49 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Är överlag otroligt trött på människor som har barn ihop och som vill att deras ex ska framstå som inkompetenta föräldrar och vidriga människor. En gång i tiden tyckte de uppenbarligen att deras partner var tillräckligt väl lämpad att bli förälder när de valde att sätta ett barn till världen. Att man sedan efter en separation inte kommer överens sinsemellan gör en inte automatiskt till en olämplig förälder. Ser så ofta mammor (tyvärr oftast mammor) som ska ”se till att han inte får träffa sina barn” för att hon är arg/besviken/whatever på pappan!!! Fruktansvärt att hålla på med sina barn som spelpjäser:(

   Ofta är det ju också samma människor som innan det sket sig hela tiden bekräftat sin kärlek för andra, typ ”soulmates forever” mm.
   Och några månader senare är ”världens underbaraste” istället vidrig.. haha suck.
   Spån.

  Tycker så jävla synd om Lucifer. Även om de säkert tar hand om honom bra så påverkas han indirekt av all jävla skit hans föräldrar håller på med.

  Oh the drama!
  Det blir liksom en konstig känsla att ta del av de här två personernas sätt att hantera livet.
  Delar av mig vill plocka fram popcornskålen och liksom fortsätta följa förödelsen, samtidigt som de mer sansade delarna av mig inser att båda behöver hjälp innan de förstört precis allt det vuxna de byggt upp.
  (Eller gett sken av att ha byggt upp.)

  Fast jag är villig att hålla med, hon är en äcklig människa i sitt beteende. Sen tror jag dock att han har en respektfull kärlek till henne i det faktum att hon är mor till hans barn, men i nuläget känner han sig säkert väldigt bränd av henne och det är det han liksom hon ger smaklösa uttryck för offentligt.

  Reagerar dock på ”så trashigt när ingen av er vet om han är singel eller inte” med tanke på att hon beskriver sig själv som White Trash Queen i sin insta profil.

  Mäka? Vad i hela friden är det? Översättning uppskattas 🙂

   Enligt slangopedia.se ;
   ”Mäka
   Leta/flira med attraktiva kvinnor med hjälp av ett egendefinierat tillvägagångssätt.”

   Så flörta helt enkelt, I guess haha

  Man hade kunnat skriva en bestseller av deras drama. Slängde man in att en av dem var suprtanrual också så hade Hollywood nappat direkt på en trilogi med sista fil men i 2 delar :’D

  Jag tycker det är ganska vidrig att hon går och ligger med någon annan när hon påstår att de fortfarande är ihop, så förstår honom. Tycker såklart det är helt sjukt att de fläker ut allt för världen att se, det borde hållas privat. Sorgligt nog verkar ingenting vara heligt längre, fläk ut så mkt man bara orkar så länge man orkar.

  Någon skrev något i stil med att de är Sveriges svar på Sid Vicious och Nancy Spungen men jag tycker det är ett hån mot Sid och Nancy. Sindy och Knivmicke är ju så långt ifrån legender som det går?

   Men va?
   Sid o Nancy var ju bara fruktansvärt trasiga själar, och det är väl precis det dem är kända för egentligen? På vilket vis vore det ett hån? För att deras trasiga liv och tragiska historia blev beskådad av världen pga han var rockstjärna en kort period? Tyngre droger? Fattar inte

    Men snälla, du har redan svarat på det i din kommentar. Sid var med i Sex pistols och var rockstjärna, alltså är inte Sindy och Micke ens i närheten och går inte att jämföra med Sid och Nancy.

    Haha men ingen jämförde väl deras ”stjärnstatus”. Var ju snarare det destruktiva levernet/kärleken får en anta. Och nej, oavsett så vore det ingen förolämpning, ingen av dem utförde stordåd.

  DESSIES SENASTE VIDEO! (Såg den på youtube) Analys tack Camcam!! Det var det sjukaste… ”Såhär är jag på riktigt” och så är det det mest tillgjorda jag sett

   Tyckte inte det kändes tillgjort? Och fan, ja nu svär jag, vad go röst hon har. Har sagt det tidigare men blir lika chockad varje gång.

   Tycker inte heller det var tillgjort. Hon verkar ju störtmysig! Snygg är hon också.

   Hittar den inte. Någon vänlig själ som kan tänka sig att länka? Tack!

  Det verkar vara en allmän sanning att Sindy hängde ut Knivmicke på ett fult sätt på sin blogg efter att han varit otrogen mot henne. Kollade igenom hennes blogg nu och hittar verkligen ingenting som kan kallas en ful uthängning. Det närmaste jag kommer är ett inlägg där hon beskriver hur ledsen hon är och hur mycket ångest hon känner men hon nämner inte ens vad anledningen är (det framgår dock av kommentarerna att det handlar om Mickes otrohet).

  Har hon raderat det/de blogginlägg där hon hänger ut honom? Går det i så fall att hitta skärmdumpar någonstans?

