Så är dom igång igen..

Sindy & KnivMicke:

Det där med att inte leva ut hela sitt privatliv på nätet – sket ni i det eller?

63 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Är det ens lagligt att olovligt vara inne på ngn annans Fb o ta bild o lägga upp?

   Nej men jag tror inte Facebook skulle lägga så stor vikt i något sånt här.

   Undra vad anledning till att de slutade på unga föräldrar? Kanske just detta levenet :/

    Det är inte Facebook som ska göra något åt det. Sindy kan och bör anmäla honom för detta. Det måste ju gå under typ förtal och dataintrång?

    Det är klockrent förtal.

    Som jag tolkar Mickes text är det inte han som olovligen loggat in på hennes fb-konto. Han lånade hennes dator och hon var inloggad. Han har inte gjort sig skyldig till något dataintrång. Och att ta en bild på konversationen och lägga upp är inte heller olagligt. Och slutligen – han gör sig inte skyldig till förtal. Inget brottsligt alls i hans agerande. Omoraliskt möjligen men inte olagligt.

    Till saga:
    Det är helt klart förtal!
    ”Förtal är ett brott som innebär att sprida uppgifter om någon, som typiskt sett räcker för att utsätta personen för andras missaktning.”
    Vet ej om dataintrång är rätt lag men att läsa andras meddelanden är olagligt oavsett om hon var inloggad eller inte. Det är inte lagligt att öppna andras post bara för att den hamnat i din brevlåda, på samma sätt är det knte tillåtet att läsa andras mejl eller facebookmeddelanden. Men oavsett så är det helt klart förtal.

    Men herre gud, ska hon anmäla sin sons pappa för att han har gått in på hennes Facebook? Lägg av nu, skaffa lite perspektiv på saker och ting.

    Jag hade lätt anmält honom för förtal. Han har ingenting med vem hon knullar att göra. Att sprida uppgifter så här med motiv att skapa en hatstorm mot henne är olagligt.

    Går det inte under ofredande då?

    Förtal är ett mer komplicerat brott än vad många verkar tro. Nästan alla fall av att hänga ut någon som dålig, i försök att utsätta den för andras missaktning, faller utanför det område som brottet förtal täcker in.

    Förtal faller dessutom som huvudregel under enskilt och inte allmänt åtal, vilket innebär att en polisanmälan nästan alltid är onödig då en åklagare (förutom i extrema undantagsfall) inte kommer driva åtalet åt dig. Enskilt åtal betyder att du själv får agera åklagare och driva hela processen.

    Men vågar nästan lova att det här inte skulle anses utgöra förtal om det avgjordes av en domstol.

    Jag kan inte svara på kommentarerna nedan, så jag får göra det här, jag har anmält en tjej för förtal mot mig 2013. Hon vägrade ta en diskussion MED mig om självaste händelsen utan hade förutfattade meningar. Har till oc med skrivit ut det hon skrivit och har det kvar oxen pärm än idag. I bara första meningarna kallade hon mig för H-ordet 5 gånger.

    Polisen tog fallet som en förolämpning istället. Så det krävs en hel del för att kunna döma en person för förtal.

  Men herregud, när man tror att det inte kan bli mer dramatiskt så gör dom detta. Jag dör.

   Och det är inte lite heller! Det är ju liksom påhopp och detaljer om vad de har gjort.

  Så stökigt allting.. får dålig feeling av hennes ”lova” TVÅ gånger..

   Osäker och desperat?

    Håller med. Känns som läskig, klängig typ från dag ett. Verkar ruggigt labil den tjejen, hennes ”baby daddy” också i och för sig…

    Klart hon är osäker, hon har många diagnoser som krockar och då blir man osäker på sig själv , kan man inte lita på sig själv kan det nog inte vara lätt att lita på andra.

  Detta är det absolut vidrigaste jag läst. Stackars lilla Lucy 🙁 Micke verkar vara en bra förälder, synd att han har valt en sån ostabil person som morsa till sitt barn.

   Tatuerar man in ett cannabisbland och tabletter i handen är man nog inte så stabil.

    Jag förstår att det kan skicka ut fel signaler, men att döma en person efter hens tatueringen känns väl lite gammaldags?

    @Angelica: om jag hade en swastika i pannan, skulle du inte döma mig?

