87 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tilda bjärsmyr!!

      Ja, känns som att typ allt på hennes blogg är reklaminlägg.. Alla grejer från Ellos exempelvis.

    Magdalena Graaf.

      Kapslar, vibrationsplatta mm.

        Magdalena har fått en fet summa pengar för att skriva om exet Magnus Hedmans kosttillskott men skrev inlägget som att hon bara var schysst mot Magnus och gav honom lite gratisreklam…yeah right.

        love eyewear på Magdalena Graaf

    Matplatsen!

      Matplatsen! Ja, jeeeeeeeezus! ? Att ingen granska varken det (reklam, reklam, reklam) kompisen 56 kilo är ett under!?

        Tycker de alltid skriver ut sponsrade inlägg? Väldigt noga jämfört med många andra också skulle jag vilja påstå, men alla har vi ju olika uppfattningar om saker och ting 🙂

        @lina fast räcker det att med en tunn grå färg tagga inläggen med ”erbjudanden, rabatter och tips” för att det ska räknas som tydligt märkt som reklam? Tycker ofta det smyger med omärkta adlinks och hyllningar av olika produkter som känns misstänkt. Det är synd för jag gillar verkligen recepten, men man får plöja genom väääldigt mycket reklam för att hitta dem.

    Paula Uribe
    Jessica Lauren
    ByRosengrip

    Eller typ alla andra mammablogar…

    http://nouw.com/yayas
    Märker aldrig ut, hela bloggen är typ en reklampelare.

    Bitterblondin, Angelica Blick, Katrin Z.

    Fittnessjulia!!

    Engla, illmrud…

    Calle och Anita Schulman. Inte bloggare, men ändå.

    1. Nellie Berntsson
    2. Paula Uribe
    3. Nellie Berntsson
    4. Nellie Berntsson
    5. Nellie Berntsson
    6. Nellie Berntsson
    7. Nellie Berntsson
    8. Nellie Berntsson
    9. Nellie Berntsson
    10. Nellie Berntsson

      Anna Kubel

      Tror du glömde Nellie Berntsson ??

        @CA
        Ja det gjorde hon. Och Nellie Berntsson glömde hon också

    ingridskoog.se. Är anställd för och samarbetade även innan med PS of Sweden och gör ofta reklam för deras produkter med länk till hemsidan utan att märka ut.

    Paula
    Hugo
    Paula
    Hugo

    Dasha

    Madeleine Vall som bloggar på Isilife. Hon har nog aldrig skrivit ut ett samarbete i sitt liv men det är fullt med träningsläger av olika slag, brynfix, ansiktsbehandlingar, kläder, smycken, mat etc etc!

      Vilken fascinerande reklamblogg hon har!
      Reklam och åter reklam som hon snitsar in på sin blogg.

      Glömde MC-kort, bilmärke, restauranger, klubbar, tränarutbildning, bikini, kosttillskott. Fan orkar inte srolla längre men det är a lot. Omärkta adlinks är mer regel än undantag.

    Paula! hon är föresten inte lite självgod i sin lååånga lista där hon överöser sig själv med beröm 😀 jag undrar hur hon tänker när de enda bolagen man kan hitta på dessa två är ett bolag som inte levererat sitt första bokslut :D:D bloggportalerna har ju hugo sålt, tjaaa min man har också ett företag så jag kanske kan gå runt och säga att vi också har ett ”imperium”….fast tror nog hilton familjen är mer berättigad att slänga sig med dessa ord 🙂

    My Martens – jag tror dessutom att hon fått/kraftig rabatt på den pt-utbildning som hon går just nu. Länkar till företaget varje dag men aldrig sagt något om samarbete. Snoka gärna i det!

      Vet att my skulle få utbildningen gratis om hon klarade ett visst mål som pt:n gett henne.

      Ja, det finns inte en chans i världen att hon betalat fullpris för den utbildningen.

    Linda Blom!

    Victoria Törnegren

    Varför nämner ingen Kenza? Hon har en av de allra största bloggarna och borde vara någon som agerar föredöme snarare än en som smyger med reklam.
    Hon märker ut samarbete med Ivy Revel men det är väl också undantaget. Och det var först sedan Tyra blivit fälld för Star rider-reklamen.
    Allt annat än Ivy Revel mörkar hon – särskilt alla sponsrade resor med flyg och hotell. Får se hur mycket smygande det blir med bröllopet nästa år där det mesta väl kommer att bli sponsrat på något sätt.
    Nämnde Kenza t ex uttryckligen vad OS-resan till Rio egentligen var? Man ska som läsare inte behöva gissa eller misstänka utan bloggaren ska själv identifiera reklam, samarbeten och spons.

