41 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hon ser på riktigt helt död ut i blicken.

   Ja, hon mår nog skit inombords :/ Hon borde satsa på sig själv och sin son, bara stänga/pausa all sociala media och fokusera på att må/leva bättre!

  Drama skapar drama. Båda verkar ju ha någon/några diagnoser som gör att de är behov av uppmärksamhet och bekräftelse.

  Hur fan ser människan ut nu för tiden… Hon måste börja ta hand om sig själv

  Detta är så himla sorgligt. Det hade varit så fantastiskt om de bara hade överraskat alla med att vara ansvarsfulla och mogna föräldrar. So so sad

  En fråga. Om ni hade varit i Mickes sits, hade ni blivit mest besviken på Cindy eller föredetta bästisen? Eller lika mycket på båda? Är det lika illa gjort av båda två eller tar det lite hårdare i hjärtat när man tänker på den ena vs den andra?

  Jag hade nog blivit mest besviken på bästisen, vad har denne för motiv att göra så mot mig, vad har vi för ont mot varandra så att säga.

   Jag hade inte brytt mig faktiskt, är det slut så är det slut, har aldrig förstått det där med att man inte ”får” dejta kompisars ex mm.

    Moody: så du hade inte brytt dig om din bästa vän börjar dejta ditt ex? Då undrar man lite vad det är för udda vänskapsrelation ni har.

    Till Woh som undrade vad vi har för udda vänskapsrelation.
    Vi har en fantastisk vänskapsrelation, vi är ett ganska stort gäng vänner som hängt ihop i 30 års till och vi håller ihop i vått och torrt.
    Vad jag menar med att jag inte hade brytt mig är för att hade någon av mina vänner fattat tyckte för någon som jag varit tillsammans med så hade det för det första varit seriöst och för det andra hade de pratat med mig först! Och SJÄLVKLART är det ok för mig att någon dejtar någon som jag varit tillsammans med, man har inte ensamrätt på en människa och funkar det inte så kan man för fan inte paxa den personen. Skulle inte ens kunna tänka så.
    Jag tycker det är udda att ställa till ett rabalder och snoka på varandras Facebookmeddelande mm, det är fan ta mig SJUKT i mina ögon. En människa print screenar en annan människas PRIVATA meddelande och lägger ut och folk hejar på Galet.

   Jag har varit i den sitsen, och var i princip sist med att få veta något. Det var nog det som kändes värst, att de inte sa något. Det var exet som berättade för mig men jag var inte besviken på honom, Vännen däremot blev jag väldigt besviken på. Det gick inte att reparera den relationen.
   Jag tycker att man ska berätta om man på nåt sätt blir intresserad av en väns ex, det är nog ofta hemlighållandet som är mest sårande.

    Samma här. Vi blev aldrig vänner igen efter det.

   Bästisen. Ett ex är ett ex och det behöver man inte älska livet ut även om där finns barn. Men att ens bästavän gör något sånt mot en är vidrigt.

    Exakt. Den bästa vännen borde ju fatta att man blir sårad. Och om de absolut vill ses så är ärlighet a och o. Att smyga och ljuga kan förstöra de bästa relationer och såra på djupet och förtroendet kanske aldrig kommer tillbaka.

    En av mina närmsta vänner blev tillsammans med mitt ex några månader efter att vi gjorde slut. Men jag är okej med det för mina känslor för honom var slut, vi blev vänner istället, och båda var framförallt ärliga mot mig att de kände något för varandra. Men jag hade inte uppskattat om de ljög för mig om det. Man ljuger fan inte för sina vänner.

    Som du sa om dom är ärliga direkt och alla känslor är borta så ser jag inga problem med det, det är själva smygandet som skulle såra mig.