    Klart man inte ska göra. Men jag tror knappast att Mickan Örengård AF Harkelsten som bor i en stor mansion med sin rika fotbollsspelare tatuerar in det i handflatorna…. Tyvärr är det ofta trasiga människor som tatuerar in kontroversiella tatueringar.
    Och då dömer samhället.

    Men visst man ska inte döma människor efter deras tatueringar, men Micke har ju innan sysslat med droger osv

  Men ursäkta mig men fuck honom som är inne på hennes konto. Om min Facebook står öppen på min dator går ju inte min kille (och han är dessutom hennes ex) in och snokar där?? Fy. Obehagligt.

   Eller så väljer man helt enkelt att byta lösenord på allt. Gjorde jag direkt när jag och exet gjorde slut.

    Ja det hade jag också gjort men det okej:ar ändå inte att han snokat på hennes fb. Han är fan vidrig som snokar och dessutom hänger ut hennes personliga meddelanden.

   Vadå Fuck honom? Hade han inte ”råkat” vara inne så hade han aldrig insett att hand barns mamma och bästa vän juckar järnet bakom ryggen på honom. Hur respektlöst är inte det? I denna situationen tycker jag att det är helt rätt att han kollat omkring bland sneaky Sindys fb (idioterna kan ju inte lita på varann och då blir det att man snokar).
   Har alltid känt någon typ av empati för Sindy, men detta var fan riktigt lågt.

    Då har vi olika synsätt på situationen.

  Det kan inte vara en konspiration för att få uppmärksamhet? Hoppas i alla fall det.

   Eller nej, förresten. Det är nästan värre.

   Det där creepy och desperata ”lova?” x2 talar emot att det är fake tycker jag.

  Måste kommentera igen för det är så sjukt. Vet inte vad som är sjukast?

  1. Att hon är med sitt ex:s bästa vän och sons gudfar. Den relationen lär ju inte bli LITE ansträngd…
  2. Att han är inne på hennes facebook och snokar.
  3. Att han lägger ut en bild på hennes privata konversation för tusentals människor att beskåda.
  4. Att dom öppet bråkar om det på instagram. RING VARANN FÖR GUDS SKULL NI HAR BAAAAARN IHOP jag mår så dåligt för barnets skull. Lilla vän, hoppas han ännu är lyckligt ovetande om den instabila o sjukt destruktiva miljö dom skapar. Huga. Så sjukt allting.

   Han känner sig väl sviken och sårad, reagerar i stunden och vill ge tillbaka. Men håller med om att detta borde hållas mellan dom två!

   Allt detta. Ja. Herregud 🙁

  Dock är ju William Roos ’jättefräsch’, håret matchar tänderna.

   Om han är fräsch eller inte kvittar, det är ju tydligen Sindys preferens.

   Han är inte min typ men man skriver inte om någon är fräsch eller inte.

  Känns som att dom har fastnat i högstadiet och att det mentala aldrig har utvecklat sig därifrån.
  Ett tips är ju att lägga ner alla typer av substanser. Oavsett om det är knark eller alkohol eller whatever. De kan ju uppenbarligen inte hantera det utan gör dumma saker som resulterar i dumma bråk helt i det öppna.
  Är det enda ett singelpäron kan hitta på att supa hela veckan lång eller kan man göra något mer meningsfullt med sitt liv som inte resulterar i sån här skit? Ja vad vet jag…

  Hennes drama om att ta ner de inläggen du skrev om dem känns ganska meningslös just nu…. -.-

  Dramat fortsätter:
  ”Hahaha JO, du sa till mig att jag äcklar dig och att vi inte kan vara ihop pga att du inte gillar min familj och att jag sla ha ett bra liv och att du flyttar in med din nya gäri när du kommer tillbaka… Aka göra slut som fan”

   Kan någon översätta? Jag fattar ingenting av det där.

    Gäri betyder tjej/brud

  Micke:
  ”och detta gjorde du när jag var i Gbg och då hade vi inte gjort slut”

  Sindy:
  ”Hahaha JO, du sa till mig att jag äcklar dig och att vi inte kan vara ihop pga att du inte gillar min familj och att jag sla ha ett bra liv och att du flyttar in med din nya gäri när du kommer tillbaka… Aka göra slut som fan”

   Alltså vem använder ens ordet gäri.. 😐

    Vad betyder ens ordet gäri? Girlfriend?

    @sandra, gäri betyder tjej! 🙂

    @Saga, gäri betyder tjej! 🙂

  Båda två borde skärpa sig! Att hänga ut varnadra på det sättet är inte ok, dom har ett barn som är mitt i allt detta.