      Läser man lite mellan raderna fattar man ju att hennes bröllopsklänning prövning också var sponsrad… Taggningar på insta, hon nämner massa i bloggen osv

      Håller med dig så jävla hårt, fattar inte varför folk daltar så mycket med Kenza? Hon är ju mer eller mindre värst av alla med omärkt sponsring på blogg & instagram.

      Rio-resan var för att hon skulle se hur det gick till när Adidas gjorde skor av plast från havet…

    Reklam på Instagram är väldigt dåligt utmärkt.
    Familjen Kardashian har blivit anmodad av den amerikanska motsvarigheten till Reklamombudsmannen att inkomma med förklaring till hur deras samarbeten med olika företag och varumärken ser ut. Risken är att de kommer att bli bötfällda av amerikanska Konsumentverket på grund av otillbörlig marknadsföring.
    Även svenska instagrammare är väldigt dåliga på att ange om ett inlägg på Instagram eller Snapchat är reklam eller spons. Det ska man tydligen fatta själv vilket man väl ofta gör också när de håller fram en schampoflaska och berömmer den helt ur sitt sammanhang.

    Happily Ever after Evelina.

    Ingrid Skoog – flera inlägg om PS of Sweden, som hon jobbar för, utan märkning.
    Kenza- drottningen av bloggvärlden och icke märkta reklaminlägg med kläder och resor.
    Paulas – Reklammärker hon någonsin? Det börjar bli absurt.

    CamCam! Sindy och Micke-dramat är igång igen och nu är det illa. Får ont i magen av Mickes senaste bild på instagram, tycker så synd om honom.

      Jag tycker bara synd om deras barn i hela denna historien. Vad är ens syftet med att lägga ut det där på Instagram? Gillar inte Sindy heller men allvarligt, låt henne ligga med vem hon vill utan att hela världen behöver veta om det. Otroligt omoget gjort!

      Föräldrar som försöker sänka/förlöjliga/skamma den andra föräldern för att själv framstå som ”the good one” måste vara det lägsta som finns.

      Var tvunget att printa om det skulle försvinna inom en snar framtid.

    Alltså vad i helvete håller Sindy på med??? Och vad i helvete håller William på med??

    Stackars barn som är mitt i all drama. Så onödigt

    Som sagt, kolla in Mickes senaste på insta. Nu jävlar poppar jag popcorn!

      Hade de inte haft barn hade jag också poppat men nu hoppas jag på att detta löser sig på bästa sätt möjligt

        Det kanske var okänsligt sagt av mig. Men jag menade mer…att nu jävlar är det drama på gång. Stundtals ville jag poppa popcorn under min egen separation (med barn inblandade) pga mängden drama.

    Calle Schulman och Anitha Schulman. Så pass att jag avföljde de båda. Massor av restaurangbesök hit och dit samt hotellnätter de får sponsrade. När kommentarsfältet går bananas över omärkt spons säger de bara att de ”tipsar”, jo tjena liksom!

    Sen såklart diversa paradise hotel-/ex on the beach- deltagare på instagram. T ex Jasse (från PH)

    Engla är helt klart mästaren!

    Ellinor Löfgren aka pdotter, senast var ett inlägg som handlade om något glasögonmärke som började på c….

    Engla, Niinis, Nellie, Ilmrud, Trettonbarnsmamman, Martens, systrarna Graaf. Flera har dock börjat att skriva ut adlinks (även om det väl inte räcker).

    Yayanaomi’s blogg är fullproppad med omärkt reklam!

    Mogi!! (Vad lever hon av för övrigt?) Och Tunis så klart

      Mogis maste ha ett lass pengar pa banken… Samt fa mycket gratis. T ex har hon och hennes pojkvan firat sin 3,5-arsdag tva ganger inom loppet av tva manader, formodligen for att bli uppgraderade.

    Mammabloggare överlag, men http://emilysliv.se är något av en expert… Samt hon godkänner inte kommentarer där man ifrågasätter allt hon ”köper”

    K E N Z A!!!! Alla resor.. Allt! Victoria Brodd är också dålig på att märka ut!