    I mitt fall (har barn med snubben) så började allt med att de bytte nummer innan vi ens gjort slut. Med världens sämsta osannolika ursäkt till varför. Sen börjades det smsas i tid och otid, samtidigt som han försökte få tillbaka mig och bästisen i fråga enbart sa att jag inte skulle gå tillbaka, han förtjänade inte mig etc etc. Hon såg ju såklart till att han var ledig åt henne. Jag hade känt båda i 11 (henne ) respektive 5 (honom) år. Jag hatade honom för det också, men nu känner jag mer avsky för henne. Det vidrigaste för mig är att de har ju så uppenbart haft ögon för varann tidigare. Annars finns det ju inga skäl att ge sig efter denne. Och det känns svinigast av allt. Att veta att dom gått runt och tyckt varann var snygga, tänt på varann & sedan till slut gjort allvar av situationen.

    Mitt ex har barn med henne nu, och har slutat ha vårat gemensamma barn där pga att hon ej vill ha barnet där.

   Jag tycker att mannens svek då skulle göra mest ont. Flera år av att vara tilsammans både natt och dag och dela precis allt, föda hans barn och sedan ett sånt svek. Visst skulle det göra ont från bästisens sida också men fler vänner finns.

   Jag blev tillsammans med mitt ex vän. Det var inte meningen men vi föll för varandra. Lät det gå lite tid för att se om det faktiskt var något och inte bara re-bound eller mitt krossade hjärta som spökade men när vi förstod att vi ville vara med varandra så berättade vi vad som var på gång. Han blev arg och deras vänskap klarade det inte.

   Personligen tycker jag att vännen har det största ”ansvaret”, dels eftersom vännen med stor sannolik får höra bådas sidor av uppbrottet och har inblick. Men också för att även om vännen har lust till sin kompis ex så borde hen inse att krossade hjärtan kan få kompisens ex att göra saker som kanske inte är så genomtänkta. Han borde tacka nej, och om det handlar om att han är seriöst intresserad så borde han ventilera det med sin vän innan det går för långt.

   Blir mest besviken på båda eftersom de är så urusla föräldrar och beter sig som barn istället för ansvarsfulla vuxna.

  Om de inte hade haft ett barn så skulle jag älskat detta drama och önskat att de fortsatte , men pga deras söta lilla knodd hoppas jag verkligen att de lägger av med detta barnsliga bråkande över internet.

  Har ”följt” dessa två redan innan de blev ihop och man känner ju lite ”skadeglädje” efter alla de där ”soulmates” och ”2gether 4evö”-crap som de höll på med. Blir typ aldrig så när två trasiga 20-åringar beslutar sig att skaffa barn efter bara typ 6 mån tillsammans. Tycker verkligen synd om deras son som inte fick den hela och perfekta familj som speciellt Sindy målade bilder av.

  Jag tänker på Sid and Nancy när jag ser dom.

  https://instagram.com/p/BJw9MGDg5RO/

  Sjävklart får socialamedier höra allt.

  Mycket dramatik i Sandra Beijers innlägg om väskan hon fått i födelsedagspresent. Läs och skratta vettja

   I kommentarerna dårå!

  Stackars, stackars barn. Även om Sindy & Micke mot förmodan växer upp, tänk för Ozzy att kunna gå in och läsa om allt detta sedan när han blir äldre? D:

  Förresten, någon som vet varför Sindy frivilligt kallar sig ”White Trash Queen”? Lixom, VILL man vara WT? 😮

   Kan man inte vara nåt annat så får man låtsas att man frivillig är lowlifer. Göra en grej av det och försöka glamourisera white trash…nja, går inte hem hos mig iallafall.

   I början trodde jag hon drev med alla som kallade henne wt, men nu vet jag inte längre när hon haft det i evigheter. Eller så älskar hon joy från my name is earl kanske?

  Jag kommenterar detta under ett annat nick än mitt vanliga för jag vill inte att denna info ska kopplas ihop med mitt standardnick. Hoppas det är ok.