  Fy fan att de inte skäms! Stackars barn som får sådana här lowlifes till föräldrar.
  Tycker så synd om deras fina son som de inte förtjänar, medan de är upptagna med att kasta skit på varandra. De skyller på allt i omgivningen utan att fatta att de själva kan ändra situationen om de bara vill, dvs växa upp och bete sig, oavsett vad den andra gör. Fy 🙁

  Stackars barn

  Alltså!!! VA GÖR DOM EGENTLIGEN!!!!!!!!!!!!
  Trodde faktiskt och höll tummarna för att det lugnande ner sig och att dom kunde sköta en relation, FÖR BARNETS SKULL!!!
  Samtidigt så förstår jag att Micke lägger upp bilden, han är sårad, förbannad och allt möjligt där till. Då kan man lätt handla snabbt och ogenomtänkt. Men vem vill han bevisa något för? Vad har man för behov att lägga ut sånt här? Kunde han inte bara tagit ett foto å skickat till Sindy? Han ville ju uppenbarligen att hon skulle veta att han visste.
  Så jävla jobbigare gör dom ju det.
  Haha och vad blir reaktionen utav det här? Kommer Sindy kontra? Blir det ett tremanna drama nu med ”Wille”. Är han lika sugen på att blotta detta på insta?
  Och ligger hon bara med honom för att göra micke sotis kanske? Känns som det vart mycket visa kropp bilder nu några dagar. Lämnade hon facebook uppe med mening? FÖR KOM IGEN vem fan lämnar det så när man vet att ens ex kommer vara där och man har en snusk relation med hans bästa vän? Så jävla korkad är hon väl inte??

  Mickes agerande var inte okej alls, men sindy kunde kanske tänkt till lite innan hon hoppade i säng med William Roos. Det här kommer ju bara infektera deras relation, vilket i sin tur leder till att stackars Lucifer hamnar emellan. Trist..

  Hur kan de tro att nån jävel eg bryr sig om vem de ligger med, normala människor fokuserar på barnet.. Lös era förbannade vuxenproblem som vuxna.
  & oavsett vad man tycker om hennes ”sexiga” videos så ser man ju att nåt är fel.. Helt tom och borta i blicken. Har hon inga föräldrar el nån vuxen i närheten?

  Man hoppades att de (hon) skulle lugna ner sig när hon blev gravid men verkar som att destruktiva vanor är svåra att bryta. Tycker synd om barnet mest än nån av dem faktist. Måtte han trots allt omkring honom få en trygg, säker och bra uppväxt ??

  Det värsta i detta är publiken som väljer sida istället för att inse att båda är psykiskt instabila. Helheten av den här historien visar ju bara livet av två personer, båda med samma bekräftelsebehov och problem att hålla sig inför brallan.

   Innanför givetvis.

  Öööö kan inte bara inst låsa dom två?

  Åh sånt trash! Vissa människor borde inte få lov att skaffa barn! Och vadå baby mama till min son? Bebismamma till min son? Vad är en bebismamma? En bebis som är mamma?

   ??

   Fattar inte heller det där med ”babydaddy” och ”babymama”, låter typ sånt som man kunde höra i en p-rulle eller nåt.??

   Namnet kommer från fattiga kvinnor i USA som skaffar barn för att kunna leva på bidrag och behöver en snubbe som befrukar dem, AKA en ’baby daddy’.

   Fast ja, en bäbis som är mamma verkar passa in på den här kvinnan.

  Finns det ingen sansad person i hela deras omgivning som kan säga ifrån?! Uppenbarligen förstår dom inte att livet inte bara handlar om dom två längre, det handlar om deras son! Dags att skärpa till sej och söka den hjälp som behövs för att klara det, vad det nu än må vara!

  Jag tror hon lämnade det uppe på datan med flit. Hon ville såra honom. Säkert därför hon valde hans bästis med. Ingen av dom är över varandra än. Det märks tydligt. Känns som att de bara gör saker för att göra illa den andra
  Tonårsbeteende

   Precis, säga va man vill om Sindy men hon är inte iq befriad. Fanns säkert 1000 killar hon kunde ligga med, men hon valde en nära vän.
   Facepalm

  Jag önskar jag hade makt över internetet och kunde stänga av dom från alla sociala medier, dom behöver ta hand om sig själva och reda ut sin skit privat.

   Dom behöver ta hand om sin SON

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.