Någon kastade sten på Jockiboi & Jonnas hund..

Jockiboi & Jonna:

Att det finns folk som sitter anonymt och värker ur sig skit på nätet – ja, det har jag fatta och det tar inte många sekunder att skriva en kommentar till någon men att förstöra någons bil, stjäla deras post och vandalisera deras lägenhetsdörr? Vem fan gör något sådant?
Och NU! Kastar sten på deras hund? PÅ DERAS HUND!?!?

Det är ungefär som att någon som tyckte illa om Katrin när hon härjade som värst hade kastat sten på hennes barn. Barn och djur är ungefär lika försvarslösa och hade någon gjort så mot mina djur så hade jag inte kunnat lägga band på mig. Jag hade jagat dig till världens ände och sen..

Herregud, gillar man inte Jocke & Jonna – titta inte då. Eller förbjud dina barn att titta om du är orolig för vad som kan dyka upp på skärmen men det här?
Det är skamligt!

NU ÄR DET NOG!! ? Är så jävla trött på att gnälla och behöva skriva sånt här så att ni oskyldiga som inte gjort något ens ska behöva se detta! ?? Men nu har det gått till en gräns då detta blivit totalt ohållbart då folk förstör våran bil nästan dagligen, Snor våran post och förstör våra grannars dörrar och äggar och pissar och aa listan kan göras oändlig ??? Men det stora problemet som fått detta att bli nog är när ni ger er på min hund ? Ni som kastade sten på Batman hoppas jag brinner i helvetet på riktigt ??? Och att sedan sprinta iväg som små jävla fegisar också!! Vi har kommit till en gräns då Batman mår så dåligt att han knappt ens är vaken om dagarna och går och piper vid dörren hela tiden och är aggressiv mot exakt alla utom mig och Jonna ? Detta är som våran son och vår familjemedlem och vad hade ni själva gjort om någon skadade eran familj och kastar sten på en nyopererad hund som är ute på promenad? Okej tyck illa om oss men vafan har vår hund gjort er? Sticker det så hårt i era ögon att vi är så stora på Youtube att sista utvägen är att skada våran hund? ?? Finns en enkel utväg om man inte gillar oss och det är att sluta titta på oss och följa oss ? Men har börjat inse att ni inte hatar oss utan vill endast ha vår uppmärksamhet för när man pratar med alla er haters är ni plötsligt stora fans när ni får kontakt och hatet verkar vara något ni tror ska leda till ett svar!!! Jag talar nog för alla YouTubers hur trötta vi är på att ni kommer till vårat hem och förstör saker eller ringer föräldrar och säger vi är döda eller sitter och dödshotar oss och önskar livet ur oss i konnentarer? Så vår sista utväg om det inte blir bättre nu är att lämna bort våran älskade hund om vi inte får vara ifred efter flytten för nånstans måste vi tänka på hans hälsa och han mår inte bra någonstans just nu ? Det är min familj detta och tänk er att någon skadade eran hund eller syster eller barn ? Vi kommer nu att sätta upp kameror och larm både inne och ute på nya lägenheten och till er som säger att vi inte ska visa var vi bor så blir det bara ännu värre då folk kommer leta ännu mer efter var vi bor!! ?

A photo posted by Joakim Jockiboi Lundell (@jockiboi) on Aug 30, 2016 at 2:07am PDT

19 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hoppas polisen hittar dem som gjort detta. Är inget större fan av J&J men tycker verkligen inte dem förtjänar att gå igenom sån skit och hunden har inte gjort ett shitt för att utstå sånt. Fy fan.

    Att det finns människor som är så vidriga är förvånande…samtidigt som man faktiskt inte alls blir förvånad.
    När började vi kasta sten på djur egentligen (ja jag vet, djur har behandlats illa jämt men det har varit så in i helvete med stenkastning mot djur bara senaste månaderna, känner flera vars djur fått sten kastat efter sig på extremt kort tid)? Vart kommer detta vidriga beteende ifrån?

      Lås in sådant avskum och kasta nyckeln så långt åt helvete det bara går

      Helt sjukt men jag vågar verkligen inte släppa ut katterna längre eftersom jag har sett folk jaga och försöka sparka katter, blir så jävla förbannad och skriker efter idioterna. De senaste veckorna så har det börjat sättas upp lappar om försvunna katter också och jag får ont i magen varje gång jag ser en ny kisse som är borta. Kan vara ett sammanträffande men jag vågar inte chansa.

        Förstår verkligen att du håller dem inne. Släpps de ut kommer man bara ångra sig sen för förr eller senare händer det ta mig fan. Tror inget gott om människor öht längre.
        Stackars älskade små djur:'(

        Keso, vart bor du? Det låter ju helt sjukt 🙁

        Jag har en renrasig sibirisk kisse. Jag skulle aldrig släppa ut honom obevakad, det är koppel på gräsmatta som gäller. Lilla kisse. Jag har sett andra som släpper ut sina katter, och har då sett barn och vuxna kasta sten, jaga och hetsa katterna så de tappar pälsen. Blir skogstokig.

      Hundar och andra djur ses ju som orena och smutsiga i nästan alla kulturer förutom våra västerländska, så svaret finns väl där kanske.

        Eller också kanske inte.

        Bajs är också orent men ingen kastar sten på bajs. Det har inget med kultur att göra utan med medlidande, respekt och kärlek. Därför ska man varken skada, böra eller äta djurprodukter. Annars är man tyvärr rätt hemsk..

        Vet inte vilket svar du menar skulle ligga i kulturen, jag har ”jobbat” på katthem och katter behandlas inte bättre i vår svenska kultur heller. Katter behöver lika mycket kärlek och omtanke som våra hundar och det är hjärtekrossare att se hur många katter som ses som slit och släng varor. Katthemmen svämmas över av övergivna katter just nu och kattungar hittas både här och där. Mina två katter kommer från hemska förhållanden där den ena hade varit inlåst i en skrubb i ett halvår och fick bo bland sitt eget bajs. Maria; jag har lagt ut en varning i en kattgrupp på orten där jag bor.

        Där jag bor var det två helt svenska vita personer som har dödat en katt. Eldade upp den levande . Finns djurplågare och idioter överallt

    Usch får ont i magen av att höra om folk som går på djur sådär 🙁

    Helt fruktansvärt beteende. ?

    Jag gillar verkligen inte Jocke heller.. Verkligen inte , men vad fan har hans hund med det att göra? Fyfan vad vidrigt gjort.
    Att ens ge sig på dom och deras grannar är helt oförståeligt. Har folk inget liv? Ingen moral?

    Fyfan vilka sjuka, vidriga jävla människor det finns… Hoppas dom får tag på dom.

    Min hund är som min bäbis. Jag hade attackerat dom om nån gjorde så med min hund. Hade inte funderat, bara gått rakt på

      Samma här. Jag hade inte varit nådig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.