  Jag känner igen mig mycket i Sindy (som det ser ut utåt iaf). Jag är trippeldiagnostiserad och har jätteproblem med relationer. Jag hotade också mitt ex med självmord, inte för att jag trodde att det skulle få honom att stanna utan för jag trodde verkligen att jag skulle dö utan honom. Precis som Sindy har jag hamnat på psyk när det blivit för mycket. När jag var osäker på mitt ex tog jag alla droger jag kom åt och låg med första bästa kille. Det är rent självskadebeteende och inget annat.

  Om det nu är så att micke sagt att han ska flytta ihop med en tjej så tror jag sindy fått panik och för att få bort ångesten för stunden låg hon med första bästa. Att hon skriver ”lova?” tycker jag tyder på det. Detta är precis vad jag skulle gjort.

  Tack vare mitt ex tålamod har jag idag sjukdomsinsikt och lider inte lika mycket av dessa problem längre. Jag vet när jag gör fel och kan se miTT agerande utifrån. Jag önskar att sindy också kommer till den punkten.

  Detta är hemskt att säga men hade jag varit sindy hade jag förmodligen också skaffat barn med micke, för det garanterar vanligtvis en livslång relation.

  Det är jobbigt att läsa saker som ”men gud hon hotar med döden vilken bitch” och ”hon måste ha diagnos”. Förstå att vi väljer inte att vara såhär, vi är inte som er i psyket. Förstå att vi behöver förståelse, hjälp och tålamod.

  Ta hand om er!

   ❤️ Jag var likadan

   Att leva med psykisk ohälsa är skit, men att leva med någon som har psykisk ohälsa kan också vara väldigt jobbigt och tärande. Sveket gör ju lika ont för Micke, även om han vet att sindy lider av psykisk ohälsa.
   När min sambo var djupt deprimerad i flera år var det klart att jag hade förståelse, men det var ändå galet jobbigt att dra hela lasset själv och mina närstående var mest oroliga för mig och hur jag mådde.
   Det låter svamligt, men det jag menar är bara att man kan ha förståelse och tålamod med Sindy, men även ”tycka synd” om Micke.

   Jag har också följt Sindy för att jag känt igen mig i henne. Du och Sindy är inte ensamma, <3

   Förstår absolut men då kanske Sindy inte borde ha sociala medier..

   ❤️

   Har hon sökt hjälp för problemen?

   Mitt problem med de här personerna är att de är så själviska trots att de har barn. Skulle aldrig döma folk med psykisk ohälsa så länge de inte skadar oskyldiga.

  Catrin är tillbaka på sin gamla domän men skriver inget om att/varför hon blev avstäng från vi med barn… Nu är hon tillbaka och kommer göra en gabjoss – endast släppa igenom rosaglittrande kommentarer ?

  ”Anledningen till att jag valde denna gång att ta en längre bloggpaus än vanligt, är för att jag hade NOLL inspiration, jag la knappt upp bilder på instagram och jag kände att mitt liv är MITT liv, ingen annans.. ”

   Skriver hon något om de senaste brotten?

  När man läser hennes gamla blogg inser man att hon inte mått/mår särskilt bra. (Nu är ju detta skrivet i april 2014 vilket är ett tag sedan…)

  Får ändå känslan av att hon behöver fler kramar än hat. Jag hoppas innerligt att hon mår bättre nu än då, men psykisk ohälsa tillfrisknar man ju sällan fort ifrån..

  http://finest.se/sindyniklasson/2014/04/23/min-karlek-till-sindy/

  Sindy och Knivmicke, Sveriges mest underhållande trafikolycka!
  Give us more! My popcorns are ready!

  Micke har lagt upp en video på instagram där han ser ut att vara hög som ett hus.. sorgligt!

  Here we go again, Mickes insta är skådeplatsen för kvällens fortsättning.
  Jag borde titta bort, det är liksom inte sunt hur de håller på, men det är svårt att låta bli att kika likafullt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.