    Var börjar man haha…
    Kenza
    Linda Blom
    Matplatsen
    Paula & Hugo
    Engla
    Yayanaomi

    osv osv osv osv

    Hur är det med adlinks/affiliatelänkar Camcam? Ska dessa märkas ut på samma sätt som sponsade inlägg? Eller räcker det med atg skiva (adlink) efter länken?

      ska stå direkt under rubriken, högst upp i inlägget

        Tack!
        Isåfall är ju Gaby J och Linda Blom väl värt att ta under luppen!!

    ANKPUNG!!!

      Nej fan, inte ankpung. Jag tycker faktiskt det är rätt skönt att inte se hennes kommentarer överallt. Förlåt Ankpung om du ser detta. Du är säkert en jättefin människa men jag orkar inte

        Dåligt samvete jag fick nu?

        Sluta, hon verkar vara en grym rolig å varm människa, och väldogt fin familj är dom.
        MEN JÄVLAR VA HON SPAMMADE ÖVERALLT!! Va så jävla tröttsamt tillslut. Mest pinsamt tyckte ja det va när hon började skriva på Sindys insta att dom va så bra vänner å sen direkt reklam för sig själv. Sindy verkade inte va lika mycket kompis med henne.
        Och sen slutade ja faktiskt följa Ankpung både på insta och blogg. Insta just för att vartannat inlägg är reklam reklam reklam. Känns som hon kanske inte har så mycket att skriva om å då tyvärr fyller ut det med reklam.

    Paula & Hugo. Markerar aldrig när det handlar om hans energidryck eller hans bok bl.a. Har även en hel del fulreklam där i mellan, bl.a. gjorde han reklam för ett par skor i början på sommaren på sin insta och Citroën.

    Ulrika Forsberg (ulrikaaforsberg) instagram. (PH)

    Alexandra Bring och hennes träningsklädmärke.

    Lina ilar Falunsdalkulla.

    Liten kass blogg av en bimbo från farmen iofs..

    Atousa Pink

    Känns som de gäller typ alla bloggare så ja vill visa den här bloggaren: Martina Johansson, http://martinajohansson.se/adlibris-rear-ut-mina-bocker/ har inte hon märkt ut sin reklam på ett alldeles ypperligt sätt!?!? Jag har inte sett detta NÅN annanstans, tycker de är rätt hedervärt och man blir ju mer vänligt inställd då man inte känner sig ”lurad” av smyglänkar överallt!

    Sindy!

    Emilysliv (http://emilysliv.se). Slutade läsa bloggen för att det konstant var så mycket smygreklam.

    Mogis afasionistasguide.com – i princip varenda inlägg är omärkt reklam. Det känns väldigt oseriöst och oärligt mot oss läsare. Brukar försvara sig med att hon bara gör reklam för sånt hon själv använder eller älskar. WTF???

    Emma lindsjö!

    Kenza!!!!!!

    Kenza. Kenza. Kenza. Punkt

    Tilda bjärsmyr
    Petra tungården

    Kolla in BBs senare inlägg ”Tisdagen här hemma”. Tydligen behöver hon alltid spruta på sig lite av hennes egen parfym när hon sitter och jobbar på hemmakontoret.

    fdensammamamman.blogspot.se/

    Resor, Curves etc
    Rykktet går att hennes man fixar med statistiken på bloggen också.

    Paula Uribe och Hugo Rosas.
    Massor av reklam både för Clean Fit och nu på senaste tiden har Paula gjort reklam för träningskläder.

      Kan även tillägga Kenza

    Angelica Blicks resor med mera.
    Läs CamCams skrivelse ”Tror ni på slumpen?” 31 januari 2016.
    Den handlar om Blicken och Michaela Fornis resa med YogiAkademin till Costa Rica.

      Håller med om att allt det där med surf/yogaakademin och sponsrade resor till Costa Rica är väldigt diffust. Klart alla fattar att de bjuder in bloggare för att göra reklam och att bloggarna är rädda för att de ska bli beskattade men faktum är att det strider mot god marknadsföringssed att inte vara öppen med vad som är reklam.

    Kenza och aqua dental

    Pernilla Wahlgren är den absolut sämsta på att märka ut reklaminlägg. Hon gör det ALDRIG och hennes blogg är full med reklam och länkar hit och dit (hennes egna produkter och kompisars produkter/företag). Dessutom nöjer hon sig inte med att ha en länk/inlägg utan ofta är det flera.

    Ingen bloggare, men var ytligt bekant med Sanna förr i tiden. Köpta följare och galet mycket reklam på båda hennes konton. https://www.instagram.com/sannacygler/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.