Same same but different

Sindy & KnivMicke:

När Dessie lägger upp ett inlägg om att hon träffat Simon och skriver att de bara är vänner så ifrågasätts hon. Av kommentarerna här att döma så ifrågasätter ingen att Sindy & Micke är vänner men inte tillsammans.
Borde det inte vara samma sak?

sindy
Men bra ändå att de visar upp en gemensam front efter de senaste veckornas draaaaaaama!

25 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Haha förlåt, men han ser så fantastiskt dum ut!

      Olycklig ut snarare

    Kanske för att Dessie insisterar på att de inte är tsm men umgås 24/7 och han är naken på hennes snap? Idk

      Naken? Han hade bar överkropp och såvida man inte är sisådär 13 år gammal känns det ganska orimligt att anta att man nödvändigtvis måste ha en kärleksrelation med någon bara för att man umgås med denne frekvent och för att denne är av motsatt kön.

      Om man har barn tillsammans och separerar men ändå har förutsättningarna och relationen som krävs för att kunna umgås som vänner, då ser jag ingen som helst grund till att kritisera ett sådant beslut.

        Du får nog kolla på videon igen. Han är naken i slutet

    Snubben ser fan ut som en jävla clown alltså.

    Nä nu tänkte jag skriva något dumt…

    Tycker att Micke ser ungefär lika lycklig ut som en som sitter i gisslan.

    När det gäller Dessie så reagerar nog folk främst för att hon försöker skapa spänning kring sitt (obefintliga) dejtingliv, men gång på gång har det visat sig att den hemliga dejten är Simon. Att hon sedan säger att läsarna ska sluta spekulera och inte lägga sig i hennes privatliv, blir faktiskt bara patetiskt.

      Det där ett ett drag som jag avskyr med Dessie (och andra som gör likadant). Hon skrev på Insta, ” ”dejt ?? Uppdatering på bloggen Dessies.com” Hon FISKAR klick och läsare genom att ”locka” med att hon är på dejt och sen blir lilla fröken sur när folk spekulerar om vem det är och tjatar om hur hon inte vill vara ”privat” i bloggen. Vad fan tror hon? Eller är hon på allvar så pantad att hon inte ser orsak —> verkan?! Klart folk börjar spekulera! Hon har ju bjudit in till det själv. Om hon inte vill vara privat på bloggen är det hur enkelt som helst, skriv inget privat! Skippa hintar, mystiska ”dejter”, random bilder på hotellrum så slipper du spekulationer! Men med tanke på hur trist hennes liv verkar så måste hon nog tvinga fram spänning flr att ens ha något att skriva om….

    Men…vad har han på huvudet?

      Hår

        Jo, så långt är jag med. Men hade han inte typ snaggat nyss? Är det löshår? Kan man fästa det i så kort?

        Det är väldigt vanligt bland killar som gör flätor, dreads osv. Men det hychar vi om.
        Jag extraknäcka på en afrosalong när jag var runt 14-15 för att få in lite småpengar och när killar skulle fläta så vart det mycket fniss bland damerna som satt med permanentkrämer och weaves i håret.

        Tack för infon, vivvi! Jag har dålig koll på Micke, hårförlängning och flätor, så jag kände mig helt lost

        Ingen fara. Det är bara roligt att berätta om erfarenheter. Och så minns jag att det ibland kunde fällas en tår eller två när håret ska fästas. Är man håröm kan man vara svullen i hårbottnen i dagar efter att man har flätat håret ?

        @Vivvi

        Svullen av att ha flätat håret? På allvar? Hur hårt snöras det egentligen??

    Dom är bättre än Dessi och Simon just sayin ??

    Sindy har tagit bort bilden nu.
    Anledningen till att ingen ifrågasätter är nog för att hon blir så fruktansvärt förbannad.

      Nej den är kvar…

        My bad. Telefonen som krånglade och inte lät mig gå in på bilden.

    Camcam, ett tips kan vara att kolla in Mickes insta, drama verkar vara på ingående.

    Friends forever? De hängde ju nyss ut varandra som knarklangare, dåliga föräldrar, dålig på sitt jobb och andra oförskämda meningar. Så… Jag är lite tveksam till deras ”nyfunna” vänskap. Är väl bara ett annat sätt för Sindy att bevaka Micke och se till att han inte hittar andra tjejer.

    Friends forever tills det kom fram att Sindy ligger med Lucys gudfar aka Mickes bästa vän, hahaha asså. The drama never stops. Sjukaste.

    Söt kille trots alla jäkla tatueringar. Justin Bieber tröja verkar dock inte passa in, men jag kan ha fel? följer inte dessa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.