blir fortfarande alldeles skakig av ilska när jag tänker på det.

    Åh vilken portal blir det? Hoppas det inte är forme bara.

    Har aldrig gillat Finest, så jag är väldigt glad över att din blogg inte ligger kvar där för då hade jag nog så småningom slutat läsa. Spännande att se vad det blir för portal.

    Bra CAMCAM! Din blogg är bäst, hög kvalitet och täta uppdateringar! Hoppas på allt gott!

    Är det bara jag som inte förstår liknelsen med slangbellan?

      Hon menar nog att en slangbella drar man långt bak (bakslaget) och när man släpper den så flyger man fram med väldig kraft framåt. Gissar det är något sådant hon menar 🙂
      Typ ett steg bakåt och två steg fram

        Ah ni tänker så. Tack!

    Alexandra har haft det tufft, på riktigt. Gå inte bara på hur hon ”ser ut att vara/ha haft det”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.