  Känner plötsligt att jag vill förstå hela det här vidriga dramat lite bättre.

   Det är borta.

   Jag tror hon tog bort det när de blev tillsammans efter den gången

  Är det förresten inte ganska imponerande att den tredje huvudpersonen i dramat (låt oss kort och gott kalla honom ”gudfadern”) fortfarande inte har fått en enda kommentar angående allt det här på sin Instagram? Trots att Micke och andra länkat till hans användarnamn.

  Ett tecken på att folk i allmänhet ändå är ganska vettiga eller mer att gudfadern har varit smart nog att ställa in sin Instagram så att kommentarer måste godkännas innan de publiceras? (Utgår från att den inställningen finns men vet inte egentligen.)

   Han kan ju ha fått dm eller så har han den inställningen som du skriver. ELLER så har ingen velat/vågat kommentera då han är ”okänd”. Intressant ?

  Jag personligen har inget större intresse för dessa två (förutom när jag läser den här bloggen), men jag lider så fruktansvärt med deras barn.
  Vad bra det gick att ”bevisa motsatsen ang. människors sätt att tänka om hur vi ser ut/uttrycker oss” eller vad som sades hos Malou efter tio. Väldigt bra! Så moget beteende!

  Det GÖR mer ont med tystnad som svar om det är vad som önskas, Sindy/Micke, om ni/du mot förmodan läser detta.
  Det svider mer att offentligt inte försvara sig/ge tillbaka om ni bråkar. Dessutom mycket mer proffsigt än att spotta tillbaka, om ni har läst ända hit och vill lära er något.
  Vet inte hur era föräldrar uppfostrade er men att vara respektfull är a och o när man har skaffat barn med varandra, oavsett om man sedan går skilda vägar. Om den ena/båda har sårat varandra? Reparera det, mellan fyra ögon, för barnets skull. (Barn tar efter ens beteende, barn blir ledsna, barn förstår mer än vad man tror.) Var sedan fortsatt respektfulla då ni talas vid i framtiden, för barnets skull. Grejen med att ha barn ihop är ju att man, hur lite det än kanske önskas ibland, alltid har ett band knutet till varandra. Ge er nu för fan!

  Eftersom Micke skrev ut att detta hände natten mellan 6-7 augusti kunde jag inte låta bli att scrolla ner i Sindys instagrsmflöde för att se vilken dag detta hände. 7 augusti var videon där hon åmade sig i underkläder med det nya löshåret. Hon kanske kände sig extra snygg efteråt och la upp videon morgonen efter..?

  Jag brukar inte läsa denna blogg än mindre kommentera men var tvungen att kolla efter att en vän berättat om vad som stod här inne! Jag tycker att det här spårat totalt och har tidigare påpekat till Micke att han bör värna mer om deras integritet med tanke på Lucy, var ganska uppriktig med att det bara är en tidsfråga innan soc står och knackar på dörren och jag blir verkligen ledsen när jag ser hur smutskastningen fortsätter och den ena ska vara värre än den andra! Tyvärr verkar det inte gå in… Hela situationen gör mig ledsen för ingen av de kan må särskilt bra utav allt detta drama. I slutändan har han faktiskt barn med Sindy hur besviken han än må vara och bör därmed vara en betydligt bättre förebild för sin son. Givetvis gäller det båda två. Jag hoppas någonstans att de tar sitt sunda förnuft till fånga, för som man kan läsa bland kommentarsfältet verkar vissa enbart gotta sig i det som många anser är väldigt tragiskt… / Sandra

   På vilka grunder skulle soc knacka på dörren? Brister i omsorgen?

   Socialtjänsten har inget mandat att lite hur som lägga sig i människors liv med pekpinnar om kärnfamiljer eller föräldrars kommunikation. Det finns lagtext som beskriver under vilka förhållanden socialtjänsten har rätt att ingripa, och det är alltid när ett barn far illa på ett sätt som skadar barnets hälsa och utveckling. Det är ett väldigt stort intrång i en familj och sker med mesta möjliga restriktivitet. Att föräldrar är osams eller otrogna mot varandra, även om det läggs ut offentligt, har väldigt sällan med vårdnadshavarskapet att göra. Om inte föräldrarna (i tingsrätt, dessutom) själva BEGÄR enskild vårdnad pga att de inte kan samarbeta.

    Brist i omsorg är ett väldigt mild uttryck, givetvis har de ingen rätt att kliva in hur som helst men uppvisar man ett väldigt självdestruktivt liv, där bl.a. droger förekommer mm. bör det finnas god grund för oro, tänker inte gå in på det djupare men det finns saker som gör att många känner stor oro och hoppas att det här kaoset snart får ett slut för samtliga involverade. Inte minst Lucy!

  Bara jag som har tänkt på att det är ”pappas vecka” som Micke har lagt upp på insta. Sen lägger han upp en video där han uppenbart är hög på någon substans och senare bild på när han är på krogen, vart är deras baby?

