Kommentarer..

Jockiboi & Jonna:

Det är verkligen Sveriges blivande raketforskare som samlats här under Jocke och Jonnas senaste prank.
Var så goda.
Ålderdomen känns tryggad för oss alla – jag ger er:
swe

kj

kkkj
za zaaz  zzzz

zzz

z

jk jjjjj jjjj jjj jj j

29 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Alltså… Det är så man är rädd för framtiden…

  Och så undrar Jokkiboi varför folk kastar sten på hans hund. För de inte kan uttrycka sig intelligent. Så enkelt är det…

  Alla har ju sina sätt att uttrycka sina åsikter och perspektiv på

  Nja. Jag tror faktiskt inte det är så att dagens unga är dummare än tidigare generationer, bara att de har skänkts fler verktyg att visa sin dumhet.

  Jag kan föreställa mig att många av de här barnen kommer slå sig för pannan i framtiden och tänka ”hur faaan tänkte jag då.” Jag rättfärdigar inte deras gärningar, men att döma ut framtiden för vad som står i ett kommentarsfält på en youtube-kanal är lite väl magstarkt för mig.

   Exakt, och jag minns själv hur de vuxna suckade åt oss när vi läste/skrev bloggar. Det blev folk av oss (de flesta av oss iaf) också…

    Det här fick mig att känna mig gammal…

    Hehe <3 kände mig gammal när jag läste alla kommentarer på deras video!

   Det tror jag också, det är inte fler ”dumma” ungdomar där ute nu än för 20 år sedan. Det är nog mer att de kan synas mer nu, ta mer plats och man kan dokumentera deras dumhet på ett helt annat sätt.

   När jag var ung och dum, för det har jag varit. Det gick över och glömdes bort. Men nu för tiden så finns allt kvar på nätet… Lite otäckt ändå.

   Så skönt att alla dumheter jag gjorde/tänkte/skrev när jag var ung inte spreds längre än till min dagbok och uppsatser. För att inte tala om hur jag såg ut! 15 år och wanna be punkare år 2004 var inte vackert, haha. Tack och lov fanns inte instagram eller knappt kameratelefoner!

    Känner lite samma sak. Kanske inte angående hur jag såg ut, har alltid sett rätt ”normal” ut (ni vet vad jag menar med normal ja) men mitt beteende.. Jag har alltid varit en jävligt snäll och omtänksam människa men kunde i bland bete mig som en skamlig fjortis (uttalas med å). Skäms än idag när jag tänker på hur jag och mina tjejer på den tiden kunde hålla på?

  Allt jag kan tänka på är ”var fan är föräldrarna?”. jag har själv inga barn, men vet att min 9-åriga kusin inte FÅR titta på Youtube etc själv på sitt rum, av den enkla anledningen att hennes föräldrar vill veta både vad hon tittar på, vem hon skriver till och vad hon skriver. Är inte det något alla föräldrar bör göra? Eller åtminstone ha ett snack och förklara att allt som skrivs på internet finns kvar för alltid, människor som är kända har också känslor, man ska inte gata/näthata/mobba osv osv osv

   Min stora pojk får absolut inte titta på youtube utan att jag vet vad det är han tittar på. Men det är mest Lego star wars och sånt där 😉

   Men han har snubblat in på konstiga videos (sådana som ges som förslag på högerkanten). Och då får han stänga av på momangen.

   Upptäckte att min åttaåriga släkting satt och kollade på Jockes kanal på sin platta för ett tag sedan. Var inte riktigt läge att där och då ifrågasätta det inför föräldrarna och känner väl att det får vara deras ansvar. Men hade jag haft kidz hade de aldrig fått titta på hans kanal. Spelar ingen roll att klippen idag är ”rumsrena” och säkert inte gör någon direkt skada, jag vet vad han har gjort tidigare och det kan enkelt plockas fram med en snabb googling och det är verkligen inget ett barn ska ta del av.

  Allt jag kan tänka på är ”var fan är föräldrarna?”. jag har själv inga barn, men vet att min 9-åriga kusin inte FÅR titta på Youtube etc själv på sitt rum, av den enkla anledningen att hennes föräldrar vill veta både vad hon tittar på, vem hon skriver till och vad hon skriver. Är inte det något alla föräldrar bör göra? Eller åtminstone ha ett snack och förklara att allt som skrivs på internet finns kvar för alltid, människor som är kända har också känslor, man ska inte hata/näthata/mobba osv osv osv

  Vilka raketforskare till prenumeranter han har 😀

  ”Min lillebror på 5 år ser upp till dig enormt mycket och har oxå startat en Youtube kanal. Han spelar in när han smyger sig på vår katt och skrämmer den, han brukar oxå smyga sig på fåglar och sen skrika för att ”pranka” dom”.

  Det där kan mycket möjligt vara det roligaste jag läst hittills denna vecka.

   Jo, skit kul med 5 åringar som prankar djur.. Eller? Skulle min unge få för sig att ”pranka” djur skulle jag på riktigt se min rätt som förälder förbrukad. Kanske var så att deras följare prankade deras hund med sten, bara kul ju?

   Om det finns en gnutta sanning i den kommentaren så hamnar den för mig inom kategorin ”Bland de sorligaste jag läst denna vecka”.

    Det är roligt som i tragikomiskt, i synnerhet att hans storebror säger detta lite i förbifarten som om det vore en lättsam komplimang till Jockiboi att han inspirerat en 5 åring till detta.

    Förhoppningsvis skrek asen åtminstone ”PRANKAAAAAD!!” efter att de kastat sten så Jocke förstår att det var ett skämt ?

  När jag lämnade min grabb på skolan häromdagen så hör jag två tjejer (kanske 8 år gamla) prata om Jockiboi… Åååh han var ju såååå häftig! :/

  Off topic – jag saknar lite mer variation bland bloggar jag scrollar mellan. Kan inte du göra ett inlägg där folk får tipsa om mindre bloggar som kan vara roliga att läsa. Så handplockar du ut några som du tycker är bra och visar upp i ett inlägg med en liten kommentar? Skulle vara jätteroligt!

  Och så är Gagjoss igång på instagram igen…..

  Detta är anledningen att jag aldrig pratar med främmande människor.

  Vad säger du ang blondinbellas present till odd som är sååå hemlig så hon inte kan dela med sig av den i bloggen? Ganska obvious att hon köpt en läderpiska då de firar 3 årig bröllopsdag :’)

  Nä ordet horgubbe finns inte men däremot ordet horkarl. Kan väl tycka att det är same same?? 😉 🙂

   Vadå inte finns? Du skrev det ju

  Man undrar ju vad en viss bloggerska tycker om det här 😉
  http://veckorevyn.com/kandis/chris-brown-gripen-ska-ha-hotat-kvinna-med-vapen/

  Alltså ursäkta en gamling… (32) ? Såg bara stillbilden, vill INTE titta på videon. Är det bajs han smetar på henne eller är ”pranket” att det eg. är nåt annat? Tycker det ser äckligt ut oavsett så vill inte kolla liksom, haha.

  Dramat mellan knivmicke och Sindy fortsätter på Instagram ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.