Inte tas för självklart..

Foki:

foki

Foki listar saker som hon inte gör i sitt förhållande och medan punkterna kan låta som en självklarhet i vissas öron så är de inte det om man någon gång varit i ett dysfunktionellt förhållande med någon som vill kontrollera en och bestämma över ens liv.

Idag kan jag tycka att hennes punkter är en självklarhet men även jag har en ryggsäck full med skit att släpa runt på från tidigare förhållanden som jag försöker göra mig av med och det var inte alltid det var så himla självklart.

Håller ni med henne?

5 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Suverän lista.

  Låter lite som att listan är dedikerad till hennes ex.

  Ibland är det inte ens partners ”fel” att man gör de där grejerna. Det är ju inte min pojkväns fel att jag är kass på att höra av mig till mina vänner numera, till exempel. Det är ju mitt eget fel.

   Du har inte varit tillsammans med en kontrollerande psykopat va? De tvingar en att sluta höra av sig till sina vänner, familj och kollegor. Att du är kass på att höra av dig är inte din pojkväns fel, men om din pojkvän tvingar dig att sluta höra av dig, då är det hans fel. Det är det Foki skriver om, kontrollerande psykopater. För mig som också har levt med en är det självklart, men kan vara svårt att se om man inte känner igen beteendet. Var glad för att du inte gör det dock, jävla otrevligt att leva med en sån person.

  Precis så, bättre med lite HISSANDE inlägg, tack <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.