   Borde inte nån koppla in sos snart..? Båda verkar ju drogade på sina videos… stackars lilla barn 🙁

   Jag tror nog han sket i sin vecka för att allt drama. Sjukt att man kan föredra krogen framför sin son tycker jag

  Tipsitips. Metromode home har lagt upp en ny artikel om hur man inreder som student.

  Mickes videos på Insta där man får se han ”digga till musik” själv är sjukt obehagliga tycker jag. Han är så konstig i videosaens att jag börjar tro att han är hög på droger när han spelar in dom?

   Ja… Samtidigt ser det också ut som att han imiterar Sindy, på viset hon spelar in sina nakna videos på. Speciellt den hon la upp med texten ”bathtime”

   Tycker alltid han ser ut att käka tabletter faktiskt. Sådär såg min man ut när han var inne i sitt blandmissbruk 🙁 subutex eller någon äcklig opiat kanske. Men jag visade min man filmerna när Micke ”dansar” (eller vad gör han? Ser så tafatt och tillgjort ut, osäkert liksom) och han tror mest han spelar väck. Men att döma av hans ögon tror jag nog han äter sub eller opiater.

  Jisses :/

  Stackars barn, kommer att behöva läsa om sina föräldrar i skvallerbloggar när han blir äldre, på grund utav hur dom hanterar sina privata problem. Kommer aldrig förstå mig på sånna människor, att ta det privat finns liksom inte… Och hela tiden ”jag gör det här för att han/hon gjorde si eller så”. Herregud. Man skall inte skaffa barn om man inte uppnått den typ av mognad ännu.

   Det är åtminstone runt 10-14 år innan Det blir aktuellt för Lucy att googla sina föräldrar. Och då är frågan om dessa bloggar finns kvar. Internet rensas ändå ganska friskt.
   Och vem googlar egentligen sina eller andras föräldrar?

    Han kanske googlar på sig själv? I och med att han har ett ”udda” namn är det inte helt omöjligt att gamla inlägg mm kommer upp.

    Jag googlar min pappa ibland för att visa bild och mamma för att visa hennes konst eller sånt.

    Jag gör det hela tiden, är det konstigt? =/ Trodde alla gjorde det

  Snacka om dagisnivå på hela grejen. Hade ett ex till mig (oavsett om exet hade vart S eller M i det här fallet) och denne hade skrivit ut sådana här detaljer om vårt vara eller icke vara-förhållande hade jag skämts ihjäl…. Pinsamt! Har de båda ett sådant kraftigt bekräftelsebehov och behov av att hävda sig att dom måste göra det offentligt så att alla kan se? Eller är det viktigare att få in pengar genom klick än att behålla sin värdighet och sitt barns värdighet? Sorgligt tycker jag…

  Meddelande till Sindy och Micke, från en som varit på sociala media långt innan de flesta av alla som skriver idag.

  SKÄMS PÅ ER!

  Hade någon av Camcam eller hennes storasyster hållt på som Ni gör, hade det tagit hus i h*lvete på oss i Småland.

   Ord och inga visor från Mamma Gervide. Håll i hatten!

   Moma Camcam is in da house!

  Önskar dom kunde inse att livet är för kort för att hålla på såhär. Förmodligen mår ju båda två dåligt och så blir det en ond spiral att hämnas på varann ”du sårade mig så jag ska såra dig”.
  Ni har gjort slut, snälla gå vidare. För er egen skull och er sons. Barn ska inte behöva växa upp med att mamma och pappa beter sig såhär mot varann. Barn kan känna skuld och känna sig oälskade och tro det är deras fel att mamma och pappa inte älskar varann.
  Nu vet ingen hur deras förhållande har varit men när en läser gamla inlägg från Sindy, när hon haft sina psykoser, så har det nog varit jävligt kämpigt för relationen. Det kombinerat med missbruk i början av relationen.
  Jag blir inte förvånad om det som dyker upp i sociala media är toppen av isberget hur det varit.

  Han skriver ju säkert det han känner för på något sätt så tror jag han är sårad. Han har ju ändå varit med henne och har barn med henne. Det gör inte hans val av ord okej, men valen av reaktion/känslor tänker jag inte ifrågasätta för dom tycker jag ändå är rätt normal. Han visar på att han reagerar starkt när hon gör något, det måste betyda något. För att han inte ska försäga sig allt för mycket om sina känslor så blir han elak istället. Och får ut dom på det sättet, tyvärr.

  Märkligt rent generellt att avhandla allt i sitt förhållande offentligt och sedan dessutom bli stött över att folk reagerar. Ville de hantera sitt förhållande på ett vettigt sätt så skulle de väl ta det privat istället för att konversera på sociala medier. Har ingen aning om vilka de är men de verkar ju söka drama och komplikationer. Hoppas barnet slipper allt detta och har en trygg tillvaro.

  Alltså kan inte bestämma mig för vem av dem som jag tycker är mest out of line!!

   håller med….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.